Pluspunten
- Prima en vriendelijke bezorging, goede uitleg. - Het eten was heerlijk en zag er prima verzorgd uit - ook de vegetariërs waren enthousiast over de gerechten en het aanbod - Prima overleg vooraf
Verbeterpunten- Duidelijke informatie geven over het feit dat er zondags geen warme maaltijd wordt geleverd. - ik had de rekening liever toegestuurd gekregen, zodat we na de levering konden betalen. (Ik had zelf om de rekening gevraagd)
Beste meneer of mevrouw van Dam, Bedankt voor uw mooie review en verbeterpunten. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. We gaan het intern bespreken over uw punt m.b.t. de zondaglevering. Heel graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Catering
Pluspunten
De hapjes waren echt super lekker! Iedereen heeft ervan gesmuld en vroegen verbaasd of we die zelf hadden gemaakt hahaha! Het was echt top!
VerbeterpuntenFeestje was op zondag en jullie bezorgen dan niet. Heb gevraagd zo laat mogelijk te leveren op zaterdag maar werdt alsnog tussen 11:30 en 12:30 geleverd waardoor de hapjes toch 24+ uur in de bijgeleverde koelbox moest blijven. Zat 1 groot koel element in maar heb van onszelf nog een aantal kleine erbij gedaan omdat de grote al aardig was gesmolten toen het bij ons geleverd was. Haojes waren alsnog zeker heel lekker maar niet ideaal om ze zolang te bewaren voor ze opgegeten konden worden!
Beste Sammy, Bedankt voor je reactie en je feedback. Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van de hapjes. De hapjes die in de koelbox zijn geplaatst blijven gegarandeerd tot 48 uur op de juiste temperatuur bij juist gebruik. Heel graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Persoonlijk contact, klantgerichte oplossingen, er was meer dan voldoende eten voor iedereen, kwaliteit van het eten was goed.
VerbeterpuntenWe misten de varkenssaucijzen bij de hutspot.
Beste Emma, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Vervelend dat de varkenssaucijzen ontbraken, we gaan dit opnemen met de keuken. Graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Alles prima verpakt, Makkelijk 24 uur gekoeld te bewaren buiten de koelkast. Kwaliteit van het eten fantastisch. Porties groot. Prijs/kwaliteit verhouding heel goed! Zeker voor herhaling vatbaar
Verbeterpuntengeen
Beste Erna, Bedankt voor je positieve feedback! Heel graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Heerlijke stampot buffet , alleen maar positive reactie’s gehad!
VerbeterpuntenWij waren dik te reden! Ga zo door! Succes!!
Beste Carla, Bedankt voor je positieve feedback! Heel graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Goede communicatie, smakelijk voedsel
VerbeterpuntenKlachten afhandeling kan beter. Fouten van het bedrijf worden niet naar tevredenheid hersteld. Ik had voor een hele week voor 2 personen een aantal pakketten besteld die gedeeltelijk, slechts 3 stuks, op dinsdag werden geleverd. Toen ik niet wenste te tekenen voor een onvolledige aflevering heeft de bezorger de pakketten mee terug genomen, hij mocht geen pakketten achterlaten zonder handtekening. De oplossing: Dan brengen we ze toch vrijdag. Huhuh. En wat eet ik dan woensdag donderdag en vrijdag? De bezorger vertelde mij dat ze iedere dag bezorgen. Niet voor Uitgekookt zeiden ze daar. Dat kan kloppen, maar als hij toch rijdt kan hij bij wijze van uitzondering/foutherstel toch even langsrijden? Nee dat kon niet. Nee, Uitgekookt doet niets extra's om hun eigen fouten te herstellen. Jammer. Je moet hier rekening mee houden en altijd voor 3 extra dagen eten in huis halen voor het geval dat zij meer van dit soort fouten maken. Invriezen en op tijd opeten dus.
Pluspunten
De hapjes waren heerlijk De schalen zagen er keurig uit. Echt prima verzorgd
Beste Gerry, Bedankt voor je positieve feedback! Heel graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Lekker brood Ruime hoeveelheid per salade
VerbeterpuntenSalades beter op smaak maken Salades niet zo fijn maken zodat ingrediënten herkenbaar zijn Aantrekkelijker presenteren Weinig aïoli Tip voor klanten: salades ruim tevoren uit koelbox halen om smaak te verbeteren
Beste meneer of mevrouw Groot, Bedankt voor uw feedback, we gaan er mee aan de slag met de keuken. Daar kunnen we van leren. Graag tot een volgende keer.
Pluspunten
snelle en flexibele service aan de telefoon bij de bestelling. alles was goed gekoeld en de hapje waren vers en smaakvol.
Verbeterpuntengeen tips
Beste Marieke, Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat het zo last minute nog geregeld kon worden. Graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Accuraat, zorgvuldig, vriendelijk. Heerlijk gegeten en bijzondere hapjes!
Verbeterpunten1 aandachtspuntje doordat de aioli niet bij het brood stond combineerden gasten dat niet. Dus handig om te checken of de opstelling goed staat bij warm uitserveren.
Beste Bobby, Bedankt voor je positieve feedback, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor uw verbeterpunt, gaan we meenemen, leren we van! Graag tot een volgende keer!
Pluspunten
prima salades gekozen
Beste Paulien, Bedankt voor je positieve feedback! Graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Alles smaakte voortreffelijk. Heerlijke combinaties, Op tijd bezorgd en uitgestald. Een aanrader!
Pluspunten
Lekkere hapjes, vriendelijk personeel
Pluspunten
De uitstekende verzorging van de heerlijke maaltijden ,,daarnaast de zorgvuldige manier waarop de maaltijden bezorgd worden.
VerbeterpuntenZo blijven doorgaan
Pluspunten
Prima eten, goede service.
VerbeterpuntenBij het ophalen van de spullen had ik graag geweten hoe laat dat ongeveer zou zijn.
Pluspunten
Het eten was goed voor elkaar en smaakte goed. Goede instructie was erbij geleverd voor het opwarmen.
VerbeterpuntenIk kon bij de tapas/hapjes gerechten aangeven dat ik het op zondag wilde laten bezorgen. Vervolgens werd ik 6 dagen van te voren gebeld dat ze niet leveren op zondag. Dit moet beter vermeld worden op de site of niet als keuze optie erbij staan. Ook moest ik de bezorgkosten gewoon betalen terwijl de zaterdag niet mijn oorspronkelijke leverdatum en tijd was. De service daartegenover kon beter.
Pluspunten
Het buffet was werkelijk fantastisch! Eten stond een nacht, maar door jullie koelsysteem, was het vers en fris! Ook super dat er gerecht-kaartjes bijzaten, onderzettertjes en servetjes! Waar waren die halve ringen voor?
VerbeterpuntenGraag ook even telefonisch contact over de bezorgtijd.
Pluspunten
Heerlijke hapjes tijdens afscheid van een colllega, we hebben gesmuld! Levering was ook prima volgens afspraak, was dik voor elkaar!
Pluspunten
Ik het met plezier genoten van het Buffet met mijn gasten.
VerbeterpuntenVoor de vegetariërs wordt wel een extra bedrag gerekend, maar dat komt niet echt tot uitdrukking in het aanbod. Ik had iets meer extra's voor hen verwacht nu was het iets weglaten in de gerechten. Dat vond ik op zich wel jammer, want er is op dit moment redelijk wat mogelijk ten aanzien van het verzorgen van specifieke gerechten. Dat meer als aandachtspunt want ik was op de hoogte en ben bewust akkoord gegaan. Maar meer als houd daar rekening mee.
Pluspunten
lekker, aardig, netjes, genoeg
Verbeterpuntendie zijn er vast wel, maar ik ken ze niet
Pluspunten
Snelle reactie, goed verzorgde lunch, de soep was heel erg lekker
Pluspunten
Het was in een woord geweldig!!! Het was een stamppotbuffet voor de herv. gem van Oosterwolde (gld) in het kader van een zendingsavond. Ruim 100 mensen waren er om te eten. Van iedereen roem en lof over het eten, de hoeveelheid en alles wat er bijgeleverd werd. Het werd optijd gebracht netjes neergezet zodat we geen omkijken er aan hadden. Nogmaals wij kunnen jullie van harte aanbevelen!!!!!
Pluspunten
Het buffet was heerlijk, naam van de de gerechten keurig aangegeven.
VerbeterpuntenZien graag dat er een broodplank en een brood mes word bij geleverd.
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle terugkoppeling. klantvriendelijke benadering.
VerbeterpuntenNog niet.
Pluspunten
Bijzonder goede ervaring met Uitgekookt.nl De levering was exact op het afgesproken tijdstip. De gerechten voldeden aan onze wensen en verwachtingen. Goede communicatie in het hele proces. Absoluut een aanrader.