Heerlijk

Ik geniet van elke maaltijd! Ik kan zelf kiezen wat ik eet. Heerlijk en gemakkelijk

we zijn ontzettend blij dat we jullie ontdekt hebben!

Via een kennis hebben we de mogelijkheid die jullie bieden ontdekt. Daar zijn we heel blij mee: de maaltijden zijn altijd heel gevarieerd, smakelijk, niet duur en altijd prima thuisgebracht. Het kan niet mooier/ lekkerder. Grote dank

uitstekend

Goede service en goede maaltijden.

Soms erg smakelijk.

Keurig volgens afspraak.

Past helemaal in mijn situatie. Wegens fysieke beperkingen ben ik niet meer in staat om volledige maaltijden te bereiden. Mijn advies aan alle ouderen is: "Als je op je 80ste zelfstandig wilt blijven moet je tegenwoordig uitgekookt zijn en moet je gebruik maken van de faciliteiten die het dagelijks leven iets gemakkelijker maken ".

Mijn ervaring met. Uitgekookt is boven mijn verwachting.

Mijn indruk tot nu toe is,dat ik heel blij ben met Uitgekookt. Zo als jullie aan geven,ik ben wat ouder en hoef niet meer zelf te koken.In een woord:SUPER.

Tot nu hebben geen punt om te klagen. Onze complimenten hoor. Vr.gr.

De maaltijden zijn met zorg bereid en smaken ons uitstekend.

Mijn ervaring is gewoon goed.

N.V.T.

Perfect!

Vriendelijke bezorgers en altijd op tijd. Lekkere gerechten en makkelijk voor de drukke werkweek. Het is heerlijk, veel Afwisseling makkelijk maar wel gezond. Wij raden uitgekookt absoluut aan!

Gewoon lekker

Door dat ik alleen ben is dit een goede gezonde oplossing

Top eten

In één woord geweldige maaltijden zo lekker krijg je ze nergens en lekker vers goed gedaan hoor.

Prima prijs/kwaliteit verhouding , simpel bestellen ...... levering altijd prima !!

Ik bestel al een aantal jaren bij uitgekookt en in al die jaren ben ik nog nooit teleurgesteld !!!!

Heerlijke verse maaltijden. Gevarieerd en veel keuze. Soms leuke extra's. Keurig verpakt en tot nu toe op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgers.

In 1 woord " geweldig"

Heerlijke maaltijden Perfecte bezorging

Heerlijk eten, veel variatie!

Veel gerechten zijn heerlijk, goede smaak, zou ik thuis nooit gemaakt hebben. Service is ook zeer goed, altijd op tijd. Goed telefonisch bereikbaar.

Mijn ervaring is in één woord "klasse"!

Mijn ervaring vanaf het begin, zijn over heerlijke warme maaltijden, welke divers worden aangeboden, absoluut kwalitatief gemaakt en uitgegeven!!

Echt lekker

Zeer tevreden het is lekker

fantastische

vers, lekker en makkelijk

Superlekker

Altijd heerlijke maaltijden en keurig op tijd geleverd. Zijn ze een keer later dan hoor je dat op tijd.

Lekker makkelijk omdat ik geen ster ben in koken

De meeste maaltijden smaken goed, kan weleens net niet zijn wat je er van verwacht maar dat kan altijd gebeuren.

Super lekkere maaltijden!

Ik heb ook de komende weken maaltijden van jullie dus ik kijk er nu al naar uit!

Heerlijke, gezonde maaltijden, ruime keus

Altijd wat te kiezen, goed gekruid, lekker vers.

Geweldig!

Alles is top geregeld

erg lekker

altijd op tijd met bezorgen

zeer goed

Het is lekker en gezond genoeg variatie. De maaltijden netjes en optijd geleverd. Zou niet anders meer willen.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden