Altijd goed verzorgd en oké

een 6

ik geef een 6.het kan beter. zelf bepalen wat voor vlees of meer ,groente enz.zou voor mij beter zijn.jullie zijn wel beter,dan andere aanbieders.

Goede maaltijden met voldoende variatie en af en toe (te weinig) leuke aanbiedingen

Heerlijk eten en makkelijk!

Heerlijk eten, goed verzorgd, goede bezorging en snel op tafel!

Ik ben over algemeen heel tevreden

Soms heb ik een op of aanmerking Dat gerecht te weinig in verhouding is Het vlees of puree te weinig Of vlees pedigree Complimenten geef ik ook dat iets erg lekker was

Ontzettend makkelijk en het meeste is lekker.

Het is fijn als je niet goed ter been meer bent en je kan binnen 5 minuten eten. Geen afwas heerlijk. Er zijn wel dingen bij die ik niet zo lekker vind maar die bestel ik dan niet meer het meeste is lekker en daar gaat het om.

goeie koks.

ze smaken altijd goed

De maaltijden zijn met zorg samengesteld.

Ik kijk goed naar wat ik lekker vind. Soms even wat uitproberen maar dan weet ik voor een volgende keer of ik deze maaltijd weer zou bestellen.

Prima maaltijden

goede bezorging

super

of ik iedere keer in een restaurant eet!!!!!

Goede levering en Heel goede kwaliteit

Ik vind het eten heerlijk en de keuzevrijheid heel groot. Elke keer weer een feest om maaltijden voor de volgende keer uit te zoeken.

Uistekend

We hebben nu een aantal weken eten gehad en de keus is uitstekend geweest. Het eten is zeer goed en smakelijk. Ook jullie.berijkbaarheid is zeer goed. Wij zijn tevreden met de keuze voor uitgekookt.

Heerlijke, gevarieerde maaltijden

Ik ben heel blij dat ik maaltijden bestel bij Uitgekookt. Met name wanneer ik nachtdiensten draai hem ik geen zin in te koken, maar wel behoefte aan een gezonde maaltijd. Er is veel variatie en het is allemaal lekker.

Elke dag een feestje!

Ben al meer dan anderhalf jaar dagelijkse klant , dat zegt toch genoeg?!

Na vele jaren nog steeds tevreden!

Ben blij met de constant hoge kwaliteit van jullie maaltijden, prompte bezorging en erg gebruiksvriendelijke website. Ik wordt wel regelmatig gevraagd naar mijn mening, maar met een knipoog: "Ik wil niet steeds hetzelfde riedeltje opdreunen. Het gaat dan erg op lijken, dat ik aandelen in jullie bedrijf heb :-)". Ik wordt wel regelmatig door mijn omgeving naar mijn oordeel gevraagd. En wat denken jullie dat ik dan antwoord?

Geweldig en goed verpakt .

Ik vind het eten erg lekker alleen de bietjes zit weinig smaak aan en vind ik niet zo lekker smaken en ik vind het fijn de hoeveelheid die je kunt bestellen 350/450/of 600 gram .

Geweldige keuze en smakelijk

Goedenmiddag Ik ben zelf ook nog 23 kok en later hoofd voedingsdienst geweest . Maaltijden zijn goed verzorgt en goed van smaak . En geweldige keuze mogelijkheden , een grote pluim

Heerlijke gerechten.

Zeer tevrrden over de keuze ,de kwaliteit en de prijs..

Heel tevreden

Vriendelijke bezorgers in Oude Pekela

Heerlijk en gezond

De maaltijden zijn groot genoeg voor 2 personen, makkelijk op te warmen, ruime keuze, heerlijk en gezond. De prijs kwaliteit is in balans. Makkelijk te bestellen en de levering is persoonlijk en perfect en koel ingepakt.

Heerlijk!

Elke maaltijd die ik tot nu toe heb gegeten is echt heerlijk. Netjes thuisbezorgd en fijn dat ik zelf niet meer hoef te koken. Ik ben fan!

Had ik eerder moet weten

Hallo Ik ben chauffeur van beroep en ik had eerder uitgekookt moeten ontdekken. Dit is ideaal voor als je weinig tijd hebt om te koken. Geniet iedere dag van een gezonde/heerlijke maaltijd Ga er nog heel lang van genieten. Ga zo door mensen

Gewoon lekker en altijd een verrassing. Nette chauffeur

Heerlijk vers

De maaltijden zijn heerlijk en vers. Erg makkelijk gemiddeld 4 minuten in de magnetron en je kan gelijk genieten en op woensdag gratis bezorging. Zelf had ik het al veel eerder moeten doen.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden