Pluspunten

We hebben een erg geslaagde dag gehad en ik heb veel positieve geluiden gehoord over de BBQ. Het eten was goed en alles was goed verzorgd. De party tent kwam nog goed van pas, vooral tijdens de voorbereiding.

Pluspunten

Levering zou plaats vinden tussen 13.00 en 14.00 uur en precies om 13.00 uur werd er aangebeld. Keurig op tijd dus. Eten zag er heel goed uit en zo smaakte het ook alles is op gegaan helemaal top dus. En na het weekend werd alles keurig opgehaald.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Accuraat en prima verzorgd!

Pluspunten

Goed verzorgd!

Pluspunten

Punctueel in het besteltraject. Bbq was uitstekend verzorgd.

Geen. Dit vooral volhouden.

Pluspunten

vers, correcte afwikkeling, maar vooral lekker, ruim genoeg aan salades, vlees en brood voor een ieder we gaan het zeker nog es doen!!

u belt uw klanten na op een niet afgesproken tijdstip; voor mij betekent dit midden in een overleg ( omdat er een telefoontje werd verwacht heb ik opgenomen en meteen aangegeven dat ik in een overleg was; toch ging het vragen door...?!!) dat is voor de werkende medemens soms lastig omdat ik in die situatie wel keurig moet blijven met antwoorden....

Pluspunten

Goede communicatie, vlotte levering op de afgesproken tijd, heel lekker eten, mooi in dekschalen en omschrijvingen voor bij de verachillende gerechten, voldoende.

Tip: Alle gasten, die geproeft hebben, vonden de rode koolsalade niet lekker. Persoonlijk natuurlijk, maar er was er niet een die het waardeerde. Wellicht vervangen door een andere salade.

Pluspunten

snel, vriendelijk, correct

Pluspunten

De demonstratie was prima opgezet, alles zag er goed uit en de hapjes waren heerlijk.

Er werd weinig tot geen uitleg gegeven over hoe men het beste kon grillen/BBQ-en. Dit is bij een demonstratie toch wel belangrijk.

Pluspunten

vooraf fijn contact gehad via mail en telefoon. goed aangeleverd in koeldoos Mooi verzorgde hapjes, men was zeer tevreden!

Pluspunten

Contact was goed. Eten zag er goed uit en smaakte prima.

Er werd maar 1 bbq geleverd en toen de tweede kwam was deze stuk. Er staan nog steeds spullen van de bbq bij ons.

Pluspunten

Alles was tot in de puntjes geregeld. Bedankt "Kelly" voor de samenwerking. Ik kom zeker bij jullie terug.

Pluspunten

Top eten, super mooi opgemaakt, kwaliteit in alles. Zelfs de wegwerp bordjes zijn mooi.

Geef folders mee oid, had jullie met gemak aan een paar nieuwe klanten kunnen helpen

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd, en echt heerlijk eten. Kreeg veel complimenten van mijn gasten. Ga ik zeker weer doen.

Pluspunten

-tijdige levering -kwaliteit van eten -presentatie -vriendelijkheid van de chauffeur die eten kwam brengen

-graag het later ophalen van de 'vuile was' in overleg en niet als mededeling doorgeven.

Pluspunten

Eten was erg lekker.

NVT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service en contact

Vond het niet duidelijk dat het vlees in gewicht gaat. We hadden tekort voor het aantal mensen die mee deden aan de BBQ.

Pluspunten

De salades ware heel erg lekker, voldoende variatie. Vlees was lekker.

Pluspunten

Wij hebben een BBQ arrangement bij Uitgekookt besteld. Het is allemaal goed geregeld wat betreft de bezorging en het nadien ophalen van de spullen. Ook telefonisch wordt je prettig te woord gestaan. In overleg is veel mogelijk. Het ziet er allemaal keurig verzorgd uit. Bij de salades is een schrijven toegevoegd met per salade de ingrediënten benoemd, dit is erg prettig voor gasten die niet alles eten/lusten.. Het is prettig dat er geen standaard stokbrood bijgeleverd wordt maar mooie smakelijke broden. De borden en het bestek zijn van heel goede kwaliteit. Kortom het is echt een aanrader!!

De sausjes zaten in ietwat onhandige (goedkope) bakjes, vergeleken met de rest zou dit volgens ons beter kunnen.

Pluspunten

Fijne salades, goed vlees! Prettige flexibele houding.

Op de website staat niet duidelijk aangegeven wat een portie voor een kind is bij de barbecue

Pluspunten

Snel handelen, professioneel, compleet en vriendelijk.

Prijs eventcatering ligt vrij hoog maar de kwaliteit is ook top.

Pluspunten

Duidelijke website Goede bezorging Heerlijk eten

We zouden een dag voor levering een mail krijgen over tijdstip van bezorging. Maar geen mail over ontvangen. De dag zelf moeten bellen over tijdstip bezorging.

Pluspunten

netjes op tijd. goeie spullen. goed vlees, lekkere salades en prima brood

geen

Pluspunten

Heerlijke gevarieerde bbq

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden