Altijd mooi op tijd bezorgd.
Hoi Eric, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de maaltijden goed smaken en altijd netjes op tijd worden bezorgd. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Vaak lijken die kant en klaar maaltijden alsof ze uit een gaarkeuken komen waar geen smaak aan zit of doorgekookt of te nat. deze maaltijden vallen daarbij positief op. Smaakvol en ziet er uit als een maaltijd, daarom gaan we door met bestellen en uitproberen welke het lekkerst zijn.
Hoi Tom, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat onze maaltijden positief opvallen en dat jullie blijven genieten van de variatie. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Tussen al het Olympische sportgeweld in Italië door, wilde ik het even hebben over een maaltijd van Uitgekookt.nl, die ik zojuist naar binnen heb zitten smikkelen. ‘Italiaanse stoofpot van rundvlees met boontjes en gebakken aardappeltjes’ Lekker!! Alsof de goden op de Olympus zelf aan het fornuis hebben staan kokkerellen, speciaal voor mij. En dit was niet de eerste keer. Al ruim een jaar eet ik maaltijden van Uitgekookt, uit alle hoeken en windstreken. Dus het is ook nog eens een culinaire ontdekkingsreis, die me bijna dagelijks met smaak verrast. Een gouden greep toen ik er aan begon. Zo, dit móest ik even kwijt. Nu schaatsen kijken. Veel plezier (en smakelijk eten)!
Hoi Jan, Wat een fantastische review, dankjewel! Leuk om te lezen dat je zo geniet van onze maaltijden en dat ze je blijven verrassen. Veel plezier met het schaatsen kijken! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Lekkere maaltijden. Goede oplossing als koken ( even) niet lukt . Veel keus. Voor elk wat wils. 1 verbeterpuntje: het zo fijn zijn als er beter wordt aangegeven als een gerecht pittig is (bijvoorbeeld dmv 1 of meer symbooltjes zoals een pepertje).
Hoi Josine, Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de maaltijden goed bevallen. We nemen je suggestie over het aangeven van pittige gerechten zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Smaakt, uit oven of magnetron, net zo lekker als zelf bereid. Niet verwacht, blijf zeker maaltijden bestellen.
Hoi Tonny, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de maaltijden zo goed smaken en dat je blijft bestellen. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
gemakkelijk te bestellen; groente weinig gevarieerd en weinig.; wel ruime keus; vooral de stamppot maaltijden zeer gewaardeerd.
Hoi Jan, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je de ruime keuze en vooral de stamppotmaaltijden waardeert. We nemen je opmerking over de groenten zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ondanks dat smaken verschillen ben ik zeer tevreden met de kwaliteit van UITGEKOOKT.
Hoi Wim, Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goed eten!
Hoi Gerrit, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de maaltijden goed in de smaak vallen. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Prima maaltijden prijs/kwaliteit !!!!!!!!!!
Hoi Peter, Dankjewel voor je mooie review! Goed om te lezen dat zowel het bestellen als de maaltijden zo goed bevallen. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Altijd voortreffelijk in alles.
Hoi Mart, Dankjewel voor je enthousiaste review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over alles rondom onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Dat ik zelf niet kook is dit een uitkomst voor mij en met veel variatie.
Hoi Lonie, Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat onze maaltijden voor jou een lekkere en gevarieerde oplossing zijn. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Top kwaliteit
Hoi Machiel, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
MEESTAL OP TIJD GELEVERD EN OVER HET ALGEMEEN BEN IK ZEER TEVREDEN
Hoi Nettie, Dankjewel voor je review! Fijn dat je over het algemeen zo tevreden bent over onze maaltijden en de bezorging. 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Altijd netjes op tijd en altijd vers .
Hoi Elles, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de versheid en de bezorging. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Hoi Bert, Dankjewel voor je review! Fijn dat alles goed bevalt. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚
De maaltijden zijn heerlijk. Er zijn gerechten bij, waarvan ik nooit gedacht had deze lekker te vinden. Maar door een juiste combinatie met andere gerechten in de maaltijd, smaken deze prima. Ik vind alleen dat er te weinig groenten in zit (gezien het advies om minstens 2 ons groente per dag te eten)
Hoi John, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je verrast wordt door nieuwe smaken. We nemen je opmerking over de hoeveelheid groenten zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Het eten is goed op smaak en erg makkelijk te bereiden. De bezorging gaat ook altijd erg soepel en een zeer vriendelijke bezorger ook. En de grootste plus er zijn genoeg maaltijden om uit te kiezen
Hoi Diddeke, Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de maaltijden goed smaken en dat je tevreden bent over de bezorging en de ruime keuze. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goede maaltijden en prima levering
Hoi Ben, Dankjewel voor je mooie review en voor je vertrouwen al vijf jaar lang! Fijn dat de maaltijden en de bezorging zo goed bevallen. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik geniet van de maaltijden. Af en toe mag het iets pittiger (kwestie van smaak) maar dat doet niets af aan het feit dat een maaltijd lekker is bereid en elke maaltijd de juiste hoeveelheid heeft. Ook de de variatie in het aanbod is ruim aanwezig.
Hoi Paul, Dankjewel voor je fijne review! Leuk om te lezen dat je zo geniet van de maaltijden en de variatie. We nemen je opmerking over iets pittigere smaken mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Begin niet aan Uitgekookt: je raakt verslaafd, ik spreek uit ervaring! Voor mij, als 1-persoons huishouden, de perfecte manier om lekker, gezond en niet duur te eten. De keuze uit producten in de supermarkt voor 1-persoons huishoudens blijft heel ver achter bij de vraag, om nog maar te zwijgen over de prijs voor 1-persoonsprodukten, die verhoudingsgewijs torenhoog is. Ik voorkom verspilling, hoef niet zelf te koken (wat ik toch al niet graag doe), eet zeer gevarieerd en ben zeer te spreken over de kwaliteit/kwantiteit en uitgebreide keuze van de door mij bestelde maaltijden.
Hoi Bart, Wat een geweldige review, dankjewel! Fijn om te horen dat onze maaltijden zo goed passen bij jouw situatie en dat je geniet van de variatie en het gemak. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Hoewel ik koken leuk en ook lekker vind om te doen, heb ik er toch voor gekozen om 4 keer per week een maaltijd van Uitgekookt te nemen. Met name omdat de afwisseling en verfijnde afwerking zo goed is.
Hoi Joop, Dankjewel voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je ondanks dat je graag kookt toch zo geniet van de afwisseling en kwaliteit van onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik eet altijd altijd lekker bij Uitgekookt!!!
Hoi, Dankjewel voor je enthousiaste review! Fijn om te lezen dat je zo geniet van onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Vanwege plotselinge, ernstige rugklachten werd zelf koken moeilijk. Na de nodige supermarkt-maaltijden, Uitgekookt bestelt. Dit bleek en blijkt een gouden greep. Grote keuze, zodat je iedere dag iets anders eet, zowel vlees, als vis of vegetarisch. Oer-hollands als "werelds". Nooit te zout, soms een beetje aan de "hete, dwz pittige" kant...Mijn man en ik eten nu 3 maanden heerlijk en makkelijk via Uitgekookt. We gaan nog wel even door!
Hoi Geeske, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze maaltijden voor jullie een goede en lekkere oplossing zijn. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Wij bestellen regelmatig gerechten bij Uitgekookt! Allereerst een compliment aan onze enthousiaste en vriendelijke bezorger! Altijd op tijd en met glimlach! De gerechten die wij erg lekker vinden, zijn meestal niet meer opnieuw te bestellen! Jammer!
Hoi Lex, Dankjewel voor je mooie review! Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en complimenten voor de bezorger. We nemen je opmerking over favoriete gerechten zeker mee. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Hey fijn Team van "Uitgekookt"... Ik heb het al eerder doorgegeven én herhaal het graag. Ik ben Súper blij met jullie én jullie écht Heerlijk toebereide maaltijden, waarop ik me ook iedere keer weer erg verheug...Ik ben er niet altijd en doe dus de ene week een bestelling maar sla tussendoor ook wel eens een paar dagen of week(je) over, ook mede met bvb een (kleine) vakantie e.d. Dat nog even tkn...Dank nogmaals...ook voor de zó fijne en klantvriendelijke Service én niet te vergeten degenen die de maaltijden thuis bezorgen! Lieve groetjes van Inge M.
Hoi Inge, Wat een ontzettend lieve review, dankjewel! Fijn om te horen dat je zo geniet van onze maaltijden en onze service. We geven je complimenten zeker door aan het hele team en de bezorgers. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt 💚