Pluspunten

De Bourgondische BBQ was zeer goed. Grote, malse stukken vlees van hoge kwaliteit en lekkere, bijzondere salades.

Pluspunten

Goed verzorgd, netjes en schoon. Op tijd geleverd.

Check of juiste en volledige bestelling wel geleverd wordt.

Pluspunten

Prettige communicatie, eten culinair hoogstandje, superlekker en ook veel!

Niet

Pluspunten

Ze hebben me goed geadviseerd over de tapashapjes die we het best konden bestellen. Keurig verzorgd en op tijd geleverd. Het zag er feestelijk uit.

Misschien iets minder hapjes op de presenteerschalen plaatsen, of per soort met vermelding vd hoofdbestanddelen erbij. Ik kon nu de gasten niet goed vertellen wat het precies was.

Pluspunten

kwaliteit en bereiding perfect ,vers heid goed

Pluspunten

Goed verzorgd en erg lekker eten!!

Pluspunten

meedenken

geen

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

op de website duidelijker aangeven hoeveelheid per persoon

Pluspunten

Komen afspraken na. Kwaliteit en service voldeden aan de verwachtingen. Prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De telefonische informatie en bestelling was heel attent en plezierig. De bezorging en het gebruik van borden bestek enz was geweldig, servetten onderzetters kaartjes, heel professioneel. Het oogste veel lof. De broden met smeersels enz. waren zo op, lekker De koude visschotel en vleesschotel waren erg lekker, en mooi opgemaakt en goed koel verpakt. Van de warme maaltijd vonden we de kip enz erg lekker, daarna de spinazie rösti enz. Van de zalmschotel werd de zalm afgepikt en de groente bleef over. De varkenshaas enz vonden we minder geslaagd. De schaal was ook te vol, het werd warm,meer niet De pasta met roomsaus, vond ik te machtig , bij het goed warm worden, werd hij plakkerig, de saus was te dik, zodat het aan de pasta plakte. Ik vond de schaal ook te vol om te roeren. De gelbusjes zijn prettig om te gebruiken. Ook heel plezierig, er blijft geen eten of brand lucht in je huis hangen We hadden meer dan voldoende eten en de groep heeft het een prima buffet gevonden.

De rodekool salade vond ik te zoet en te plakkerig. Doe de schalen niet te vol, de puree bv blijft te dik, dit gaat ten koste van de smaak. Ik vindt 2 of 3 warme gerechten meer dan voldoende. Warme vis en vlees dat kort en snel bereid moet worden voor consumeren vindt ik niet zo geschikt . In overleg met de klant zou je de pasta ook ongekookt er bij kunnen doen, zodat het later erbij gevoegd kan worden. Het voorgerecht was wel een 9 waard De warme gerechten een 7 .

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede communicatie. Heerlijke bbq. Porties zijn ruim voldoende Voor herhaling vatbaar

Tip, Meer keus in salades

Pluspunten

Pas lid geworden voor m'n vader van 90. Heel even was de opstart lastig doordat de bezorger 't eten voor de deur zette zonder aan te bellen. Maar nu loopt alles vlekkeloos en is m'n vader vooral ook zeer tevreden. We hebben diverse maaltijdservice geprobeerd, en "Uitgekookt" is de lekkerste! Ik overweeg voor mezelf ook een aantal per week te bestellen!

Pluspunten

Zeer verzorgde BBQ geleverd en zeer prettige communicatie!

Pluspunten

Alles was goed geregeld! Hoeveelheden waren ruim voldoende en alles was heerlijk! Ook met de glutenallergie werd goed rekening gehouden.

Pluspunten

Super dat je altijd snelle reactie ontvangt op vragen of wijzigingen. Ze zijn goed bereikbaar, ook op zaterdag en er wordt echt met je meegedacht! Het eten was heerlijk.

alles in orde met jullie!

Pluspunten

Goed contact, en buitengewoon vriendelijk. Ik had tapas voor een bepaald aantal personen besteld, met borden en bestek erbij. Daar werd ik over teruggebeld omdat men zich afvroeg of ik het concept wel goed had begrepen. Op afstand werd ik naar de website en mijn bestellingen begeleid. De vraag luidde of ik wel begreep dat ik kleine hapjes had besteld waar servies en bestek wellicht niet bij nodig waren. Mijn keuze had ik bewust gemaakt: ik wilde de tapas uitstallen en dat mensen dan zo af en toe een paar hapjes op hun bord konden nemen. Bestek bleek inderdaad overbodig vanwege meegeleverde lepeltjes, de borden kwamen wel goed van pas. Maar ik vond het wel zeer attent dat men het toch even zeker wilde weten. En verder waren het lekkere hapjes! De prijs pp vond ik trouwens ook verrassend goedkoop. Standaard worden 4 tapas per persoon geleverd, maar ik wilde er 8 pp, dus heb ik het dubbele aantal personen opgegeven (maar bordjes voor het werkelijke aantal personen), en het was precies goed: na een borrelmiddag waren er maar een paar hapjes over (die later alsnog zijn op gegaan).

Geen!

Pluspunten

Over smaak kun je discuzeuren, maar het eten is gewoonweg Lekker! Ik kan het zeker aanbevelen. Je zou het bijna culinaire gaan noemen.

Kan ik echt niet bedenken, sorry.

Pluspunten

Flexibiliteit en zeer bekwaam personeel

Verduidelijking van de kosten in de offerte. De samenvatting mrt en zonder BTW is niet duidelijk weergegeven.

Pluspunten

Lekkere hapjes, niet zo standaard. Goede service, keurig op tijd en ook weer de spullen opgehaald.

Pluspunten

Tot in de puntjes verzorgd en perfecte kwaliteit

Een losse barbecue bij het budget-arrangement best duur. (€40 ex btw) Als dit voordeliger was hadden we de BBQ er bij gehuurd

Pluspunten

heel lekker eten, goed overleg, genoeg te eten ook,

Pluspunten

- goede communicatie - je krijgt wat je besteld - wordt in bak geleverd met koude plaat dus kost je geen extra ruimte in de koelkast - halen alles thuis weer op

Pluspunten

Duidelijke afspraken die precies worden nagekomen. Snelle reacties op vragen. Flexibel. Prima kwaliteit.

Pluspunten

Alles is netjes en vlot verlopen.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden