Pluspunten

uitstekende maaltijden. Ziet er zeer verzorgd uit, net personeel.

Het ophalen van de afwas, graag op de dag erna. Nu twee dagen gestaan in algemene lunchruimte.

Pluspunten

Wauw! Wat een goede service, een dag van te voren krijg je de tijd door (aan schatting van een uur) levering was binnen de tijd, vriendelijk. De salades waren heerlijk!! De kaartjes met de namen van de salades en ingrediënten konden we ervoor plaatsen. Ook perfect op temperatuur ivm de koelboxen. Het halen (afgesproken plek waar de boxen staan) kon ook prima. In een woord: super! Bedankt!!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Lekker eten, diversiteit in aanbod.

- Helaas erg laat gebracht. - Het was ook erg weinig. Had voor 30 pers besteld, uiteindelijk waren er maar 25, maar nog te weinig. Voorheen nooit last van gehad.

Pluspunten

Prettige communicatie/ fijne service/ uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

+ Levering volgens afspraak + Prima kwaliteit van de tapas gerechten

Pluspunten

***** lekker eten, handig verpakt, goed verzorgd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Voldoende qua hoeveelheid, salades goed, brood lekker.

Onderdeel van de bestelling was vergeten, ter plaatse kon geen uitspraak over afhandeling worden gedaan, er werd gesproken over een significante restitutie. Bij afhandeling bleek deze restitutie te bestaan uit een tegoedbon waar we niets mee kunnen omdat het nogal uit de buurt is of de helft in contanten. Matige afhandeling, de volgende keer laten we de bestelling vervolledigen door opnieuw te rijden.

Pluspunten

Heerlije hapjes, mooi opgemaakt en direct uit te serveren op schalen. Handig dat ook andere dingen worden verhuurd, in één keer klaar!

Jammer dat de statafelrokken beetje kapot waren waardoor ze niet goed om de poten bleven zitten.

Pluspunten

Goede service, heerlijk eten!

Pluspunten

De levering was stipt op tijd, dat was fijn want dan konden wij zelf verder met onze activiteiten op ons vriendenweekend. Het was allemaal erg vers , rook lekker, zag er mooi uit en het vlees was mals. De koelbakken waarin het geleverd werd waren top! ( zeker toen er een van onze koelkasten uitviel...) De man die het kwam brengen was vriendelijk en leverde het keurig af.

TIP: De gasfles moesten we zelf aansluiten, gelukkig ging dat oké ook al hadden we geen tang om de schroef aan te draaien. Wellicht kan dat "uitgekookt" ook even zelf doen. (voor de veiligheid).

Pluspunten

Levering op afgesproken tijd, via mail info gehad over andere ophaaldag. Heerlijk eten veel sauzen en lekker brood en salades.

olie voor op de bakplaat we hebben dit nu zelf erop gedaan.

Pluspunten

Het buffet was van zeer goede kwaliteit. De gasten vonden het eten zeer goed

Pluspunten

Goed verzorgd en heerlijk van smaak. Alles was perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed eten, lekkere salades

Contact opnemen als ze er binnen een half uurtje zijn en ook contact opnemen als er wijzigingen zijn in het ophalen van de spullen. Nu zouden ze op woensdag ophalen en ben ik donderdag zelf maar gaan bellen.

Pluspunten

Prima, smakelijk buffet (tapas), op persoonlijke wensen afgestemd. Buffet keurig op tijd gebracht en klaargezet.

Pluspunten

Uitstekende communicatie creative manier op om wensen van de klient te reageren

Sommige porties aan de grote kant

Pluspunten

Niet alleen de kwaliteit van het eten, maar eveneens de professionaliteit van de koks en hun instelling.

Pluspunten

website duidelijk, makkelijk te bestellen, afstemming en komt afspraken na. Goede breng- en ophaalservice.

Bij onze groep waren enkele mensen aanwezig die geen varkensvlees eten. Bij aflevering bleek het varkensvlees en het overige vlees op één schaal te zijn gelegd en niet op aparte schalen.

Pluspunten

Eten was goed en optijd klaar!

De pastasalade was alleen wat minder, de pasta was niet goed gekookt dus deze viel niet in de smaak.

Pluspunten

Het eten was op tijd. Het eten was ook goed warm

Misschien de deksels achter laten om de branders makkelijker uit te doen

Pluspunten

Goed overleg, lekker eten

Hoezo extra betalen voor het aflevertijdstip, lekker afschaffen

Pluspunten

komen afspraken na

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Eerste service naar de uiteindelijke bestelling was.heel plezierig en helder en maakte dar wij besloten om hier de catering te bestellen

Vegetarische toevoeging was wat droog en vroeg eigenlijk om een saus.De voorwaarden te uitgebreid om even te lezen. Een korte samenvatting voorkomt misverstanden.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden