Zeer goede en smaakvolle maaltijden tot nu toe niet 1 keer een maaltijd gehad die niet lekker was. Zeer gevarieerde keuze. Ook heerlijke desserts. Elke week eten we ontzettend gevarieerd. Hele grote aanrader en bezorging ook altijd keurig op tijd en heel erg vriendelijk. Uitgekookt jullie zijn echt in 1 woord geweldig!!
Beste Marcello, Wauw, een 10! 😄 Wat geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent en dat je elke week zo geniet van de gevarieerde en smaakvolle maaltijden, inclusief de desserts 🍰 Dank je wel voor je mooie woorden en je vertrouwen in ons, dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Maaltijden van " Uitgekookt.nl" zijn altijd lekker, gezond en tijdbesparend!!
Beste Johannes, Dank je wel voor je mooie review 😊 Wat fijn om te lezen dat je de maaltijden zo makkelijk, lekker en gezond vindt en dat ze je ook echt tijd besparen. Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Het is hotel-waardig !
Beste Annemarie, Dank je wel voor je mooie review! 😊 Wat leuk om te lezen dat elke maaltijd als een verrassing voelt en dat je het zelfs hotel-waardig vindt 🍽️✨ Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
De porties van 450 gr zijn magertjes. Voor 2 personen is 600 gr voldoende. De variatie bevalt ook goed. Complimenten voor de Paasbrunch. Deze was boven verwachting.
Beste Ton, Dank je wel voor je mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat de variatie goed bevalt en dat de Paasbrunch zelfs boven verwachting was. Ook je feedback over de portiegrootte nemen we mee, dank dat je dit zo duidelijk aangeeft. Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Maaltijden zijn lekker, prima verzorgd en aardig bezorgd!
Beste Diana, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je heerlijke Paasdagen hebt gehad met Uitgekookt en dat je zo tevreden bent over de maaltijden en bezorging 🍽️ Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Meestal bestellen we pasta’s en die vinden we bijna altijd heerlijk
Beste Mariët, Dank je wel voor je mooie review 😊 Wat fijn om te lezen dat jullie over het algemeen zo genieten van alles wat jullie bestellen 🍽️ Leuk dat vooral de pasta’s zo goed in de smaak vallen. We doen ons best om het assortiment gevarieerd en smakelijk te houden, dus dit soort feedback is heel waardevol! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
algehele verzorging -- uitstekend kwaliteit - bereikbaarheid - goed keuze - ruim voldoende Preis - goed betaalbaar verpakking- netjes in universele stevige doos levering - altijd keurig op opgegeven tijd bezorger - netjes en vriendelijk
Beste Bram, Wauw, een 10! 😄 Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de algehele verzorging en kwaliteit van onze maaltijden. Ook goed om te lezen dat je de bereikbaarheid, ruime keuze en betaalbaarheid als positief ervaart. Daarnaast zijn we blij dat de verpakking netjes en stevig is en dat de levering steeds keurig op de afgesproken tijd plaatsvindt 📦 En natuurlijk geven we het compliment aan onze bezorger graag door! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
De paasbrunch was een ware top met goede uitleg wij hebben echt genoten
Beste Willem, Bedankt voor je mooie revie! Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de paasbrunch en dat alles duidelijk was uitgelegd! 🐣 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Alles is prima
Beste Jan, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles goed verzorgd is en naar wens verloopt. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden die altijd zorgvuldig op tijd worden bezorgd.
Beste Wim, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over onze maaltijden en de bezorging. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Heerlijk gegeten veel complimentjes
Beste Jeanneke, Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat de paasbrunch zo goed in de smaak viel en dat alles duidelijk te bereiden was. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Weer genoten van de zeer uitgebreide en heerlijke paasbrunch! Het blijft genieten van Uitgekookt.nl
Beste Wim, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie weer zo hebben genoten van de paasbrunch. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Zelf kook ik ook graag en regelmatig, maar ik bestel ook graag 3 maaltijden en vind dit een fijne afwisseling.
Beste Anne Marie, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je onze maaltijden als een fijne afwisseling ervaart naast zelf koken. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Je kan kiezen uit verschillende maaltijden en hoeveelheid.
Beste Martin, Dank je wel voor je review! Fijn dat je de keuze en variatie in maaltijden en porties waardeert. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goede portie's ruim voldoende. Alles vers. Goed vlees en vis echt kwaliteit en ook royaal. Soep ook vers en smaakvol. Goede nagerechten.
Beste Jack, Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, porties en variatie. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Je hebt veel keuze uit verschillende maaltijden. Ook is het fijn dat je de grootte en de hoeveelheid van de maaltijden zelf kunt bepalen. Wil je helemaal makkelijk doen maak je keuze uit de maaltijdboxen, waar maaltijden inzitten die al voor je uitgekozen zijn. Wordt thuisgebracht wanneer het jou uitkomt. Ik zeg dat is nog eens uitgekookt.
Beste Belinda, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het gemak, de keuze en flexibiliteit zo waardeert. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn heerlijk maar vaak is er te weinig groente bij en dat is zo gezond voor een mens! Ik hoop dat u er rekening mee gaat houden. Dat zou erg fijn zijn!
Beste, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je de maaltijden lekker vindt. Je opmerking over de hoeveelheid groente nemen we zeker mee, bedankt daarvoor! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
L.ekker en makkelijk. Je besteld wat je lekker vindt. Dan in de magnetron verwarmen en eten. Altijd genoeg te eten Verse groente. Heerlijk alleen sommige te zout.
Beste Gerie, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je het eten lekker en makkelijk vindt. Je opmerking over het zoutgehalte nemen we mee, dank je wel voor het delen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Het eten wordt elke week keurig bezorgd en we hebben tot nu toe een of twee gehad dat we het iets minder vonden voor de rest perfect alleen jammer dat er geen porties zijn van 650 of 700 gram zijn soms is 600 gram net te weinig voor twee personen van daar ik zou zeggen ga zo door.
Beste, Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de maaltijden goed bevallen en netjes worden bezorgd. Uw suggestie voor grotere porties nemen we zeker mee, dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Door de KHA maaltijden die prima smaken kan ik mijn diabetes type 2 medicatie vrij houden.
Beste Jan, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze koolhydraatarme maaltijden zo goed bevallen en bijdragen aan je gezondheid. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Wij zijn echt blij verrast. Elke maaltijd is een plezier voor je smaakpapillen!!!
Beste Jacques, Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat elke maaltijd zo in de smaak valt. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Alles tiptop in orde
Beste, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles tiptop in orde is. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Beste Antoinetta, Dank je wel voor je enthousiaste review! Fijn dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Bezorgen is top! Eten is heerlijk en gevarieerd. In 5 minuten op het bord en aanschuiven maar, soms wat maggi erbij, vaak gewoon prima.
Beste Carla, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je zo geniet van het gemak en de smaak van onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
snel en makkelijk eten. Slechts in 4 tot 6 minuten kun je je maaltijd gebruiken. Meestal op de vaste tijd en dag bezorgd. En ook eens zonder bezorgkosten. Ik doe dit nu al een jaar, aanbevolen door de diëtiste van het ziekenhuis na een hartinfarct. Ik heb het hier gezegd in de buurt en die doen het nu ook zo. Nee, ik wil het niet anders het is prima zo.
Beste Wim, Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat onze maaltijden zo goed aansluiten en dat je het ook aan anderen aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt