Pluspunten

Alles is netjes en vlot verlopen.

Pluspunten

Snelle, prettige communicatie. Denken met je mee! Goed buffet, heerlijk gegeten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Maaltijden zeer gevarieerd en lekker.

De bezorging daarin tegen is ronduit beroerd, In 2 maanden = 8x wekelijks 5 maaltijden is er 3!!!!!!!x niet bezorgd bij mijn vader van 85 met deabetis waarvoor uitgebalanceerde maaltijden van belang zijn. (Omg Oosterhout (NB)

Pluspunten

Goede service en kwaliteit,het was de eerste keer dat ik op deze manier mijn eten ging bestellen. IVM mijn werk vind ik dit ideaal,maar koken vind ik zelf ook zeker prettig in de weekenden.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed eten keurige levering

tijd aangeven wanneer alles weer wordt opgehaald

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bezorging is aanmerkelijk verbeterd. Tijdspanne één uur in plaats van 6 uur. Voor deze verbetering 1 ster extra.

Het gewicht van de maaltijden deugt niet. Twee weken geleden kreeg ik een pakket van 550 gram, terwijl ik 600 gram besteld had. Er was een sticker over een andere geplakt. Even kijken welke dat is …. ja hoor een sticker van 450 gram. Het bakje weegt 30 gram, dus ik kreeg 80 gram te weinig. Blijkbaar geeft Uitgekookt er de voorkeur aan om klanten te weinig te geven in plaats van teveel. Een week later ongeveer hetzelfde, maar toen was er geen sticker over geplakt. De maaltijd woog 580 gram inclusief bakje in plaats van tenminste 630 gram. Voor de gierigheid 1 ster.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk aan de telefoon

Helaas hebben we er weinig van geproefd. Het stond klaar op tafel voor de BBQ. De kinderen waren met een bal aan het spelen en sloegen 2 wijnglazen in de lucht. Overal lag glas... dus ook in de bakken met de salades. Alles is weg gedaan ivm het glas. 1 iemand had er wat van geproefd. Dus een beoordeling geven is een beetje lastig. De klant vriendelijkheid was goed aan de telefoon en ook bij het ophalen.

Pluspunten

Correct, snel, service

Variatie in broodjes

Pluspunten

Tijdige levering van de catering, zorgvuldige en smakelijke presentatie van het eten. Iedereen was zeer tevreden over de veelzijdigheid, smaken en kleuren. Topprestatie!

Geen opmerkingen

Pluspunten

klantvriendelijke houding alles was goed verzorgd assortiment was anders dan anders goede site

1 barbecue deed het niet goed. Salades wat minder vet maken.

Pluspunten

Alles goed geregeld het eten was lekker ook onze gasten waren vol lof !!. Netjes op tijd afgeleverd en keurig opgesteld door bezorger.

Niet van toepassing geen klachten.

Pluspunten

Op en top geregeld jullie waren er ruim voor de aangegeven bezorgtijd, daarnaast waren de hapjes erg luxe & lekker. Alleen je moet er wel van houden.

Eigenlijk geen (dat geven de 5 sterren natuurlijk ook al aan).

Pluspunten

Hulpvaardigheid. Ze hebben onze paasbrunch geregeld en kwamen deze brengen in een regio welke ze normaal niet bezorgen!

Pluspunten

Levert op tijd, zeer lekker eten. Wordt netjes uitgestald. Vriendelijk personeel. Juiste hoeveelheden voor aantal personen.

Geen.

Pluspunten

Goede en snelle services

Pluspunten

Heerlijke tapas met een mooie luxe uitstraling!

Spreken jullie een tijd af, kom deze dan ook na! Uiteindelijk is het goed opgelost.

Pluspunten

Goed advies, aardig personeel en erg lekker gegeten.

Ga zo door en succes naar de toekomst

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Smaakvol. Producten zijn goed verzorgd. Het doet mij deugt dat de bezorging is aangepast De klachten daarover zullen ongetwijfeld tot het verleden behoren. Het zal mij benieuwen. De eerste ervaring met de nieuwe bezorging was prima. Volgende maand zal ik een nieuwe beoordeling plaatsen.

Bezorging, althans de keus van de bezorgdienst. Uitgekookt kiest de bezorgdienst dus zijn zij daar ook verantwoordelijk voor en dienen zij de gevolgen voor falen op te lossen, eventueel et de bezorgdienst, dan wel contracten te sluiten met adequate oplossingen voor falen in de bezorging. Wat is er gebeurd: De gerechten zouden op 30-3-2019 tussen 16 en 22 uur bezorgd worden. Ik krijg bericht van een vertraging, het pakket wordt tussen 22 en 24 uur bezorgd. Om 22:18 krijg ik bericht dat het pakket niet meer op vrijdag wordt bezorgd, maar op een nog nader te bepalen tijdstip. Zaterdagmorgen krijg ik om 11:40 bericht dat het pakket tussen 8:30 (jazeker om 11:40 kreeg ik het bericht) en 14:30 zal worden bezorgd. Omdat ik voor 14:30 uur geen bestelling heb ontvangen, heb ik t&t geraadpleegd: Het pakket wordt nu tussen 18 en 22 uur bezorgd. De inhoud van het pakket betreffen etenswaren en die had ik dus voor etenstijd nodig. Het pakket werd echter pas omstreeks 19:15 afgeleverd. (Wel binnen het herziene tijdstip, maar als je het afleveringsmoment blijft herzien kun je altijd op tijd zijn) Het tijdstip om avondeten te nuttigen is dan reeds lang voorbij. Door deze gang van zaken heb ik op andere wijze in onze maaltijd moeten voorzien. Uitgekookt had best vrijdagavond tijdig voor bezorging kunnen zorgdragen, door of de auto of de chauffeur of beiden te vervangen. Ik heb dan ook sterk de indruk dat er niet alles aan gedaan heeft om het pakket tijdig bij mij afgeleverd te krijgen.

Pluspunten

Snel en plezierig contact n.a.v. bestelling via de website over de leverdatum en assortiment. Goede kwaliteit hapjes. 1 hapje was minder van kwaliteit. Snelle ophaalactie koelbox.

Pluspunten

Heerlijk stamppot buffet gehad (140 personen), eten was super goed, ook de uitstraling was goed.

Pluspunten

De hapjes werden op tijd gebracht in gekoelde boxen. De 7 soorten hapjes werden erg gewaardeerd door de feestgangers. Ze zagen er ook heerlijk en mooi uit.

geen

Manenbergring 4