Heeeeel goed!

Echt heel goed. Door omstandigheden moet ik even gebruik maken van maaltijdservice, maar ik heb tot nu toe elke dag heerlijk gegeten. Of het zo uit je eigen pannen komt, maar dan vaak nog gevarieerder. Echt aan te raden !

Heerlijke maaltijden, bezorging gaat soms mis!

In juni gaf ik ook een recentie ik gaf toen een tien!, maaltijden zijn prima! Alleen de bezorging gaat wel eens mis. Nu vandaag voor de tweede keer niets geleverd. Inplaats van dinsdag krijg ik nu vrijdag pas weer 5 maaltijden (hoop ik) Geeft mij wel stress en dat moet ik juist voorkomen van de huisarts. Waarom komen ze niet bezorgen, daar krijg je geen duidelijk antwoord op! Jammer als je zo een klant kwijt raakt.

prima service, lekker eten

Nog nooit gebruik gemaakt van catering voor een feestje thuis. Werd telefonisch erg goed geholpen. er wordt met je meegedacht. Catering werd gebracht op afgesproken tijdstip. Het eten was prima en meer dan genoeg.

Lekker eten. Perfecte service!!

Alles goed geregeld.

Ook de tweede keer niet geleverd.

Wegens het overlijden mijn schoonmoeder is er voor mijn schoonvader een proefpakket aangevraagd, deze werd echter niet geleverd op de beloofde datum. Na mailcontact werd aan mijn vrouw medegedeeld dat het de tweede keer goed zou gaan..... helaas.... Dus twee keer geen maaltijd terwijl daar zeker de tweede keer wel vanuit werd gegaan. Hier gaan wij dus nooit meer mee in zee!

Vertrouw dit bedrijf niet

Vertrouw dit bedrijf niet!!! Het eten is misschien goed, maar de service is verschrikkelijk. Eerst hadden ze het helemaal mis met mijn bestelling, en na twee weken hebben ze mijn eten niet geleverd en me laten betalen. Ze waren er ook volledig onprofessioneel over. Nu heb ik geen eten en geen geld meer!

Netjes verzorgt, en smaakte goed, de hele fam heeft er van gesmult 👍

Makkelijk te bestellen, mooi in de koeling verpakt, heb het in mijn geval zelf opgehaald, kreeg net op de mail wanneer het gereed stond, verder geen op of aanmerkingen!

Smakelijk eten, netjes verzorgd en een goede service

Heerlijk eten, goed verzorgd. Genoeg keuze en alles ruim voldoende. Fijn dat het warm bezorgd wordt en alles weer opgehaald wordt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Heerlijk gegeten, mooi opgediend, ruime hoeveelheid en goed georganiseerd.

Zie boven

Geen passende oplossing bij klacht

Ik bestel al paar maanden wekelijks. Was tot vorige week tevreden. Helaas een maaltijd gehad met vis dat niet eetbaar was. Vet, niet gaar, veel vel. Hierover mijn beklag gedaan dan ik de maaltijd in de afvalbak heb moeten gooien. Kreeg een tegoed bon van 5,25 Terwijl de maaltijd veel duurder was. Helaas ontevreden over de oplossing bij een klacht. Ik bestel hier niets meer!

Het was uitstekend verzorgd en smaakte zeer geoed

"Uitgekookt" kan ik iedereen aanraden

Lekker

Helaas werd de bestelling drie kwartier te vroeg gebracht. Om 15.45 u terwijl afgesproken was tussen 16.30 en 17.30.Daardoor was het eten niet goed op temperatuur. De branders waren uit en het water in de au bain marie pan verdampt. Het eten hebben we per opgeschept bord verwarmd in de magnetron

Heerlijk eten en goed verzorgd door een enthousiaste kok

Zeer prettig geholpen via de mail wat betreft onze wensen Erg goed verzorgd

Prima service, lekker, goed eten tegen een mooie prijs

Op tijd, goed eten, goede duidelijke service. Prijs/ kwaliteit is goed. Allen online bestellingen verliep niet goed. Daarom een mail gestuurd.

Goede service en een prima tapas buffet

Er wordt actief meegedacht! Kwaliteit eten is goed. Iedereen was blij met de smaken.

was goed maar ineens alles anders

sinds 1 maand bestellen we bij uitgekookt en kregen ineens een mailtje dat de dagen en tijden omgegooid werden. Dat nadat we besteld betaald en bevestigd hadden ze maandag te zullen ontvangen. Word nu dus pas dinsdag en kan daarom 3 maaltijden weggooien. Als je belt hebben ze geen oplossing en ook word er niet meegedacht hoe ik dan wel ervoor kan zorgen dat ik dinsdag om 18.00 kan eten. De nieuwe bezorgdagen zijn namelijk alleen dinsdag en vrijdag tussen 16.00 en 20.00 Nu moeten ze 2x rijden ipv 1 keer dus slechter voor het milieu! Dat maakt hun verder allemaal niets uit want zij gaan niet over de rouutes, tijden en dagen. En dat terwijl bijna iedereen in Nederland eet voor of rond 18.00! Kunnen zij dan zelf niet dat aanpassen? Ik vind het allemaal raar en zei al dat gaat je klanten kosten als je niet eens iets wil oplossen of meedenken. Eten is meestal wel erg lekker daar ligt het niet aan maar hierop haak ik toch af!

Gezond eten en een perfecte service

Ik ben (al zeg ik het zelf) best wel een kritische eter. Toen ik een aantal weken geleden de eerste bestelling deed, was ik dus ook zeer afwachtend wat het zou worden. Het overtrof mijn verwachtingen in positieve zin. De 4 door mij bestelde maaltijden waren gewoonweg heerlijk. Sinds die tijd wekelijks maaltijden besteld en keer op keer ben ik weer positief verrast. Daar komt ook nog eens de goede service bij. Met name de bezorgservice is perfekt. Tot nu toe zijn de maaltijden altijd afgeleverd op het afgesproken levermoment. Ik geniet ervan. Voor de komende week alweer 4 maaltijden besteld.

Eerste keer ok, daarna teleurstellend

Sommige bestelde maaltijden niet leverbaar en worden zonder overleg “vervangen”. Maaltijden drijven soms in water en moeten eerst afgegoten worden. Slechte ervaring.

Gezond en lekker eten. Super handig omdat ik veel avonden werk.

Prima verzorgd en zeer smakelijk

Het stamppot buffet werd heerlijk warm.geleverd En binnen uitgestald. Het smaakte prima. Mijn gasten waren ook enthousiast. En ook t ophalen van de kratten ging volgens afspraak. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Italiaans buffet Florence arrangement

Opnieuw hebben wij gekozen voor UITGEKOOKT. Dit keer kozen wij voor een Italiaans buffet. Ook dit keer was alles weer helemaal goed. Het rook heerlijk, het was meer dan voldoende en iedereen was lovend.

Nee, geen tweede keer

Ik heb mijn proefpakket ontvangen op 5-11. 1 maaltijd the 2-11, 4 maaltijden tot 9-11. Van maaltijd 1 is de houdbaarheidsdatum reeds 3 dagen geleden verstreken. De overige 4 maaltijden zijn nog 4 dagen houdbaar in plaats van 5. ???? Je moet alles 1x proberen, toch?

Alle dagen Uit-eten met Uit-gekookt.

Mijn eerste 4 maaltijden zitten er op en in één woord: heerlijk. Elke maaltijd is met zorg bereid en gepresenteerd. Er zijn ingrediënten, kruiden en specerijen gebruikt die je zelf in je eentje nooit zou gebruiken. Alles vers en je proeft weer wat je eet. Vis, andijvie, aardappelen, you name it. Het is een feest om nieuwe maaltijden uit zoeken. Uitgekookt heeft iedere week 25 nieuwe maaltijden. Als je de afbeeldingen in de folder ziet loopt het water je al in de mond. Daar kan een drie-sterren-restaurant niet tegenop. Ga zo door!

Erwten soep

Op afgesproken tijd proefpakket bezorgd. Eerste wat ik ging eten. Dat was de erwtensoep. Ik vond het perfect de worst ook. Ben benieuwd naar de volgende menu’s Ook mooie smakelijk uitziende folders erbij voor nabestellingen

Heerlijk, vers en goed.

Van de vier eerste maaktijden waren de eerste drie bovengemiddeld goed. Een maaltijd echter (bloemkool en aardappels niet echt gaar) was daarentegen beneden gemiddeld. Vandaar de "goed" score en niet "zeer goed".

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden