Ik geniet van elke maaltijd! Ik kan zelf kiezen wat ik eet. Heerlijk en gemakkelijk
Goedemorgen Joke, Bedankt voor jouw review en fijne woorden! Wat fijn om te horen dat de maaltijden in de smaak vallen. We gaan zeker ons best doen om de volgende maaltijden net zo heerlijk te laten smaken. Fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Via een kennis hebben we de mogelijkheid die jullie bieden ontdekt. Daar zijn we heel blij mee: de maaltijden zijn altijd heel gevarieerd, smakelijk, niet duur en altijd prima thuisgebracht. Het kan niet mooier/ lekkerder. Grote dank
Beste Willem, Wat geweldig om zo’n enthousiaste reactie te lezen ontzettend bedankt! We zijn superblij dat jullie Uitgekookt via een kennis hebben ontdekt en dat onze maaltijden zo goed bevallen. Variatie, smaak en gemak staan bij ons altijd voorop, en het is fantastisch om te horen dat dat zo wordt gewaardeerd. Wij zorgen er graag voor dat het lekker, betaalbaar én makkelijk blijft precies zoals het hoort! Heel veel smakelijke groetjes van ons allemaal, Lise van Team Uitgekookt
Goede service en goede maaltijden.
Beste Frans, Wat geweldig om te lezen, bedankt voor je enthousiaste review! Bij Uitgekookt doen we er alles aan om zowel de service als de maaltijden uitstekend te maken, dus fijn dat dat zo bij je overkomt. We blijven met veel plezier voor je koken en zorgen dat het je altijd aan niets ontbreekt! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Keurig volgens afspraak.
Beste Robert, Bedankt voor je eerlijke woorden! Fijn om te lezen dat je onze maaltijden soms erg smakelijk vindt, we blijven natuurlijk ons best doen om van soms naar altijd te gaan! En extra fijn dat alles keurig volgens afspraak verloopt daar kun je op blijven rekenen. Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Past helemaal in mijn situatie. Wegens fysieke beperkingen ben ik niet meer in staat om volledige maaltijden te bereiden. Mijn advies aan alle ouderen is: "Als je op je 80ste zelfstandig wilt blijven moet je tegenwoordig uitgekookt zijn en moet je gebruik maken van de faciliteiten die het dagelijks leven iets gemakkelijker maken ".
Goedemiddag Sil, Wat een geweldige review dank u wel! Uw advies is helemaal terecht: wie slim is, kookt minder en geniet meer. En daar helpen wij natuurlijk graag een handje bij Gelukkig nemen wij het kookwerk graag van u over, zodat u gewoon lekker kunt genieten zonder gedoe in de keuken. Fijn om te lezen dat onze maaltijden precies passen bij uw situatie. Zelfstandig blijven én lekker eten, dat is precies waar Uitgekookt voor staat. U houdt de regie, wij doen het snij- en kookwerk. Mooie deal, toch? Blijf vooral genieten, dan blijven wij lekker voor u koken! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Mijn indruk tot nu toe is,dat ik heel blij ben met Uitgekookt. Zo als jullie aan geven,ik ben wat ouder en hoef niet meer zelf te koken.In een woord:SUPER.
Beste Wiel, Wat geweldig om te lezen dat Uitgekookt je verwachtingen overtreft! Super fijn dat we het koken wat makkelijker voor je kunnen maken. En ‘SUPER’ is precies wat we graag horen! Bedankt voor je mooie woorden, we blijven ons best doen! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn met zorg bereid en smaken ons uitstekend.
Beste Karel, Wat fijn om te lezen dat alles tot nu toe naar wens is! We doen ons uiterste best om met zorg maaltijden te bereiden waar iedereen van kan genieten. Heel erg bedankt voor jullie mooie complimenten! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
N.V.T.
Beste Peter, Fijn om te horen dat je ervaring goed is! Mocht je in de toekomst nog feedback hebben, horen we het graag. Misschien dat we dan van een 8 een 10 kunnen maken. Blijf vooral genieten en nog een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Vriendelijke bezorgers en altijd op tijd. Lekkere gerechten en makkelijk voor de drukke werkweek. Het is heerlijk, veel Afwisseling makkelijk maar wel gezond. Wij raden uitgekookt absoluut aan!
Beste Daphne, Wat super om te lezen dat alles zo goed bevalt! Vriendelijke bezorgers, lekkere en gezonde maaltijden én afwisseling waar je blij van wordt dat is toch de perfecte combi? Hopelijk maken we jouw drukke werkweek nog een stukje makkelijker. En dat je ons aanbeveelt, daar doen we een klein dansje van! Blijf vooral genieten en nog een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Door dat ik alleen ben is dit een goede gezonde oplossing
Beste Johanna, Fijn om te lezen dat het goed voor je werkt! Gezond en makkelijk, precies wat je nodig hebt als je alleen bent. We hopen dat je blijft genieten van de maaltijden! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
In één woord geweldige maaltijden zo lekker krijg je ze nergens en lekker vers goed gedaan hoor.
Beste Hans, Wauw, wat een compliment! Geweldig om te lezen dat je onze maaltijden zo lekker en vers vindt. We doen ons best om het elke keer weer zo goed mogelijk te maken. Blij dat het zo in de smaak valt! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik bestel al een aantal jaren bij uitgekookt en in al die jaren ben ik nog nooit teleurgesteld !!!!
Beste Peter, Wat fijn om te lezen dat je al jaren zo tevreden bent! Simpel bestellen, goede prijs/kwaliteit én betrouwbare levering, dat is precies waar we voor gaan. We blijven ons best doen om je niet teleur te stellen! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Heerlijke verse maaltijden. Gevarieerd en veel keuze. Soms leuke extra's. Keurig verpakt en tot nu toe op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgers.
Dag Sandra, Bedankt voor deze positieve feedback! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We zullen je complimenten zeker doorgeven en hopen nog veel vaker voor je te mogen koken. Bedankt voor het doorgeven! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden Perfecte bezorging
Dag Patrick, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent over zowel de maaltijden als de bezorging. We stellen je mening zeer op prijs en zullen ons best doen om je te blijven verrassen met lekkere gerechten. 😊 Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Veel gerechten zijn heerlijk, goede smaak, zou ik thuis nooit gemaakt hebben. Service is ook zeer goed, altijd op tijd. Goed telefonisch bereikbaar.
Dag Harold, Bedankt voor dit mooie cijfer! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de maaltijden en op deze manier gerechten uit kan proberen die je thuis nooit gemaakt zou hebben. 😊 We hopen je nog een lange tijd te mogen verrassen met onze maaltijden! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Mijn ervaring vanaf het begin, zijn over heerlijke warme maaltijden, welke divers worden aangeboden, absoluut kwalitatief gemaakt en uitgegeven!!
Beste Johan, Wauw, ‘klasse’ in één woord, dat klinkt als muziek in onze oren! We doen ons best om je elke keer weer te verrassen met warme, lekkere én gevarieerde maaltijden. Blij dat je zo blij bent, we blijven de keuken knallen! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Zeer tevreden het is lekker
Beste Bernie, Wat fijn dat je zo tevreden bent en de maaltijden lekker vindt! We blijven ons best doen om dit zo te houden. Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
vers, lekker en makkelijk
Beste Joost, Fantastisch om te lezen dat je onze maaltijden vers, lekker en makkelijk vindt! Precies waar we voor streven. We waarderen je positieve feedback zeer. Blijf genieten en nog een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Altijd heerlijke maaltijden en keurig op tijd geleverd. Zijn ze een keer later dan hoor je dat op tijd.
Beste Monique, Wat fijn om te lezen, dankjewel! Heerlijk om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel de maaltijden als de bezorging. We doen er alles aan om het zo soepel mogelijk te laten verlopen super dat je dat waardeert! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
De meeste maaltijden smaken goed, kan weleens net niet zijn wat je er van verwacht maar dat kan altijd gebeuren.
Beste Tom, Fijn dat onze maaltijden het koken wat makkelijker voor je maken! En super dat de meeste goed in de smaak vallen. We snappen dat het soms net even anders kan uitpakken, dus dankjewel voor je begrip en je eerlijke feedback! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik heb ook de komende weken maaltijden van jullie dus ik kijk er nu al naar uit!
Beste Theo, Wat leuk om te lezen, zo enthousiast worden we zelf ook blij van! Super dat je nog meer maaltijden hebt ingepland, we kijken ernaar uit om je weer te verrassen! Veel eetplezier alvast! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Altijd wat te kiezen, goed gekruid, lekker vers.
Beste Anja, Wat leuk om te lezen dat je zo geniet van de maaltijden! We doen ons best om het lekker, vers en gevarieerd te houden super dat dat zo goed overkomt. Dankjewel voor je fijne woorden! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Alles is top geregeld
Beste Pascal, Yes, wat fijn om te lezen! Super dat alles zo goed geregeld aanvoelt voor je. Bedankt voor je enthousiaste review! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
altijd op tijd met bezorgen
Beste Fenna, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om altijd op tijd te zijn en het zo lekker mogelijk te maken. Bedankt voor je fijne feedback! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Het is lekker en gezond genoeg variatie. De maaltijden netjes en optijd geleverd. Zou niet anders meer willen.
Beste Martien, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Gezond, lekker en op tijd geleverd precies waar we voor gaan. Dankjewel voor je mooie review, we blijven ons best doen! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt