Pluspunten

Uitstekende felxibele opstelling, in staat om op korte termijn te reageren

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Budget bbq met perfecte prijs kwaliteit verhouding

Koelboksen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zag er super uit. De hapjes en de salades. Echt fris en netjes opgediend. Levering op het moment zoals aangegeven.

Geen die ik zo kan bedenken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ideale samenwerking! Vlot contact en lekker eten voor een degelijke prijs! Meer kan je niet vragen!

Geen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heerlijk eten, mooie presentatie

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Eenvoudige bestelling Combinaties of eigen wensen worden eenvoudig meegenomen Duidelijke communicatie (tel/mail)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

In overleg is er veel mogelijk, heerlijke salades, mooi kwaliteit vlees. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Goede portie smulsalade, sate....en ruimvoldoende andere sausen.

de betaling ging niet helemaal goed, gelukkig belde een mevrouw er achteraan en kwam het goed, maar het was wel een aparte gewaarwording.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

I.v.m. ons 12,5 jarig huwelijk hadden we een bbq arrangement met desert besteld. Het was zeer smaakvol, veel keuze en het desert was ook voortreffelijk.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fijne website, kwaliteit eten erg goed, prettig overal staat erop wat er in zit en extra bordjes waar dit ook op staat

Misschien bij tapasbuffet iets meer tapasschalen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Het eten zag er verzorgd uit en smaakte heerlijk. Kwaliteit en prijs is goed. De BBQ was helemaal compleet met gasbarbeque, borden, bestek, opscheplepels, naambordjes serveten etc. Het was top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vonden de.salades erg weinig voor 11 personen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima service, goed materiaal, kwaliteit van het eten is goed.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede service, lekker eten

we hadden te weinig zitplekken

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede service, we zijn echt ontzorgd. Afspraken allemaal netjes nagekomen, snelle en proactieve reactie.

De hoeveelheid van het eten had iets meer mogen zijn. We hadden voor 17 personen besteld, waren met 16 maar het was krap. Overigens waren het wel allemaal grote eters dus ook een les voor ons om dat voortaan te melden

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer nette aflevering van catering. Medewerkers klantvriendelijk en servicegericht. Eten was prima!

Receptuur van Tapas origineel houden. Warme rijstschotel en sate is meer Indisch.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles goed controleren. Nu nam ik het initiatief. Bleek toch nog iets te missen. Duidelijk noemen dat het vaste nummer van het bedrijf moet worden gebeld (zondag)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

We zijn erg positief over Uitgekookt! De communicatie was erg prettig, er werd goed meegedacht, het eten en de keuzemogelijkheden waren geweldig! Tijdens het feest is de service ook goed, gasten worden goed bediend en het personeel is vriendelijk. De hardware (tafels, stoelen enz..) worden door andere bedrijven geleverd waardoor vermoedelijk de kosten wel wat hoger liggen. Wij hadden een super feest (kregen we ook van gasten terug) en dat hadden we zonder Uitgekookt niet gehad.

Plastic bordjes en bestek wc wagen dumpt de uitwerpselen in de tuin

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede website, snelle reactie op aanvraag, op tijd geleverd, heerlijke hapjes en volgens afspraak materiaal weer opgehaald.

Nee

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit van alles, nette bezorger. Hebben veel te veel over, porties waren erg ruim. Top

Bij het afleveren bleek dat de gasslang van de BBQ ontbrak. Kwam er zelf op tijd achter (bezorger was nog niet weg gereden). Misschien standaard de BBQ door jullie laten aansluiten, is toch gas en beter controleren voor vertrek (checklist) of alles aanwezig is. Had een rit gescheeld om gasslang later te brengen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Je word vriendelijk te woord gestaan, goede duidelijke site , breed assortiment , goed verzorgd .

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke uitleg bij ontvangst buffet.

Meer mogelijkheden voor zelf samenstellen van buffet. Bijgeleverde bestek van metaal ipv plastic.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit, goede contact mogelijkheid

De hoofdmaaltijd was goed, maar misschien iets te gaar of te lang doorgestoofd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Keurig geleverd op de afgesproken tijd en plaats. Goede services

Voor mensen met voedsel intoleranties was de keuze beperkt. Dat vonden we jammer.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie presentatie, ruim aanbod en heerlijke smaak!! Hebben met 12 personen genoten van een heerlijke BBQ!!

Geen, gewoon zo doorgaan.....

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden