Altijd vers en op tijd gebracht vaak door dezelfde persoon die het eten brengt erg prettig
Hoi Lien, Fijn dat je zo tevreden bent over de maaltijden en de vaste bezorger. Dankjewel voor je positieve reactie! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Al twee jaar klant bij Uitgekookt.nl en telkens worden wij weer verrast met nieuwe gerechten. Ook de bezorger verdient een pluim, hij is altijd op tijd volgens afspraak.
Hoi Martin, Wat leuk om te lezen dat je al twee jaar klant bent en nog steeds zo geniet van de variatie. Dankjewel voor je compliment aan ons én aan de bezorger! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Eten is lekker, bezorgen prima
Hoi Jan, Fijn dat je de maaltijden lekker vindt en tevreden bent over de bezorging. Dankjewel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Omdat ik varkensvlees niet erg lekker vindt, vind ik niet alle maaltijden even lekker. Maar over het algemeen ben ik best tevreden. Ik houd bij wat ik lekker vindt en dat bestel ik dan vaker.
Hoi Johan, Dankjewel voor je eerlijke review! Fijn dat je over het algemeen tevreden bent en goed bijhoudt welke maaltijden je favoriet zijn. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn goed en op tijd en reageren respectvol bij de service telefoon Ik heb niet zo veel te zeuren en dat is voor een Amstetdammer uniek oproepsignaal .
Hoi Arie, Wat een leuke en vrolijke reactie, dankjewel! Fijn dat je de maaltijden lekker vindt en blij bent met de service én de bezorging. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goed op smaak!
Hoi Jos, Fijn dat je de maaltijden goed op smaak vindt! Dankjewel ook voor je suggesties, we geven ze graag door aan onze koks. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Best goede maaltijden, iets te gaar en die van 400 gr. zijn te klein, ik eet een maaltijd in twee keer maar dat is dan net te weinig. Het vlees/visaandeel is te weinig, ik betaal liever iets meer voor een goede portie. Tevens wat meer groente.
Hoi Beatrix, Dankjewel voor je feedback. Fijn dat je de maaltijden over het algemeen goed vindt, je tips over porties, vlees en groente nemen we zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Top eten en top levering
Hoi Hein, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het eten én de levering. Dankjewel voor je mooie woorden! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Maar,...............ook af en toe commentaar op verschillende maaltijden. Zoals nooit meer sperziebonen gebruiken, worden taai, alternatief gebruik doperwten. Een kippenpoot die je moet gaan ontleden, niet doen. En dan die vreselijke courgettes, niet doen.
Hoi! Dankjewel voor je uitgebreide feedback. Jammer dat sommige gerechten niet helemaal naar wens waren, we geven je opmerkingen graag door aan onze koks. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ge makkelijk uit te kiezen; wordt tijdig bezorgd; Soms even wennen aan de smaak van de gerechten, maar er is ruime keus. En handig: binnen zes minuten kan ik gaan eten; minder vermoeiend dan zelf koken.
Hoi Jan, Wat fijn dat je zo tevreden bent over het gemak en de bezorging. Goed om te horen dat je blij bent met de ruime keuze aan maaltijden. Dankjewel voor je beoordeling! 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Redelijk wat smaak betreft. Maar veel te zout. Heb het geprobeerd maar ik kook zelf nog graag en bij de vraag in de app wat ik er van vond, zie ik alleen de sterren en niet de kritische antwoorden. Maar ideaal voor mensen die niet van koken houden of geen tijd hebben.
Hoi Gloria, Bedankt dat je je ervaring deelt. Jammer om te horen dat je de maaltijden te zout vond, die feedback geven we graag door aan onze koks. Ben je in de mogelijkheid om telefonisch of per mail hiervoor contact met ons op te nemen? Fijn dat je het gemak wel waardeert. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Altijd mooi op tijd. Lekker eten.
Hoi Ria, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de maaltijden en de bezorging. Dankjewel voor je mooie beoordeling! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Makkelijk en lekker. Na meer dan 60 jaar gekookt te hebben ben ik nu blij met een paar maaltijden per week van uitgekookt. Fijn dat ze thuisbezorgd worden. Makkelijk te bereiden en zee smakelijk.
Hoi, Wat fijn om te horen dat je geniet van de maaltijden en het gemak ervan waardeert. Dankjewel voor je mooie woorden! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Elke week bestel ik 4 maaltijden. Super fijn om lekker te eten na een lange werkdag. Keuze en variatie genoeg. Een ideale oplossing om lekker, snel en gemakkelijk heerlijk te eten. En....op de afgesproken tijd bezorgt.
Hoi Karin, Wat goed om te lezen dat onze maaltijden voor jou een fijne oplossing zijn na een drukke werkdag. Dankjewel voor je enthousiaste beoordeling! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Handig als je niet van koken houdt.
Hoi Peter, Fijn dat je het gemak van onze maaltijden zo waardeert. Dankjewel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik vind de vegetarische maaltijden niet lekker helaas. De maaltijden met vlees vind ik goed maar eet zelf ivm dierenwelzijn graag vegetarisch.
Hoi Bianca, Bedankt dat je je ervaring deelt. Jammer dat de vegetarische maaltijden niet helemaal naar wens waren, die feedback geven we graag door aan onze koks. Fijn dat je de vleesgerechten wel goed vindt. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
ga zo door en ik ben blij met eten
Hoi AJA, Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de maaltijden! Dankjewel voor je compliment en je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Je krijgt ruim voldoende en er wordt goed met vers gewerkt het vlees is ruim en kwaliteit. Verder is het assortiment goed en aan mij is het wat lust je wel en wat niet dat is heel gebruikelijk.
Hoi Jack, Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, porties en het aanbod. Dankjewel voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Prima maaltijden, veel keus. Altijd prima op tijd.
Hoi Leen, Fijn dat je zo tevreden bent over de maaltijden, de variatie en de bezorging. Dankjewel voor je mooie woorden! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goede service/contact en natuurlijk de bezorging top. Ga zo verder.
Hoi Leen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en bezorging. Dankjewel voor je mooie woorden en je compliment! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ben nog niet lang klant, maar het eten is prima en de bezorging is keurig volgens afspraak, dus aan te bevelen. De keuze is ook geweldig!!! Ik zou zeggen, ga zo door
Hoi Mariëtte, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de maaltijden, de bezorging en de ruime keuze. Dankjewel voor je enthousiaste review! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Alles altijd super vers en lekker. Ook netjes en op tijd bezorgd. Top!
Hoi Angélique, Fijn dat je de maaltijden zo lekker en vers vindt en tevreden bent over de bezorging. Dankjewel voor je mooie beoordeling! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Zeer goed en lekker
Beste Jan, Bedankt voor jouw ontzettend mooie review voor ons 💯 Wat fijn dat je zo tevreden bent. We hopen dat je blijft genieten van de zeer goede en lekkere maaltijden! We wensen jou een heel goed weekend 💚 Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
We eten elke week super lekker zonder lang in de keuken te hoeven staan na een hele dag werken . We genieten echt van elke heerlijke maaltijd!!
Beste Corry, Wat fijn dat jullie zo genieten van de heerlijke maaltijden! Onze koks ontzorgen jullie graag na een dag hard werken met onze lekkere en gezonde maaltijden 💚 We hopen dat we nog lang voor jullie mogen koken. Eet smakelijk weer en een goed weekend! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ik bestel deze maaltijden voor mijn moeder, zei geniet er enorm van.
Beste Nella, Wat fijn dat je zo positief bent over Uitgekookt 💚 We vinden het fijn om te lezen dat je moeder zo enorm geniet van de maaltijden. Hopelijk kunnen we haar nog lang voorzien van maaltijden, onze koks blijven graag koken! Een heel goed weekend 😁 Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt