Uitstekende service

Heb inmiddels 5 maaltijden ontvangen van zeer goede kwaliteit smaakte heerlijk hulde voor de koks 👍👍👍👍en het personeel. Met smakelijke groeten A rietman

Gevarieerd aanbod op schalen met lekkere hapjes

3 schalen met tapashapjes. Verschillende keuze ook voor de vegetariër. Na afloop was er wat onvrede over de koude temperatuur van enkele hapjes. Dit is door Uitgekookt na afloop goed opgepakt.

Heerlijke barbecue

We hebben een heerlijke barbecue gehad. Het vlees, de vis en de vegetarische dingen werden netjes en op tijd in koelboxen afgeleverd. Goede producten. De vis is echt een aanrader. Salades, sauzen en brood waren ook lekker. Het was precies de goede hoeveelheid, er was een heel klein beetje over, maar niet teveel.

top service

bbq verzorgd netjes en vooral lekker eten . top gedaan

Prima geregeld alles op tijd aangeleverd en heerlijke salades en vlees

Dat heb ik hierboven al beschreven. Goeie prijs-kwaliteit verhouding.

TOP!!

Geleverd conform afspraak. Heerlijk gegeten en gedronken! Op de afgesproken tijd weer opgehaald. Dit was niet de eerste keer via UITGEKOOKT en zeker niet de laatste. Ga zo door TOPPERS!!

Mooi eten voor een goede prijs

Heerlijk gegeten! Het eten kwam perfect op tijd en is mooi gepresenteerd neergezet. Heerlijke desserts ook!

Compleet!

Dit was de tweede keer dat we gebruik maakten van uitgekookt en wederom alles goed geregeld. Alle spullen voor de BBQ zitten er bij en het vlees, het brood en de salades zijn erg lekker. De portie per persoon is precies goed. Wederom genoten van het feestje!

perfect geregeld, iedereen tevereden

Perfect vlees, heerlijke salades, voldoende, goede accessoires (BBQ, bestek, bordjes enz.)

voor herhaling vatbaar

Uitgekookt! heeft voor ons feestje een prima buffet verzorgd. Alles naar wens en vriendelijke, hulpvaardige mensen. Volgende keer weer.

Eerste indruk uitstekend, hopelijk blijft dat zo

Onze moeder woont nog zelfstandig maar kan zelf niet meer koken. Ik herinnerde mij van vroeger “tafeltje dekje” en kwam zo bij uitgekookt terecht. Wat een mooi systeem en wat zag er alles op internet lekker uit. Dus wij hebben maar drie maaltijden geprobeerd. Alles werd op tijd bezorgd en zag er goed uit. De maaltijden opgewarmd en onze oude moeder die eerst sceptisch was (net zoals wij trouwens) at alles met een glimlach op. need I say more.... Nu blijven wij bestellen en hopen dat de kwaliteit constant blijft. Zo ja dan hebben jullie er een vaste klant bij! L..R.M. Verscheure MBA

Lekker eten en goede communicatie

Communicatie was helder en prettig. Afspraken prima nagekomen. Eten was lekker en ruim voldoende, alleen van de soep was er wat weinig.

geweldig geregeld!

vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon, bestelling op tijd bezorgd en zag er perfect uit! Smaakte super en echt een aanrader als je een bbq voor een grote groep hebt en het jezelf makkelijk wilt maken.

mijn proefbestelling was prima,toen ik verder bestelde kreeg ik bij sommige maaltijden geen jus-stoofperen,sucadelapje en aardappelen.De kok bepaalde of er jus bij moest.Kon jus los bij kopen.Vind ik dus belachelijk,ik eet geen droge aardappels en suikerwater van de peren is geen jus.Had het bij meerdere maaltijden. Kon je extra zakjes bij kopen.Ik bestel toch een hele maaltijd,toch geen 3/4 de. Bestel er dus niet meer.

Zeer goed geregeld voor goede prijs

Alles was goed geregeld en zonder moeite werd afleveradres gewijzigd en dat alles voor een goede prijs en goed materiaal. Kleine kanttekening: 1 bbq tang is wel weinig 🥴 Prima dus

Zeer goed, lekker eten

Keurig bezorgd op afspraak, uitleg gekregen hoe te serveren en verwarmen. Lekker eten en ruim voldoende.

Heerlijke en complete barbecue

De barbecue was perfect geregeld. Verschillende soorten vlees en vis en apart bestelde vegetarisch schotel. Net even anders dan de standaard. Mooi op tijd geleverd. Een echte aanrader

Voor herhaling vatbaar!

Alles was helemaal naar wens! Sympathieke bezorgers en een lekker BBQ assortiment. Gaan we vaker doen!

Goed geregeld!

BBQ besteld, lekker vlees, salades goed verzorgd en smakelijk.

Prima en goed verzorgd

Alles netjes verzorgd, en prima kwaliteit .

Fantastisch eten

Prima bbq met uitstekende service van Uitgekookt.

Goede service, ruimte voor persoonlijke benadering. Het eten was uitstekend, prima prijs-kwaliteit verhouding. Heerlijke salades bij de bbq!

Het eten was heerlijk, er was voor ieder wat wils.

Iedereen heeft genoten van een lekkere en gevarieerde lunch.

Echt geweldig!!!

Wij zijn als familie zo blij met uitgekookt Kan het echt aan iedereen aanraden zelfs de kinderen vinden het heerlijk

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden