Het eten de vriendelijke bezorgers enz,, ik ben over alles dik tevreden!

Ik zou niet weten wat er beter moet. Het eten is prima en er is een grote keuze in de maaltijden. Van mij hoeft er niets veranderd te worden. Bedankt voor dit alles.

Goed onder voorbehoud van scheiden sauzen / jus

Bij de juiste keuzes naar eigen believe kun je echt genieten van je dagelijkse maaltijd met toebehoren met dien verstande dat het smaakvol gebeuren geoptimaliseerd zou kunnen worden tot 100% indien de sauzen / jus separaat aangeleverd worden In concreto voeg nog 1 vakje toe en voeg daar de sauzen /jus in, niet iedereen mag respectievelijk wil alle gekozen sauzen gebruiken

prima verzorgd

Heel prettig voor vooral ouderen die wegens ziekte niet zelf kunnen koken, Goed van smaak, en altijd goed verzorgd.

Ideaal als je zelf niet kunt koken.

Voldoende keus. Je eet dankzij Rudolf dingen waar je zelf nooit op zult komen. Elke week weer wat anders.

Blij dat jullie er zijn met lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden!

Door omstandigheden is het voor mij niet meer mogelijk zelf te koken. Geen probleem, het was al nooit mijn hobby, alhoewel ik absoluut wel van lekker eten hou. Na eenmaal Uitgekookt te hebben geprobeerd, doe ik nu niet anders meer. De maaltijden zijn lekker, gezond en gevarieerd. Kunnen ook prima ingevroren worden. Ik ben er reuze blij mee!!

Heerlijke maaltijden, zeer gevarieerde keuze!

Wij bestellen al een paar jaar en hebben nog steeds geen spijt! Bevelen jullie vaak aan!

Prima maaltijden.

Maaltijden zijn gevarieerd, goed verzorgd, op tijd bezorgd door vriendelijke mensen, kortom: helemaal goed, ik ben een tevreden klant.

Goed van smaak

Ik heb nu al een ruime tijd maaltijden via uitgekookt. Ik varieer met de verschillende maaltijd-boxen. De smaak is prima, maar soms vind ik de maaltijden te gaar. Van mij mag er iets meer byte in zitten. Voor de rest wel een aanrader hoor.

Tevreden met de gekozen maaltijden

Maaltijden komen op de aangegeven tijden . Aangezien ik niet zelf kook een goede manier om verse maaltijden te bestellen. Ik maak er al 4jaar gebruik van en voor mij is het ideaal.

Beter kan niet

Vol verrassende voordelige variatie

Goed voor elkaar

Lekker, gevarieerd en makkelijk

De maaltijden van uitgekookt zijn heerlijk. Er is iedere week genoeg om uit te kiezen zodat er altijd voldoende maaltijden te vinden zijn om lekker te eten. De bezorging is altijd vriendelijk en op tijd.

Makkelijk bestellen, accurate bezorging, eten is lekker.

Zoals hierboven… bestellen gaat makkelijk, de bezorging is altijd keurig en vriendelijk en op tijd. De maaltijden zijn lekker, de een valt meer in de smaak dan de ander maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Alles picobello!

Alleen maar positieve ervaringen.

Goed en gezond eten

Heb er weinig woorden voor nodig in een woord goed gezond en op tijd bezorgt voor mij alleen beter dan zelf koken even in de magnetron en klaar en goed koop en af en toe nog goedkoper ik vind het eten goed

Heel erg lekket

Alle maaltijden zijn erg lekker

Verwennerij

Wij gaan altijd uit eten in eigen huis met uitgekookt. heerlijk.

zeer goed

ik ben zeer tevreden

Nooit spijt van gehad

Al vele jaren ben ik een gebruiker van jullie maaltijden. Ze smaken prima. Ik hoop , ondanks dat ik 88 jaar ben , nog vele jaren van uw smakelijke maaltijden gebruik te mogen blijven maken

Top-klasse!

We eten nu al ruim een half jaar mee. Hebben nog niet kunnen zeggen dat het niet smaakte. Ga zo door dus!

Goede ervaring

Regelmaat, vaste bezorger zeer prettig. Tot laatste twee bezorgingen kennelijk nieuwe bezorger zou dan graag geïnformeerd worden

Ik geniet elke avond van jullie maaltijden Ook de pannenkoeken zijn heerlijk

Gewoon Goed!

Al een behoorlijk tijdje (vanaf 2018) bestel ik maaltijden bij uitgekookt. De maaltijden bevallen mij wel. Ze doen gezond aan en zijn eenvoudig. Meestal bestel ik een box met 4 of 5 maaltijden. "Vegetarisch en vis"-box is mijn favoriet. Ook bestel ik weleens "wat de pot schaft" en dat valt me meestal ook mee. De bezorging hier in Tilburg is per fiets en daarom goed voor het milieu! Wel vaak wat laat bezorgd en dat komt niet ten goede wat betreft de koeling. Deze week waren de maaltijden ronduit niet meer goed gekoeld. Toch over het algemeen heel tevreden! :)

Smakelijke maaltijden voor een redelijke prijs

Door het aanbod is het iedere week weer mogelijk om lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden te kunnen consumeren.

Elke week weer genieten

Genoeg menu’s om uit te kiezen Kan uitgekookt daarom zeker aanbevelen Elke dag weer wat anders Echt top

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden