Pluspunten
Perfecte aflevering. Ze nemen vooraf even contav op om je bestelling door te bespreken. Chauffeur kwam iets later (15 min) dan afgesproken vanwege files. Belde keurig even om dit door te geven. Nette aflevering en uitleg van het bestelde.
Pluspunten
Ze hebben ons op het laatste moment geholpen. En eten was heel lekker!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel correct, veel keuZe, goede kwaliteit. Anders dan standaard!
Pluspunten
Service, kwaliteit eten
Pluspunten
De kwaliteit van het eten was prima. Alles was goed geregeld en op tijd bezorgd.
VerbeterpuntenDe communicatie binnen het bedrijf. De ene werknemer weet niet wat de ander had afgesproken. Ik had al een bevestiging ontvangen en werd toen door een andere werknemer gebeld om de offerte te bevestigen. Ik had gevraagd de factuur naar mijn leidinggevende te sturen, maar die kreeg ik vervolgens toch weer zelf.
Pluspunten
service; vriendelijk, voorkomend, meedenkend. levering; vlot en hygienisch. producten; mooi en gevarieerd assortiment
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitgekookt heeft voor ons de officiële opening van ons nieuwe bedrijfspand verzorgd, hierbij zijn al onze verwachtingen overtroffen.
VerbeterpuntenHeb ik niet kunnen vinden.
Pluspunten
Hapjes, maatwerk, vriendelijke bezorging.
VerbeterpuntenSneller duidelijkheid / antwoord over mogelijkheden.
Pluspunten
Erg klant vriendelijke en zeer goede kwaliteit van de maaltijden. Vriendelijke en behulpzame bezorgers,
Pluspunten
Goede producten, goede service, goede benadering
VerbeterpuntenSalades mogen iets groter
Pluspunten
Keurig op tijd, heerlijk eten (tapas exclusief).
VerbeterpuntenHelaas waren de borden en bestek vergeten, maar het eten maakte alles goed.
Pluspunten
Attente service. Goede kwaliteit. Afspraken worden nagekomen. Een aanrader
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service. Duidelijk contact vooraf. Komen gemaakte afspraken na en eten is echt kwalitatief goed.
Pluspunten
evenement voor circa 250 man doorlopen was top geregeld! goed, vriendelijk, en representatief personeel!
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Royale keuze aan producten, de producten zijn van behoorlijke of goede kwaliteit en de tijd van levering was volgens afspraak
VerbeterpuntenDe percolator was aanzienlijk langer bezig om koffie te maken dan verteld, de uitleg van de werking van apparatuur kan nauwkeuriger.
Pluspunten
Zoals altijd weer top.
Pluspunten
Mooie producten. Net even anders dan anders. Snelle en goede service
VerbeterpuntenWe vonden de warme gerechten (lasagne en rijst) bij het tapas buffet niet zo lekker.
Pluspunten
Het eten was lekker en genoeg, uitgebreide keuze mogelijkheden
Verbeterpuntende bestelling was te laat bezorgd, hierover matig telefonisch bereikbaar op zaterdag, een deel van de bestelling bleek later van een andere klant te zijn....
Pluspunten
Gewoon altijd verzorgd. Spulletjes van BBQ worden vuil opgehaald op een door ons gewenst moment.
Pluspunten
ik doe al ruim 1 jaar met plezier de bezorging vd maaltijden in Zutphen e.o.
Verbeterpuntencommunicatie/afstemming kan beter! duidelijker aangeven dat bezorgkosten er nog bovenop komen.
Pluspunten
We hebben drie keer een BBQ arrangement van uitgekookt gehad, en alle drie keren was het goed voor elkaar. alles liep volgens afspraak
Pluspunten
Het was heerlijk, vooral de salades! Goeie getimede brengservice.
VerbeterpuntenMisschien meer witte bolletjes, die waren heel snel op. Alle bruine bleven over.
Pluspunten
zag er prima en goedverzorgd uit.
Verbeterpuntenwe hebben twee keer een rekening gehad voor dezelfde dienst.