Pluspunten

Echt een keer iets anders op tafel.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Erg goede en vriendelijke service, heerlijk eten, we hebben deze zomer twee keer gebruik gemaakt van de catering van Uitgekookt, beide keren erg goed, vers, en ook nog gezond! Onze dank!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

keurig op tijd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

heel goede communicatie en overleg, ruime keuze uit menu/buffet mogelijkheden, een uitgebreid buffet voor elk wat wils, ongelooflijk punctuele levering, frisse presentatie van de gerechten, heel smakelijk.

Bij het mediterraan buffet had ik persoonlijk de Sate en Japanse kip spiesjes ( alhoewel erg lekker en schoon opgegaan) vervangen door bijvoorbeeld Griekse kip of gehakt spiesjes en een iets creatiever veganistische schotel, deze was erg gaar geworden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goed verzorgd

Pluspunten

lokaal, verse spullen, ruime keus.

let op welk servies er nodig is. Als er soep besteld is, graag ook soepkommen en lepels leveren als 'bestek' besteld is.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlees was heerlijk!

De bbq was vrij klein voor 26 personen, het duurde erg lang voordat iedereen een stukje vlees had. Vorig jaar, bij een andere cateraar, hadden we een grotere bbq, dat was echt een stuk fijner.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

We hebben heerlijk gegeten. Alle gasten waren enthousiast en tevreden. de afspraken die we gemaakt hadden, klopte en de mensen aan de telefoon dachten mee

De panna cotta met ananas was zeer gewild

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima verzorgd, meegedacht en keurig uitgewerkt.

De locatiemedewerkers waren er 1,5 van te voren en dat kan als er geen tegenvallers zijn. De marge is heel klein als dat wel zo is en daar hadden wij mee te maken. daardoor was de cocktail niet op tijd en gerserveerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bereikbaar en proactieve communicatie. Kwaliteit product was goed

Half uur niet bereikbaar zijn telefonisch vind ik niet van deze tijd. Bij een last minute bestelling kan het dus voorkomen dat er zaken niet goed lopen maar zou kijken hoe je ervoor kan zorgen dat dit wordt opgemerkt zodat je de klant kan informeren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg mooie spullen (tenten/tafels/servies/bestek/glaswerk), ben daar zeer tevreden mee.

De afstemming op details kan beter, nu hadden we spullen geleverd gekregen (serviesgoed/theeketel) die we niet nodig hadden (zoals afgesproken), dat is zonde. Er kan bij de catering beter goed aangegeven worden wat de hoeveelheden van de warme hapjes zijn, nu was dat minder dan verwacht. En de toegezegde koelkast was anders dan geleverd, dit kon beter intern afgestemd worden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit vlees en andere etenswaren. Grote porties. Alles wordt keurig afgeleverd, schoon en compleet. Ophalen gaat helemaal naar wens. Medewerkers zijn geweldig! Bestellen gaat heel makkelijk, betalen is flexibel (bij de order of bij aflevering) wat ik prettig vind. Betaalbaar en compleet.

Aanbod is niet altijd hetzelfde. Twee maanden na onze eerste bbq weer een bbq besteld en toen waren de stoelen die wij wensten niet beschikbaar en hadden wij andere salades bij de budget bbq dan die keer daarvoor. In ieder geval smaakten ze anders. De boxen waar het eten in zit zijn net te klein voor de schalen die gebruikt worden, waardoor de salades een beetje scheef werden. Enkele schalen hadden lichte beschadigingen. Desalniettemin waren wij erg tevreden en onze gasten ook.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De bestelling kwam goed op de afgesproken tijd

geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en alles ziet er netjes en verzorgd uit. Vriendelijke bezorger. Zeker nog een keer te gebruiken!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super product

e-mails beter verwerken

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik ben super tevreden over de klantvriendelijkheid, de kwaliteit van het geleverde BBQ-pakket en de prijs-kwaliteit verhouding. Ook zeer klantvriendelijke website en after sales waar goed over na is gedacht.

Zorg dat je niet te snel groeit de huidige sterke klantfocus blijft vasthouden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Brengen en halen zonder schoonmaak, zit bij de prijs in. Het pakket bestond bij ons uit 8 verschillende soorten vlees zodat iedereen kon kiezen wat hij wilde.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heerlijk eten, netjes verzorgd, duidelijke communicatie, alles zeer compleet.

geen, alles was perfect

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

prachtige en goede happen!

soms geen servies of bestek om meet te eten....

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Uitstekend maaltijdsalade buffet. Goede ingredienten en heerlijk vers. Ook het brood. Gevarieerd en heel smakelijk. Ook de soepen waren voortreffelijk.

Website bestelling formulier. Niet alles even duidelijk. Aan telefoon goed opgelost.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

kwaliteit en smaak voortreffelijk.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Werd keurig op tijd bezorgd. Mevrouw stelde zich netjes voor en heeft de spullen tot in de keuken gebracht. Mochten het allemaal vies weer inleveren. De high tea was ;'s avonds nog heel vers en koel, terwijl het begin van de middag gebracht werd. Koelbox werkte erg goed dus.

Kopjes bij de High Tea leveren. Even de smaken bij de thee zetten, was nu gokken en ruiken welke thee we hadden.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden