Pluspunten

Uitstekende kwaliteit! Mijn wensen zijn volledig gerealiseerd en top uitgevoerd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Eerlijk, zeer goede kwaliteit en erg meedenkend en klantvriendelijk.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vriendelijke benadering en levering volgens afspraak

Aandacht voor veganisme

• Kwaliteit

Pluspunten

Gewoon top geregeld. Heerlijk vlees en salades. Heldere communicatie. En super bezorg- en ophaalservice.

Als je besteld hebt, maar jouw bestelling nog wilt aanvullen of verminderen zou dit wel makkelijker kunnen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Netjes en correct.

Wij hadden te weinig gelpotjes het eten was nog niet warm genoeg gelukkig had de buurman nog een lieter gel.

• Kwaliteit

Pluspunten

Snel informeel contact, afspraken makkelijk gemaakt en worden nagekomen. Eten heerlijk. Alles gewoon goed voor elkaar.

Iets minder saus had wel gemogen, nu veel weg moeten gooien.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles perfect geregeld!! Heerlijk vlees , salades en sauzen. Alles gekoeld aangeleverd.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

zag er zeker netjes uit ,maar voor een bbg de luxe was het erg weinig en zeker weinig in de keuze van salades

meer salade s en dan maar wat minder in de kommen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie website. Aardig personeel aan de telefoon. Heerlijk eten.

Ik vond het lastig om online te bestellen. Omdat ik een combinatie van schotels wilde was dat lastig. Via de telefoon is het prima gelukt.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed contact gehad en heerlijk eten!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles top!

Olie bij de bbq, al zijn het maar kleine zakjes.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het eten is vers en lekker, het nodige servies wordt mee gegeven, wat handig is.

- Na een barbecue niet om 21:00 uur de bbq ophalen. Dit werkt niet. - Bij ons is de vis helemaal niet geleverd. Meerdere mensen van ons bedrijfsfeestje eet alleen vis, dus die hadden letterlijk geen eten. Dit was echt een enorme domper. Vervolgens gebeld meerdere malen op meerdere nummers, maar Uitgekookt nam de telefoon niet op. - Compensatie van het bedrag van de vis, wat hebben we hier aan? Onze avond is verpest, medewerkers die moesten "leven op" salade en brood. Je schaamt je ogen uit je kop en uitgekookt komt je niet tegemoet in de teleurstelling en voor schut zetting van je avond. Nooit meer bestel ik hier eten, ook al is het nog zo lekker.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Perfect verzorgde BBQ voor alle medewerkers van KampenOnline.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Keurige communicatie. Nette presentatie van het eten. Komen afspraken goed na. Eten van goede kwaliteit.

N.a.v. deze barbecue: geen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles ziet er mooi uit, schalen mooi opgemaakt en prima verpakt.

Ik heb voor zo'n € 700,-- besteld, ik vond het erg klantonvriendelijk dat ik dan € 15,-- moest betalen als ik het op een bepaalde tijd bezorgd wilde hebben. Ik heb nu gegokt dat het op de goede tijd aanwezig zou zijn en dat is ook gebeurd. Gratis bezorgen op een gewenst tijdstip vanaf een bepaald bedrag van de bestelling zou wat klantvriendelijker zijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima verzorgde gerechten. Al mijn gasten waren zeer tevreden. Zelfs de schalen waren mooi aardewerk. Telefonisch zeer prettig gesprek gevoerd. De maaltijd werd op tijd (zelf iets eerder) bezorgd in degelijke koelboxen. Attent dat de namen van de gerechten op de schalen staan en naambordjes voor naast de gerechten op tafel.

De vragen gesteld via email werden pas beantwoord toen ik na enkele dagen zelf telefonisch contact opnam. De vragen gingen over informatie die ook op de website had kunnen staan. Het opwarmen van de maaltijden viel wat tegen, het duurde te lang. Uiteindelijk maar in de oven opgewarmd. Het doorroeren van gegratineerde aardappelschijfjes leek ons geen goed idee.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Correcte levering. Goede kwaliteit.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig geholpen

Bij levering een beschrijven bijleveren wat de dieet producten zijn en welke salades ok zijn voor de specifieke dieten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Constante kwaliteit

De hete bliksem terug in het stamppot buffet

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Top service en top kwaliteit

N.v.t

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Keurige afhandeling duidelijke mail en op tijd geleverd.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden