Voor mijn helemaal goed

Het bevalt uitstekend

Goed bereide maaltijd

Veel keus

Heel veel keuze uit verschillende maaltijden.

Ik vindt het heel fijn dat ik de keuze hebt van verschillende grotes te kiezen en een hele grote assortiment. Er is altijd iets lekkers te kiezen

Lekker gezond en makkelijk.

Ruime keuze aan smakelijke maaltijden. Altijd genoeg en er wordt niets weggegooid

Ik vind het moeilijk de ene keer is het heerlijk en de andere keer is de helft niet gaar en aangebrand dat is jammer maar ik blijft klant.

ik ben heel gelukkig dat jullie mijn pad hebben gekruist

GEWELDIG heerlijk eten iedere dag geen boodschappen te doen.

prima maar het vlees is niet lekker vanwege het stomen

kort en bondig zie mijn vorige regel

Prima, maaltijden zijn goed en netjes op tijd

Het is twee keer voor gekomen dat wij niet de korting code konden verzilveren

Smakelijke gerechten en erg makkelijk

Complimenten, met name voor de koks en voor de bezorgers. Leuke, lekkere gerechten. Wij begonnen met uitgekookt tijdens de verhuizing omdat we toen geen tijd hadden om zelf te koken. Het beviel echter zo goed dat we besloten hebben om 3 à 4 keer per week uitgekookt te blijven gebruiken. De maaltijden worden keurig gekoeld en volgens afspraak bezorgd.

Heerlijke smaakvolle maaltijden. Bezorging op tijd.

Echt ‘Uitgekookt’

Veel keus aan maaltijden en smakelijk!! Bezorging ok en duidelijk wanneer ze geleverd worden!! Chapeau!!

Is erg handig en lekkere maaltijd

Ik eet nu 3 weken van uitgekookt De maaltijden zijn goed van smaak En veel variaties in de maaltijden. Makkelijk te bereiden. Heb een klein nadeel, als ik het plastic er af haal reuk ik de warme plastic. Blijft het in mijn neus hangen

Heerlijk & Gezond eten!

Altijd lekker en gezond eten na een drukke werkdag..

Geweldig!!!

Heerlijke maaltijden, en zo makkelijk, uitstekend.

Lekkerder kunnen we het zelf niet maken!

3 dagen van de week zijn we zo laat thuis dat er geen fut en tijd meer is om te koken….hoe heerlijk is het dat we dan nu al een paar maanden genieten van heerlijke gezonde maaltijden van thuisbezorgd!

Eerlijk, heerlijk en gemakkelijk.

Als alleenstaande ben ik erg blij met uitgekookt. Gezond, heerlijk, gemakkelijk en niet duur. Niet duur, omdat als ik alle ingrediënten moet kopen ik veel meer geld kwijt ben en bepaalde dingen kan weggooien. Makkelijk, omdat het snel klaar is en een fijne bijkomstigheid weinig afwas. Heerlijk, omdat het gewoon lekker is. Gezond, omdat ik me er goed door voel.

Uitgekookt lekker, gevarieerd en gezond

Top bedrijf. Lekkere maaltijden. Gezond en vers. Betaalbaar! Aanrader!!!

Prima en gevarieerde maaltijden

Uitstekend!

Lekker

Goede maaltijden en erg lekker

Goed en gevarieerd

Sinds juni jl. (2025) ben ik eens in de 14 dagen bij de Uitgekookt gegaan en het bevalt mij prima. Ik zit al jaren in de boodschappen bezorging, maar daar kwam ik veel op hetzelfde uit. Daar koop ik maaltjes die mijn voorkeur hebben als ze in de aanbieding zijn. Ik wil ook nog wel eens zelf wat in de keuken doen, maar als ik daar weer eens een keer geen zin in heb, dan vind ik de Uitgekookt ideaal! Denk erom dat je ook kan kiezen voor 600 grs maaltijden i.p.v. 450 grs. als je een goede eter bent. De bezorging is erg vriendelijk. EET SMAKELIJK !

Niet in magnetron maar in oven

In magnetron wordt het eten " klef" in de oven heel lekker

De uitstekende maaltijden hebben mij vaste klant gemaakt.

Al vanaf het begin en de start van Uitgekookt ben ik vaste klant geworden. De maaltijden zijn goed van smaak, ruime keuze, creatieve samenstelling van ingrediënten en voor ieder wat wils via de maaltijdboxen. Goede service Uitstekende bezorging Uitgekookt is blijven groeien in kwaliteit en zorg voor hun maaltijden en hoop dat ze nooit 'uitgekookt' zullen zijn.

De maaltijden komen op tijd en zijn heerlijk

Ik ben zeer tevreden over uitgekookt. Het is een aanrader,top.

Uitgekookt is zeer klantvriendelijk met een hele handige app.

Het bestellen gaat heel makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de de bezorging. Heel fijn! In de WhatsApp krijg je een persoonlijk antwoord met een naam van de medewerker.

Heerlijk eten

Ik eet al een jaar mee Het eten is prima goed Goed verzorgd En supper gezond

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden