Al twee en een half jaar bestel ik 4 maaltijden per week. Tot nu toe niets op aan te merken. De maaltijden zijn perfect. Dertig minuten in de oven en ik kan aan tafel. Niet te zout of te kruidig. Kan ik zelf een beetje toevoegen. Geen uren lang meer in de keuken en na het eten één bord, vork, mes en lepel om af te wassen. De bezorging is fantastisch omdat, als ik niet thuis ben, mijn bestelling in de schuur wordt neer gezet en elke keer precies op tijd zoals afgesproken. Ik hoop hier als weduwnaar nog heel lang van te mogen genieten.
Hoi Joost, Wat bijzonder om te lezen dat je al zo lang vaste klant bent en zo geniet van de maaltijden en de bezorging. Geweldig dat we je dagelijks gemak en plezier kunnen bieden. dankjewel voor je vertrouwen en mooie complimenten!💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Wordt altijd naar wens bezorgd en in overleg bij een van de buren.nooit een probleemg
Hoi, Fijn om te horen dat je de maaltijden lekker vindt en de bezorging altijd naar wens verloopt. Dankjewel voor je beoordeling! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik bestel nu al meer dan 1 jaar iedere week 4 maaltijden. Soms uitgekozen maaltijden maar meestal een box. Omdat ik een bloedhekel aan koken heb, was uitgekookt DE oplossing om iig 4 x een gezonde maaltijden te eten.
Hoi Trudy, Wat leuk dat Uitgekookt voor jou dé oplossing is en dat je al meer dan een jaar iedere week bestelt. Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent, dankjewel voor je mooie woorden!💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Nog niet zo lang ervaring maar de afgelopen paar weken prima gerealiseerd.
Hoi Ton, Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Fijn dat je de afgelopen weken tevreden bent geweest met de maaltijden. We hopen dat je er nog vaak van zult genieten! 😍 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De hoeveelheid aan keuze. Het is altijd lekker. Zeer gemakkelijk. Bovendien gezond. Bezorger altijd vriendelijk en op tijd. En die ene keer dat ie wat later was kreeg ik een belletje. Heel soms (3x gebeurd in totaal) moet ik dag van te voren bezorgadres wijzigen. Helpdesk deed dit zonder probleem. Echt top!!! Zeer tevreden!!
Hoi Martin, Wat een prachtig compliment, dankjewel! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de smaak, de variatie, de bezorging én de service van onze helpdesk. Dat geeft ons veel plezier om te horen! 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Alleen vind ik dat ze een beetje op de tijd moeten kijken als ze leveren niet dat ze een half uur eerder zijn als de tijd die er voor staat dat het gelevert wordt
Hoi Maaike, Bedankt voor je feedback en je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over het eten. Jammer dat de bezorging soms te vroeg komt, zou je hiervoor telefonisch contact met ons willen opnemen? Dan kijken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Iedere week geniet ik weer van de maaltijden heb zelfs vrienden die het nu ook eten er is alleen 1 min puntje dat de Indische maaltijden wat scherp gekruid is dat vindt ik een beetje jammer ivm mijn longziekten kan ik geen scherpe kruiden hebben maar nog steeds volop keuzes
Hoi Corry, Wat leuk om te horen dat je elke week zo geniet van de maaltijden en dat je ze zelfs al met vrienden hebt gedeeld! Jammer dat de Indische gerechten soms wat te scherp voor je zijn, dat nemen we zeker mee. Gelukkig is er volop keuze zodat er altijd iets lekkers bij zit. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Vriendelijke bezorgers
Hoi Gerda, Dankjewel voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je de maaltijden lekker vindt en blij bent met onze vriendelijke bezorgers. 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Al een tijdje maak ik gebruik van Uitgekookt, het bevalt ons prima lekker gezonde maaltijden!
Hoi Marinus, Wat fijn dat je al een tijdje gebruikmaakt van Uitgekookt en zo tevreden bent over de gezonde en lekkere maaltijden. Dankjewel voor je compliment! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Doordat ik alleen kwam te staan had ik er niet veel zin meer in om dagelijks in de keuken te staan. Toen uitgekookt geprobeerd. En dat bevalt uitstekend. Gewoon goede en gezonde maaltijden voor een schappelijke prijs en in 5 minuten op tafel. Ik ben fan van uitgekookt.
Hoi Theo, Wat bijzonder dat je je ervaring met ons deelt, dankjewel daarvoor. Fijn dat Uitgekookt je helpt met goede, gezonde en makkelijke maaltijden voor een mooie prijs. Geweldig om te lezen dat je fan bent! 😍 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Wij genieten inmiddels een aantal maanden van de maaltijden van Uitgekookt en willen niet meer zonder. 2 dagen in de week genieten van de heerlijke maaltijden zonder er zelf voor in de keuken hoeven te staan. Altijd een gevarieerd aanbod, bezorging top en voor die prijs kan je zelf niet zo gevarieerd koken. Kortom een aanrader.
Hoi Els, Wat mooi om te lezen dat je zo geniet van onze maaltijden en inmiddels niet meer zonder wilt. Fijn dat de variatie, de prijs en de bezorging je zo goed bevallen. Bedankt voor je prachtige compliment! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Eten is zeer smaakvol en lekker! Bezorging keurig op tijd zoals afgesroken!!
Hoi J.C., Dankjewel voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat je het eten zo smaakvol vindt en dat de bezorging altijd keurig op tijd is. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Uitstekende bezorging en lekkere maaltijden.
Hoi Jos, Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over zowel de maaltijden als de bezorging. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
We zijn altijd blij en tevreden over de maaltijd. Er is veel verscheidenheid, maar bijna elke maaltijd is weer superlekker!
Hoi Gea, Wat leuk om te lezen dat je zo geniet van de maaltijden en blij bent met de variatie. Geweldig dat bijna elke maaltijd voor jou superlekker is! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goede maaltijden Bezorging een 10
Hoi Martien, Wat een prachtig compliment, dankjewel! Fijn dat je de maaltijden zo waardeert en de bezorging zelfs een 10 geeft. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Helemaal geen goede Maaltijdservice Niet lekker! De maaltijden zijn de volgende dag al bedorven En je wordt onbeschoft te woord gestaan bij de klantenservice en gediscrimineerd!
Hoi Annet, Wat jammer om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk absoluut niet wat we willen. We horen hier graag meer over, zodat we dit samen goed kunnen oppakken. Zou je daarom contact met ons willen opnemen via 085-0406065? Dan kijken we dit graag met je na. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Altijd keurig op tijd. Zeer aardige,behulpzame bezorger . Kwaliteit is heel goed en lekker. (schrijf dit in naam van mijn moeder van 85. Vor mij hele zorg minder)
Hoi Ria, Wat fijn om te lezen dat je moeder zo tevreden is over de kwaliteit van de maaltijden en de bezorging. Geweldig dat dit voor jou ook zorg uit handen neemt. Dankjewel voor het delen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Over het geheel genomen lekkere maaltijden, genoeg keuze en heerlijk om jezelf eens te verwennen en niet te hoeven koken.
Hoi Floor, Wat leuk om te horen dat je onze maaltijden ziet als een stukje verwennerij! Fijn dat je geniet van de smaak en de ruime keuze. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Over het algemeen goede en smaakvolle maaltijden. Vaak nog wel even het zieltje ernaast houden Of je moet het liefst zoutloos willen eten. Ieder zijn eigen smaak. Meestal een vaste bezorger.
Hoi Ron, Bedankt voor je beoordeling en je eerlijke feedback. Fijn dat je de maaltijden over het algemeen smaakvol vindt en dat de vaste bezorger bevalt. Je opmerking over de smaak en het zout nemen we zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Super heerlijke maaltijden . Veel keuze en goede levering. Krijgt dag van te voren bericht wanneer het bezorgd wordt.
Hoi Heidy, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de maaltijden, de ruime keuze en de levering. Dankjewel voor je mooie compliment! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Vlot, probleemloos, klantgericht en lekker.
Hoi Sam, Dankjewel voor je positieve woorden! Geweldig dat je onze service en maaltijden als vlot, klantgericht en lekker ervaart. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Voor iemand van 96 jaar bovendien een uitkomst
Hoi! Wat bijzonder om te lezen dat onze maaltijden niet alleen smaakvol zijn, maar ook echt een uitkomst voor je betekenen. Dankjewel voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
- Ruime gevarieerde keuze, ook in de kleinere porties van 350g. - De maaltijden zijn echt kant en klaar, makkelijk op te warmen in magnetron en/of oven. - De maaltijden die bij voorkeur in de oven worden opgewarmd hebben mijn voorkeur (betere smaak). - De levering is correct en plezierig. N.B.: bij de maaltijden met afzonderlijke salade is de tht-datum van de salade een punt van aandacht.
Hoi Jan, Bedankt voor je duidelijke en fijne feedback! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de ruime keuze, het gemak en de levering. Je tip over de THT-datum van de salades nemen we zeker mee, dankjewel dat je dit aangeeft. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Wij kiezen in het bijzonder de italiaanse, oosterse- en wereldgerechten. De Hollandse kost bewaren we voor het najaar. De aangeboden keuze biedt veel variatie. De gekozen maaltijd viel pas eén keer tegen. Dat dat was de Surinaamse Roti. Maar mijn commentaar werd onmiddelijk plezierig "gladgestreken". Bestellen gaat gesmeerd. Bezorging idem. Ik bestel voor mij en mijn vrouw altijd de 600 gr. keuze. Met ieder de helft met een voor- of nagerecht verschaft dit calorien genoeg voor ons als 70+sers. Drie maaltijden in de week met een prima prijs/kwaliteit verhouding is een grote verlichting voor mijn kokende partner.
Hoi Joost, Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo genieten van de variatie in Italiaanse, Oosterse en wereldgerechten en dat de 600-grams maaltijden zo goed aansluiten bij jullie wensen. Jammer dat de Surinaamse roti wat tegenviel, maar goed om te horen dat dit direct netjes is opgelost. We waarderen je complimenten over de prijs/kwaliteit, het bestelgemak en de bezorging enorm. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Af en toe niet zelf hoeven te koken en dan thuis kunnen eten net zoals in een prima restaurant. Dat is genieten bij Uitgekookt.
Hoi Marianne, Wat een prachtig compliment, dankjewel! Geweldig om te horen dat je onze maaltijden ervaart alsof je in een restaurant eet en er zo van kunt genieten. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt