3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was heerlijk en goed verzorgd

Jammer dat het bestek vergeten was, zoals al eerder gemeld.

Pluspunten

Goed eten, goede communicatie, alles was top!

Pluspunten

Mooie, duidelijke website, bestelling online geplaatst. Duidelijke bevestiging en communicatie over de bestelling en bezorging. De bestelde catering voldeed volledig aan de verwachting. Kwaliteit was top en het eten lekker. Onze gasten waren vol lof wat zorgde voor een geslaagd feestje. Kortom voor herhaling vatbaar. Uitgekookt bedankt :)

Pluspunten

Accurate communicatie Duidelijke informatie Klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heerlijke hapjes, mooi opgemaakt. in grote koelbox aangeleverd zodat het je geen ruimte in de koelkast kost.

Pluspunten

Bbq populair besteld,netjes op tijd geleverd,heerlijk vlees,salades,superlekker brood,alles was top en goed verzorgd. .iedereen was erg enthousiast,voor herhaling vatbaar.

Mailtje van tevoren wanneer het wordt opgehaald,hoef je niet thuis te blijven

Pluspunten

Op tijd, alles zoals afgesproken, flexibele annulering, heerlijk eten, mooie presentatie

not

Pluspunten

Het zag er allemaal keurig verzorgd uit, lekkere salades De knoflooksaus zou ik bij een volgende keer 2 bakjes van willen hebben, deze was snel op.

Wij ontvingen een BBQ met een bakplaat, onze ervaring was dat de T bone steaks niet goed gaar werden of taai waren na het bakken .deze moeten echt op een bbq grill worden klaargemaakt.

Pluspunten

goede communicatie, heerlijke gerechten, voldoende, goede koeling, kortom super!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk, flexibel, houden rekening met voorkeuren, goede communicatie, aan elk detail is gedacht, tot in de puntjes verzorgd, afwas doen zij, komen gratis brengen en halen, alles verpakt in koelboxen dus geen gedoe met ruimtetekort in de ijskast, en erg lekker eten.

De zalm bakken op de barbecue was een crime, plakte vast en schoot niet op. Niet handig, zou dat uit het assortiment halen, of alu bakjes erbij doen oid. Gaf ons veel stress. Rest van het vlees was lekker. Salades wat aan de vette kant (mn sellerie), en de (lekkere) salade met meloen en rucola was na een dag wel erg verpieterd.(wij hadden het feest op zondag, het werd zaterdag gebracht)

Pluspunten

ook voor kleine gezelschappen; op korte termijn beschikbaar; vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Heerlijk eten, op tijd en vriendelijk en behulpzaam personeel

Pluspunten

Fijn bedrijf, goede communicatie en de bestelde tapas hapjes waren heerlijk! Echt een aanrader.

Geen, alles wat goed geregeld.

Pluspunten

Klantgericht - klantvriendelijk - website informatief, uitnodigend, duidelijk - punctueel - houdt zich aan de afspraken - levert de bestelling goed af - catering ziet er uitnodigend uit - goede kwaliteit en bovenal smakelijk

Pluspunten

Service, kwaliteit en tijdige bezorging in koelboxen. Goede hygiëne.

Pluspunten

Goede communicatie, perfect personeel, netjes alles afgerond

mag wel wat goedkoper :) :) :) :)

Pluspunten

Alles heel goed verzord. Hartelijk dank hiervoor.

geen

Pluspunten

Mooie duidelijke site. goede en lekkere producten.

Kartonnen dozen met het bbq vlees zaten aan elkaar vast in de thermobox. Misschien iets tussen leggen.

Pluspunten

Goed vlees, goede service

BBQ mag schoner

Pluspunten

Het was allemaal super verzorgd, wij hebben daardoor een heerlijk feest gehad. Heel erg bedankt en we onthouden jullie! groetjes, Peter en Franciske van den Dobbelsteen

Pluspunten

Kwaliteit van producten, beleving (aankleding) en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Erg goed verzorgt. Ruime keus. Gasten waren erg tevreden zeker de verschillende salades en broodmand met allerlei lekkere broden

Geen. Enige iedereen wil altijd wel een hamburger. Misschien daar iets meer van.

Pluspunten

Fijne levering, alles compleet, goed vlees,

Bij ons was er voor 1 iemand lacotse vrij besteld. Niet duidelijk was of de salades ook lactose vrij waren. Fijn zou zijn als dit gemeld werd vooraf. Nu heeft deze persoon geen brood gehad en geen salades. Omdat het na 17:00 was konden wij jullie niet bereiken. De salades waren wel anders als de eerste keer dat wij bij jullie gegeten hadden ( toen geen lactose vrij) deze salades waren beter als deze keer. Verder dik tevreden!!

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden