Pluspunten
prima service en goede kwaliteit producten
VerbeterpuntenTe weinig hoeveelheid sallades voor 15 personen en aangeven wat er in de sallades zit d.m.v. goede zichtbare kaartjes. Geld ook voor het vlees.
Pluspunten
Goede bezorging en naderhand ophalen van de spullen Uitstekende kwaliteit van de producten Ruim voldoende
Pluspunten
Goede service, diversiteit
VerbeterpuntenBarbequeplaat was bol dus olie stroomt naar 1 punt.
Pluspunten
Een goede service en vriendelijke bezorgers. Het eten was heerlijk! Goede prijskwaliteit verhouding. Er werd rekening gehouden met allergieën. Zeker een aanrader!!!
Pluspunten
Geweldige keuze, goede aflevering en top kwaliteit.
VerbeterpuntenDe rekening mag van mij iets eerder komen
Pluspunten
Prima service. Klant vriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles is mogelijk !!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
We bestelden Uitgekookt ivm de begrafenis aan huis van onze vader. Uitgekookt kwam een dag eerder al de spullen brengen en de dag zelf met het eten. Heel fijn, dat gaf ons de nodige rust. Het ophalen van de spullen een paar dagen later was geen probleem voor hen.
Pluspunten
Goede communicatie met de klant via de mail.
VerbeterpuntenPrijs/kwaliteitsverhouding is niet goed. Te duur. Ik heb voor 60 mensen salades besteld. Daar zou best een korting van bv. 10% tegenover mogen staan. (bv. boven 45 personen) Kwaliteit is ok, maar ook niet super. Mn. de aardappelsalade heb ik wel beter gegeten! (De prijs doet daar ook wat in!) Toen ik de boel kwam ophalen was het lastig om te vinden waar ik moest zijn. Bovendien was het de medewerker niet duidelijk welke kratjes voor mij bestemd waren. Ik was bijna zonder twee (gehalveerde) salades weggegaan. Bij de salades wordt geen indicatie gegeven wat wat is. Dat is voor de gasten van mijn feest onduidelijk geweest. Ik kan er niet de hele tijd bij staan om het uit te leggen. De medewerker die me ze mee gaf, wist het ook niet precies. Behalve de bietensalade was het dus uitproberen.
Pluspunten
heerlijke verse salades en smakelijk brood
Verbeterpuntenzoals online staat aangegeven ook de koeltassen en koelelementen ook bij kleine bestellingen verstrekken nu had ik problemen met het koelen van al het eten heel vervelend
Pluspunten
De kwaliteit van het eten.
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Vriendelijk richting mij als klant. En erg flexibel in verschillende opzichten.
Verbeterpunten-
Pluspunten
lekker vers, geen conserveermiddelen, gevarieerd menu, vriendelijke bezorgers
Verbeterpuntenmeer opties voor vegatarisch/veganistisch twee keer was het vlees niet gaar, weg moeten gooien.
Pluspunten
redelijke kwaliteit
Verbeterpuntengroenten apart
Pluspunten
Zie wensen en verbeteringen
VerbeterpuntenNam vanavond spinazie a la crème kipblokjes en gekookte aardappelen viel zwaar tegen Aardappelen waren niet lekker gaar Maaltijd volgens instructie bereid echec niet goed warm.Als cijfer geef ik een 4. Nog 2 maaltijden te gaan. Ik houd u op de hoogte Overigens de aardappelgratin met vlees en salade was prima.
Pluspunten
veel variatie, gezond en lekker eten super bezorging
Verbeterpuntensoms mag er voor ons wel meer groenten in een maaltijd
Pluspunten
ik bestel voor mijn vader; hij vindt de maaltijden heerlijk, de variatie voldoende en de levering altijd keurig op tijd.
Pluspunten
Het eten is heerlijk en goed verzorgd. De bezorger van de BBQ was top; leuk professioneel gekleed en enthousiast. De puntje op de i was dit. De bezorger van het buffet heb ik niet gezien, dus daar kan ik niets over zeggen.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn één en dezelfde persoon steeds te spreken. We hadden 2 verschillende dagen ; een bbq en een buffet . Ik moest meerdere malen verzoeken om een orderbevestiging. Telefonisch werd aangegeven dat de mail ontvangen was en alles goed kwam, toen ik uiteindelijk toch de orderbevestiging kreeg bleken er meerdere fouten in te zitten. Om de teleurstelling hierover te compenseren moest ik zelf vragen een korting te geven (van éénmalig de bezorgkosten). Op de website vind ik niet duidelijk aangegeven dat er ook nog 30€ bezorgkosten bij komt. ook het woord per rit vind ik dan vaag.
Pluspunten
Bezorgen zelfs in het ziekenhuis op de kamer!
VerbeterpuntenGeen, vooralsnog. Wellicht afhaalpunten realiseren om de stuksprijs van de maaltijd ook na de 1e maand te verlagen. En/of korting bij afname van grote aantallen maaltijden per week/ maand.
Pluspunten
Weinig zout in de producten!! ivm natrium arm dieet
VerbeterpuntenIndien gluten erin zijn verwerkte , svp welk produkt / of appart verpakken. Eventueel meer glutenvrij aanbod.
Pluspunten
het is heerlijk eten en niet te zout, veel keus en makkelijk warm te maken. Smaak is goed, portie voldoende. Kwaliteit is goed.
VerbeterpuntenVaker boontjes, sperzieboontjes. Begin wat moeite met inloggen, na hulp van jullie goed.
Pluspunten
veel keuze
Verbeterpuntenminder zout ,beter aangeven wat er precies in de producten zit.
Pluspunten
Smakelijk, goed verzorgd en prettig verzorgd.
VerbeterpuntenVerpakking recyclebaar maken.
Pluspunten
Bezorging Snelle reactie bij vragen e.d. Herinneringsmail
VerbeterpuntenMeer groente, minder aardappel. Gehakt soms te zout! Zou vaker nasi op het menu willen