3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

salades waren erg goed

voor 16 personen 8 porties garnalen maar 8 stokjes voor 16 personen wel vispakketje slecht 2 kleine blokjes vis en veel grote stukken paprika geen vergelijk met de garnalen die iedereen graag willde wist niet dat van alles 8 was snel kilozak grote garnalen uit de vriezer gehaald

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goed telefonisch bereikbaar goede communicatie heerlijk eten alles op tijd en volgens afspraak bereid om op laatste moment nog iets extra's te leveren (tent opzetten)

bestelde stoelen in diverse kleuren werden alleen in het wit afgeleverd buffettafels hadden een beschadigd tafelblad.

Pluspunten

mogelijkheid om af te halen?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede uit straling en bezorging

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel te kiezen. Eten wordt thuisbezorgd zonder extra kosten

Dat zomerfruit met name bestaat uit mandarijn, appel en banaan vind ik niet kunnen. Er zaten welgeteld 6 kersen en 6 aardbeien in. Maaltijden waren wat wisselend van kwaliteit Ik zou hier niet bestellen als het warm weer is. Eten wordt in een gewone personenauto zonder koeling vervoerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, veel keuze

Weinig groente verwerkt in het product (Italiaans buffet), terwijl in de beschrijving ervan veel groente genoemd werd. Het was veel te veel, het vegetarische gerecht met aardappel werd nauwelijks gegeten. Ook dit bestond voornamelijk uit aardappel en bevatte erg weinig groente.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Houdt zich prima aan de afspraken

De sla is al enkele keren wat slap geweest

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Constante kwaliteit, zeer vriendelijke medewerkers

Mijn moeder houdt van de Hollandse pot en dan komen dezelfde menu's per 2 weken voor. Blijft een enorme keuze voor haar

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede communicatie vriendelijk personeel komen afspraken goed na denken mee goed eten ruim voldoende eten

tip: kaartjes bij de gerechten wat het is

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- het smaakt altijd erg lekker en wordt mooi gepresenteerd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

KLantgericht, heerlijke dingen, mooie site

Hoewel ik bij het ijsbuffet ook wel graag wat lekker pudding etc zou willen heben ipv allerlei ijstaarten. Graag slagroom... ook bij de classic. iets "gewonere "dingen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Veel variatie, keurig verpakt, prima bezorging

Nieuwe opzet (uitgekookt) op internet verloopt niet erg goed. Is traag of kan de bedragen niet verwerken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Maaltijden zijn van top kwaliteit en vers. Bezorging helemaal oké. Veel keus en makkelijk online te bestellen en af te rekenen.

Bij het bestellen van een maaltijd, staat er al 1 stuks vooraf ingevuld. Op deze manier is het niet direct duidelijk welke maaltijd al besteld is. Misschien de vakjes met aantallen leeg laten of op 0 stuks zetten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

GOED ETEN

Bezorgen op het juiste tijdstip

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als beste getest door tv programma

Bestelling zou donderdagavond gebracht worden, het werd vrijdag 11.30u

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

lekker eten en ook nog vegetarisch

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede service en correcte bezorging.

Maaltijden met gebakken aardappels en vis minder smakelijk voor opwarmen in magnetron. De nieuwe naam uitgekookt vinden wij minder geschikt gekozen. Versgekookt klinkt beter.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

zeer smaakvolle verse maaltijden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- gratis bezorging, fijn dat het nu ook 's avonds is - bereiding met verse groenten, zonder chemische toevoegingen (denk ik)

- Meer groenten bij de maaltijd. De hoeveelheid groenten staat niet in verhouding met de rest en is geen 200 gram (de aanbevolen hoeveelheid per dag) - Haal de maaltijd met worstjes, couscous en diverse groenten van de lijst. Die had ik dus van de week en heb ik na een paar happen weggegooid. De combi van couscous (Marokkaans, maar daar was geen smaak van te bekennen), varkensworstjes en een Nederlandse groentemix is geen goede combinatie. Verder waren de worstjes nog rood van binnen, de jus rook en smaakte naar worstjesvet en water, de groenten waren doorgekookt (geen kraak of smaak zat eraan). Overigens had ik het idee dat dit groentekwakje (zo noemde ik het in gedachten) ook bij de heekfilet-risotto zat... Na 3 happen heb ik er zelf nog wat saus en smaakmakers bij gedaan en na nog 4 happen heb ik het weggegooid.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

keuze uit grote van de maaltijd, diabetes e.d.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden