Lekker makkelijk en gezond

Het is echt makkelijk, alleen moet je natuurlijk wel thuis zijn voor bezorging. De smaak is ook goed

prima kan niet beter

de maaltijden van Uirgekookt.nl zijn de beste die er zijnmje vindt geen lekkere maaltijden anders.deze zijn gezond en verrukkelijk.vragen naar meer.dusbestel ze en je weet niuet wat je smaakt.

Geweldig lekker

Heerlijk eten , goed gevarieerd ,goede service super tevreden !!!

Het eten is heel goed en genoeg!

Ik bestel wat ik lekker vind en wordt netjes aan de deur bezorgd.

De maaltijden van uitgekookt zijn elke weekt goed gevarieerd.En ook het fruit wat je kan bestellen.

Ik wil graag doorgeven dat de bezorging, van vrijdag 24_10_ 2025, eerst vertraagd was. En zaterdag alsnog keurig geleverd.

Smakelijk

Ruim assortiment, veel variatie en een perfecte bezorging maakt Uitgekookt.nl perfect.

Heerlijk eten

Het eten smaakt super lekker Wordt altijd op tijd gebracht En de keuze aan de grote van de maaltijd is super goed bedacht zodat alles altijd opgaat

Nadat we overgestapt zijn naar de oven in plaats van de magnetron waren alle zeer smakelijk. Wel op 140 graden. 1 maaltijd was in de magnetron droog en taai. Bij pastagerechten gebeurde dat ook.

Ruim voldoende

De maaltijden zijn goed, voldoende voor mij, makkelijk warm te maken. Bezorgers correct op tijd en altijd vriendelijk.

Fantastisch als je zelf niet kan koken ivm medische omstandigheden

Zie boven.

Goed, lekker en op tijd!

Ik vind het echt geweldig! Veel variaties in lekkere maaltijden. Wij kiezen meestal voor 450 gram porties, maar je kan kiezen uit iets meer of minder, ook handig. Communicatie is ook top! Je kan kiezen welke dag je je maaltijden wilt hebben en op de dag zelf krijg je keurig een mailtje hoe laat ze komen en …… ze komen netjes op tijd, gebracht door een vriendelijke bezorger: eet smakelijk!

Bezorging en maaltijden prima !

Maaltijden steeds weer een aangename verrassing. Ook bezorging uiterst correct, vaste bezorger steeds keurig op tijd. Kortom: aanbevelenswaardig !

ik geniet er heerlijk van

lekker genieten

Wij koken over van enthousiasme vanwege de kookkunst van de koks van Uitgekookt.

De smaak is raak als het gaat om de gerechten van Uitgekookt.

goed te doen

niet allemaal even lekker.Soms te gaarnof weinig smaak.De ene keerf te weinig voor 1 persoon de andere keer teveel

Lekker en goed

Loop al een poosje mee bij uitgekookt En vindt het allemaal heel lekker heb nog nooit iets gehad waar van ik zeg is niet lekker en het is ook makelijk alleen even warm maken bezorging is ook perfect dus zeer tevreden over kan alleen maar zeggen blijf zo door gaan .

geweldig

lekker eten

Subliem

Heerlijke maaltijden, geniet elke keer weer.

Heerlijk eten.

Super veel keus, en alles even lekker. Ga zo door.

Perfect. Alleen zou het aanbod regelmatig moeten veranderen.

Wij waren een tijdje gestopt, omdat het steeds het zelfde was. Dus hopen dat er meer verschillend aanbod komt. Verder perfect

Ik ben heel tevreden,zowel over de bezorging als over het eten.

het eten is prima,de smaak is goed. de bezorging is prima,kortom ik ben dik tevreden.

Uitstekende kwaliteit

Heerlijke maaltijden, veel variërende menu's maar niet te veel dus blijft overzichtelijk. En steeds weer andere opties. En je zit nergens aan vast, iedere week kun je zelf bepalen of je wel of niet besteld. Voor mij op dit moment een ideale oplossing!

Geweldig!!

Goede maaltijden en de breng service is grandioos.

Lekkere/gezonde maaltijden

Altijd lekker en voor een goede prijs. Ben zeer tevreden, dus blij zeker klant.

Heerlijk

Door omstandigheden ben ik jullie maaltijden gaan gebruiken. Top dit beviel en bevalt me nog steeds, zo goed dat ik,nu het niet meer nodig is, ik ze blijft bestellen. Wel heb ik een paar keer vlees/jus gehad die Ik erg zout vond. Graag zou ik wat meer groenten maaltijden met vervangende vlees producten willen. Vriendelijke groet Els

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden