Pluspunten

Alles netjes en vlot afgehandeld! Iedereen heeft heerlijk gegeten!

Pluspunten

Aanbod is groot, men denkt mee bij bv dieet, heldere communicatie en het eten is lekker!

Ophalen van de spullen, op een ander adres, ging mis. Uiteindelijk, na wat omwegen, wel weer afgehandeld.

Pluspunten

Goede service, lekker eten.

Pluspunten

Uitgebreid en gevarieerd kerst gourmet menu van heel goede kwaliteit.

Melding als de bezorger later komt dan afgesproken.

Pluspunten

Goede service, goede producten, jong en ambitieus

Het pannenkoek beslag was niet goed meer. De bonenburger bleek een kaas burger te zijn. Verder niets dan lof.

Pluspunten

Stamppotten waren heel smakelijk bereid, echt heerlijk. Uitstekende service en vriendelijk geholpen. Voor herhaling vatbaar.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Kwaliteit en smaak is heel goed! Perfecte levering en alles wordt goed in koelbakken geleverd.

Pluspunten

Heerlijk eten, mooi gepresenteerd, op tijd gebracht en opgehaald. Kortom TOP!

Pluspunten

Duidelijke info op de website en het bedrijf is telefonisch goed bereikbaar voor verdere vragen. Een compleet kerstdiner bestellen voor 18 mensen vond ik best een stap, maar dit is absoluut een aanrader! Eten was heerlijk (het belangrijkste), maar ook de manier van opwarmen ging makkelijk. Voorgerechten werden op een mooie manier gepresenteerd. Kon je zo op tafel zetten. Ook de hoeveelheid was top: er was echt genoeg voor iedereen.

Ik had veel ruimte vrijgemaakt om alle koelboxen en au bain-maries neer te kunnen zetten, maar uiteindelijk kregen we slechts 2 koelboxen en 2 au bain-maries. Ideaal natuurlijk (kost heel weinig ruimte dus), maar ik had iets anders verwacht. Misschien dat dit soort informatie nog gedeeld kan worden bij de bevestiging van de bestelling?

Pluspunten

Alles goed bereid,voldoende,ook vegetalisch

Pluspunten

Lekker eten Warm bezorgd

Een frisse bladsalade en wat gewone pasta voor de kindermenu's zou ik fijn gevonden hebben. Ik vond het geen echte kindermenu's

Pluspunten

complimenten goed verzorgt. direct bericht of terug gebeld over vragen.

de gerechten nummeren zodat je weet wat bij elkaar hoort

Pluspunten

Altijd weer super service en perfecte smaken, ruim voldoende voor onze groep van 16.

Google Maps en andere navigatiesystemen kennen de nieuwe straat nog niet. Op het oude adres staat alleen een verwijzing naar het nieuwe adres. Een (route)kaartje ter plaatse kan handig zijn.

Pluspunten

Meedenkend, behulpzaam, vriendelijk personeel en accuraat. Al jaren onze "hofleverancier"|

Pluspunten

Alles keurig op tijd gebracht en opgehaald.

Wellicht wat extra kruidenboter.

Pluspunten

Prima kwaliteit en uitstekende service.

Pluspunten

Mooi op tijd goede kwaliteit

Pluspunten

Goede service. Bezorgen en weer ophalen van de boxen prima geregeld. Bourgondisch menu was smaakvol en voldoende wat betreft de hoeveelheden! De familie heeft heerlijk gegeten. Het was genieten!

Bestellen via de site lukte niet begin december. Maar telefonisch en via de mail correct afgehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het eten was lekker en ruim voldoende

-jammer dat we het zelf moesten ophalen en de gebruiksartikelen weer zelf terug moesten brengen. Voor mij anderhalf uur heen en anderhalf uur terug. Van zo’n groot bedrijf verwacht ik meer service -we kregen maar 1 warmhoudplateau mee, vlak voor aanvang van ons diner, kwamen we er achter dat we er 2 nodig hadden. Dit is op geen enkele manier gecompeseerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig contact met medewerkers bij bestelling. Goede afwikkeling van de bestelling.

De smaak van de geleverde producten is te vlak. Het geheel voldeed niet geheel aan de verwachting, gezien de ervaring van een jaar geleden.

Pluspunten

Snelle levering heel goed eten, veel variatie

Hoofdgerecht viel iets tegen, met name de porties vlees waren vrij klein

Pluspunten

Goede kwaliteit, klantvriendelijk en goede service. Uitleg om het buffet te verwarmen was heel duidelijk.

Iets betere planning met bezorgen en ophalen rond feestdagen maar was verder niet hinderlijk voor ons.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alle afspraken zijn prima nagekomen en was goed verzorgd.

Iets meer smaak aan de gerechten.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden