Pluspunten

Bijzonder goede ervaring met Uitgekookt.nl De levering was exact op het afgesproken tijdstip. De gerechten voldeden aan onze wensen en verwachtingen. Goede communicatie in het hele proces. Absoluut een aanrader.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Alles leveren wat ze zeggen. En betere communicatie

Pluspunten

Professioneel en prettig advies van uw medewerker Dorien Karsten. Er was genoeg voor iedereen en het was lekker. Voor herhaling vatbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heerlijk buffet, netjes verzorgt. Echt een aanrader!

De website is niet kloppend mbt het huren van bijv tafels etc. Tafellakens waren kreukelig, en de rok van de statafel was versleten. Met tape moeten vast maken en een gat aan de bovenzijde.

Pluspunten

Duidelijke website met voldoende menu's, brengen en halen ging ook prima, bovendien smaakte het heerlijk!

×

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Warm aangeleverd, voldoende stampotten. Nette levering

Desserts vonden wij niet lekker, deze zou ik niet aanbevelen

Pluspunten

voldoen aan alle afspraken

Pluspunten

Goede kwaliteit ! Heerlijk gegeten. Met name de voorgerechten ( van Italiaanse Florence buffet) vielen zeer goed in de smaak. De vriendelijkheid en persoonlijke benadering is heel positief.

Pluspunten

snelle flexibele service en goede kwaliteit

terugbrengen spullen nog niet duidelijk op nieuwe lokatie

Pluspunten

Hapjes plateau besteld, voordeel: kan zelf een plateau samenstellen. Zag er smakelijk uit en het was ook overheerlijk!

Betere verwijzing waar je de spullen kan ophalen. Dit is wel aan de telefoon gezegd.

Pluspunten

Alles prima in orde; op tijd gekomen, en vroeg de vlg. dag weer opgehaald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eten en verzorging prima

Ophalen was een drama, telefonisch contact kan veel beter.was nu niet klant vriendelijk

Pluspunten

Tapas buffet smaakte goed, op tijd gereverd en opgehaald

Pluspunten

Goede, snelle service. Makkelijk contact. Lekker eten, goed cateringbedrijf.

Bij de borrelhapjes misschien wat meer (keuze voor) vegetarische gerechten.

Pluspunten

Heerlijk buffet, verse producten, bij elk gerecht een beschrijving, iedereen heeft voldoende kunnen eten, goede service!

Geef aan wanneer de spullen weer worden opgehaald met een tijdindicatie.

Pluspunten

Komt afspraken goed na! Het stamppotbuffet was lekker en voldoende.

Het "wachtmuziekje" tijdens het telefoneren is irritant (het geluid is storend). Het terughaalmoment direct afspreken met de klant.

Pluspunten

Kerstbuffet was erg lekker. Goede instructies erbij en menu kaart. Echt een aanrader. Er werd goed met ons meegedacht over mogelijkheden voor levering buiten het levergebied.

Enige verbeterpuntje was de communicatie met de bezorger. Zowel bij de levering als het ophalen werden we gebeld dat hij er NU was terwijl er was afgesproken dat we even gebeld zouden worden zodat we er op tijd konden zijn.

Pluspunten

Heel makkelijk in de omgang en communicatie. Zij helpen je goed bij den hulpvraag.

N.V.T.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het eten (Gourmetschotel de luxe) wat we kregen was lekker. Nadat wij deze recensie hadden geplaatst, hebben wij telefonisch contact geweest en is dit door Uitgekook op een gepaste manier opgelost en wij hebben excuses gekregen.

Helaas hadden we niet alles gekregen wat op de lijst stond. Gebeld en mail gestuurd, maar na 2 weken nog steeds geen reactie. Voor die prijs die ze vragen te duur, als je grote eters hebt niet genoeg en dus voor ons geen 2de keer weer Uitgekookt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne afhandeling van bestelling. Makkelijk op te halen

Wij hebben kerst 2017 ook bij jullie een kerst gourmet besteld. Doordat we toen zo tevreden waren omdat de kwaliteit van salades, vlees en leuke extra's als menukaartje zo goed waren hebben we kerst 2018 weer gedaan. De smaken vielen ons echter tegen dit jaar. Salades minder lekker. Geen leuk menu erbij, minder aanbod en ik moest voor minstens 8 personen bestellen...

Pluspunten

Heerlijke producten, goed verzorgd, goede service.

Bij afhalen/retourneren niet helemaal duidelijk waar je moet zijn. (geen medewerkers te vinden) Dat kan iets verbeterd worden.. Maar verder alles ok..!

Pluspunten

duidelijke site, vriendelijke medewerkers, uitgebreid en lekker product.

kerstgourmet ook voor minder personen dan 8.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden