3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alle afspraken zijn prima nagekomen en was goed verzorgd.

Iets meer smaak aan de gerechten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

eten van prima kwaliteit, portie aan de magere kant( wij hadden voor 8 personen waarvan er 2 ziek waren) vlees was erg karig.

uitgifte beter personeel inzetten 2 keer de verkeerde box 3e keer moet ik het zelf maar inpakken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eten was prima. Meer dan genoeg en lekker.

Wij hadden een buffet besteld met vier hoofdgerechten. Hierbij kregen wij maar 1 au bain-marie schaal mee. Terwijl ik nog gevraagd had of het er niet 2 zouden moeten zijn. Hier zat ook geen deksel op. Als er door de drukte maar 1 beschikbaar was hadden ze dat gewoon eerlijk moeten zeggen. Vond ik erg slordig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website, vriendelijke mensen aan de telefoon . Maar het eten viel echt tegen omdat je het even doorroeren, werd het een beetje een prak niet echt smakelijk

Zie hier boven , wanneer je het eten moet doorroeren vind je bijv van kabeljauw niets meer terug

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service is echt goed! Alles perfect verzorgt kwa brengen, halen en benodigde materialen. Vriendelijke medewerkers.

Over de service niets te klagen. Deze is erg goed! Complimenten. De voorgerechten en het dessert waren uitstekend, daar was iedereen het mee eens maar,.... De soep had helaas weinig smaak en de hoofdgerechten vielen wat tegen. Het rundvlees zat vol zenen, de vis was erg weinig en erg droog en de groenten onder het varkensvlees was niet lekker. Wel was iedereen weer positief over het varkensvlees en over de puree onder de vis. Erg lekker. Ik zou aanraden om voortaan het rundvlees te laten vervallen en te ruilen met iets van een stoofschotel, de kabeljauw te vervangen door een vis die bij opwarmen niet droog wordt bv pangasuis (kan ook wat meer van worden gegeven zodat een ieder iets kan nemen) of Victoria baars. De soep zou ik meer vullen met pompoen en glad pureren. Geef er een bakje met creme fraiche bij en je maakt er een mooie heerlijke soep van. Al met al was het niet slecht maar denk wel dat verbetering op zijn plaats is.

Pluspunten

Het eten was geweldig. smaak was goed temperatuur was goed en er was genoeg. Mog wat meer vlees.

Mensen aan die binnen zitten achter de schermen waren erg slordig. Veel fouten in de offerte welke elke keer netjes werden hersteld maar kan beter. En als ik een offerte krijg moet je geen 4 a viertjes sturen met informatie 1 viertje met de informatie die voor mij geldig is.

Pluspunten

Was weer erg lekker en mooi opgemaak. Het was een uitgebreid kerstdiner. Na bbq van zomer. Was dit weer net zo goed.

Enige misschien als tip. Vermeld erbij als om 2e kerstdag gaat de koelbox in koude ruimte te zetten. Bijv in schuur of overkapping. Nu vonden wij het niet zo koud meer, toen we het uit koelbox haalde. Verder geen verbeterpunten

Pluspunten

Alles vers, netjes geleverd !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De kwaliteit van het vlees was goed, maar ik had voor 14 perso-nen besteld. Er waren maar 4,5 XL gamba,s, en 7 mini-kogelbiefstukjes.Ik vond dit ongepast Dit resulteerde in vechtpartijen Ik vind dit schandalig Voor 14 personen 4,5 XL gamba's en 7 mini-biefstukjes,

Wij hebben bij de tapas geen gemarineerde garnaaltjes gekregen. De olijven had ik beter bij AH kunnen bestellen, niemand vond ze lekker, doe gewoon olijf-olie met knoflook'en geen suiker met azijn. De appel-salade was niet te eten met zulke ongare aardappels.De toetjes waren ook vies, behalve de arretjes-cake

Pluspunten

Goede service,goed bereikbaar ,goede prijs/kwaliteit verhouding

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette presentatie en vriendelijke service

Voor een kerstmaaltijd is het bereiden in grote hoeveelheden qua verwachting niet exclusief genoeg.

Pluspunten

Wij hadden het kerstbuffet. De hoeveelheid was ruim voldoende voor 8 personen. Het eten zag er keurig opgemaakt uit en er was veel keuze. Ook was het eten gemakkelijk op te warmen. Fijn om zo'n uitgebreid buffet te hebben zonder dat je zelf lang in de keuken hoeft te staan.

Wij wonen buiten het bezorgingsgebied dus moesten het eten zelf ophalen. Dat was wel wat chaotisch. Er zat in eerste instantie geen deksel bij de koelbox. Bij navraag een deksel meegekregen. Verder was het niet helemaal duidelijk wanneer de spullen teruggebracht moesten worden.

Pluspunten

Super lekker eten en goede service!

Pluspunten

Heldere afspraken Komen op tijd Perfecte organisatie Praktisch dat alles via jullie kan worden gereserveerd (stoelen/tafels etc. naast catering)

Pluspunten

Goede bezorging Goed verpakt Compleet

Olijven niet bij pepadews in doen. Dan smaakt alles naar olijven. Meer aioli.

Pluspunten

Goede kwaliteit van het eten! Goede service! Kortom wij zijn zeer tevreden klanten.

Pluspunten

Lekkere gerechten. Goede instructie en materialen om het warm te houden.

Serviesgoed/bestek had wel wat meer mogen zijn. Bij voor, hoofd en nagerecht verwacht ik 3 shorten borden. En wat opscheplepels zou handig zijn bij zoveel verschillende gerechten.

Pluspunten

Prima maaltijden en de catering betreffende stampotten buffet was van zeer goede kwaliteit en ruim voldoende voor 8 personen.

Maaltijd service afgelopen maandag was er 1 van de 2 geleverde maaltijden verkeerd geleverd, prima opgelost door bij de volgende levering 'n gratis soep of toetje uit te mogen kiezen

Pluspunten

Kwaliteit en service.

Pluspunten

prima eten, sevice conform afspraak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geleverd op afgesproken tijd. Het eten was lekker

Het controleren van wat we bestelt hebben. Er zaten bv geen chorizoworstjes bij luxe gourmetschotel.

Pluspunten

Keurig op tijd, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zou het volgend jaar zo weer doen.

Het was onze eerste keer en we waren positief verrast. Misschien een volgende keer

Pluspunten

Lekker eten Prima service

Beter uitleggen over de gevolgen van het omwisselen van warme tapas door vegetarische warme tapas. Dit heeft dan direct ook gevolgen voor de overige gasten, zij krijgen dan ook dat vegetarische gerecht.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden