Pluspunten

Maaltijden zijn goed en lekker.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

aardige mensen, goede service goede kwaliteit vlees heerlijke huisgemaakte salades

vlees soms wat te zwart gebakken hoeveelheid brood te overdadig in verhouding tot de rest vh aanbod

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- aandacht voor gezonde voeding - smakelijk eten - mooie opdekschalen - strakke levering -

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

prachtige producten

Op de doos vermelden wat de inhoud is; hierdoor hoef je de doos niet te steeds te openen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede service, mooi opgemaakte salades! Vlees en garnering was goed van kwaliteit.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Eten was perfect, vers en heel mooi gepresenteerd. De bediening was super, aardige, nette mensen!!! Zij hebben de avond mede tot een groot succes gemaakt. Fijn dat er iemand van te voren bij mij thuis is geweest om e.e.a. Door te spreken. Contact met het bedrijf (dhr. Van Marle/mw. Roetman) was prima.

De bestelde materialen voldeden niet helemaal aan de verwachting. In het tentdoek zaten bijvoorbeeld gaatjes evenals in de rokken van de statafels.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heerlijke salade's. Ook voor de vegetariër voldoende keus Alles netjes verzorgd.

Helaas ontbrak de kruidenboter bij de levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

erg fijn dat je tot 5 dagen vantevoren het aantal nog kon wijzigen. had via ideal betaald maar kreeg alsnog geld terug omdat het aantal lager uitviel. ophalen van koelboxen erg flexibel prettig afgestemd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed geholpen. Keurige service. Alles op tijd én lekker! Geen 10? Je moet altijd scherp blijven hè ;-)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles volgens afspraak geleverd en op tijd. Goede uitleg bij levering over de producten en werking Bbq!

De hoeveelheid brood / salade en saté saus was voor ons gezelschap te weinig. Maar de kwaliteit was top! B.v. 2 extra stokbroden

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede communicatie heerlijke producten

Geen ga zo door

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

helemaal top! Goede kwaliteit, op tijd bezorgd, variatie goed.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed eten. Fijn dat het gratis bezorgd werd.

Ophaal tijden proberen door te geven, ik had ergens anders de bbq. Dus moesten de spullen optijd bij mijn woning staan. Is ook wel gebeurt. Maar als jullie eerder kwamen misschien niet. Als er ijs besteld wordt, misschien in een andere koelbox. zodat het langer koel blijft.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima en makkelijk te regelen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima verzorgd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede kwaliteit van eten en was ook heerlijk, betrouwbare service via de telefoon

Als ik dan iets kan/mag opmerken: 1/ Lenteschotel met zalm: er zat weinig zalm in 2/Zomerse pasta met jonge tuinboontjes, snijboontjes en courgette: er zat relatief veel pasta in, weinig groentes

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima geregeld, heb op een heerlijke avond in juni een perfect tuinfeest kunnen houden zonder er zelf veel werk aan te hebben gehad. Feest zonder stress voor- achteraf; wie wil dat niet?

Pluspunten

Fijne website, heldere offerte met ruimte voor persoonlijke wensen. Buffet zag er fris en lekker uit. Bezorging op de afgesproken tijd. Prettige medewerkers.

Er wordt een berekening gemaakt van de hoeveelheid. Bij ons was het te weinig. Wellicht een idee om deze berekening aan te passen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

prachtige kwaliteit, goed en smakelijk product duidelijke helder

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle en goede afstemming van het veranderen van menu

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te benaderen. Reageren snel op berichten. Denken mee.

In ons geval (catering voor 50 personen) kwam 1 persoon het buffet neer zetten. Dat duurde vrij lang en de jongen was tamelijk jong. Wist ook niet goed raad met al die bakken en tafels etc. Daardoor heb ik en één van onze gasten maar een handje geholpen. Zou zelf gekozen om twee personen te sturen. Voor uw mdw ook prettiger lijkt mij. Nu was ik zelf best lang bezig met het buffet op orde te maken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar Grote porties, alles netjes aangeleverd en neergezet Salades en rijstschotel erg lekker en super vers Aperatief suggestie top, wijnen, mn de rose, erg lekker.

Sate en sate saus minder lekker ( al doorgegeven), weinig smaak, saus leek gestold. Quiche ook wat minder spannend, welkom nootjes ook minder.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden