Menu

De smaak is goed soms een beetje zout toevoegen als je wilt en veel variatie en keus.

Heerlijk

Echt heerlijk en de vele mogelijkheden. Combinaties dat het zo smakelijk maakt . .

Altijd een feestje dit eten.

Genieten van de maaltijden. Altijd heerlijk.

Goed en gezond

Ik ben maar alleen en dan is Uitgekookt een geweldige en gezonde oplossing het smaakt nog goed ook

Precies genoeg , en elke maaltijd eet ik met smaak

Uitgekookt scheelt mij veel energie met mijn ziek zijn. Ik bestel de medium porties wat voor mij precies genoeg is. En ik eet elke maaltijd met smaak. En gevarieerder dan toen ik zelf moest koken. 0

Al jaren helemaal top,

Het eten is altijd lekker en de bezorging is goed. Prima communicatie bij veranderingen,zijn ook goed telefonisch bereikbaar.

Topkwaliteit maaltijden!

Volgens mij maak ik momenteel meer dan een jaar gebruik van de maaltijdservice van "Uitgekookt". Meestal elke week bestel ik 5 maaltijden en ze zijn altijd allemaal even goed. Heb nog nooit een maaltijd weggegooid. Natuurlijk is de ene maaltijd lekkerder dan de andere, maar alle maaltijden zijn altijd erg smaakvol. En door "Uitgekookt" eet ik nu veel gezonder. Vroeger at ik bij lange na niet zoveel groente, maar dankzij jullie combinatie met eten nu wel. Mijn complimenten aan de Koks! Ga zo door!

Lekker eten. Support afd prettige te woord gestaan en opgelost.

Misschien idee, om bij de Hollandse pot ook een keer gewoon Kippepootje met sla, patat en appelmoes, o zo iets.

De menu’s zijn heerlijk en variabel, echt goed !!!

Het zelf koken is niet mijn hobby , dus uitgekookt geprobeerd . Dat beviel me gelijk om er mee door te gaan . En het zelf koken is voor mij verleden tijd . Uitgekookt beveel ik aan iedereen aan .!!!

Lekker eten keurig op tijd vriendelijke mens aan de telefoon.

ik ben zeer tevreden en zal nog veel maaltijden samen met mijn vrouw bestellen

Iedere keer kijkt ik weer met plezier naam mijn ""Uitgekookte

Toch is het heerlijk om iedere keer verrast te worden door mijn "uitgekookte" Kok

Bijzonder goed

De bezorging gaat heel voortreffelijk. En de maaltyden zijn lekker van smaak Mijn buurman en ik zijn er zeer tevreden over. Waarvoor onze hartelijke dank. Groeten van J.H.Fonteijn en mijn buurman Th.Romeijn.

Ik vind het eten lekker en veel keuze en het is wel gemakkelijk en vooral gezond en daar gaat het om, ik zou zeggen DOEN mensen.

Wij bestellen voor meneer Wim, bijna 93. De kip met rijst en vruchten is zijn favoriet

Afvallen met Uitgekookt

Ik ben begonnen met Uitgekookt niet voor het gemak maar omdat ik 165 kilo woog en uiteraard moest afvallen. Mijn "valkuil" was onregelmatig eten en vaak overslaan door laat werken en werk in de weekenden en snel iets kopen bij de Albert Heijn waardoor te grote porties voor 1 persoon. De keuze was dan weggooien of toch opeten. Gestart vanaf het ontstaan van uitgekookt met uitproberen. Naast de fantastische smaak, afwisseling en kwalitatieve levering (altijd op tijd en zonder fouten) is het ook nog qua prijs/kwaliteit beter dan ik zelf kan koken. Inmiddels durf ik te stellen dat ik mede door Uitgekookt 55 kilo ben verloren (zonder operatie, zonder spuiten). Het mooie is dat ik nog steeds eten niet altijd kan plannen. Soms heb ik te veel besteld omdat er iets tussendoor komt maar vanuit de vriezer, ontdooien, in de oven en eten en het smaakt nog steeds als vers. Wat ik wel jammer vind is dat er niet echt KETO of andere specifieke maaltijden zijn. Dat heeft me gebracht ook naar andere aanbieders te kijken, maar die konden niet tippen aan UITGEKOOKT waardoor ik heel snel weer terug was.

Redelijk

De maaltijden doen rommelig aan met veel verschillende bestanddelen, de groenten en aardappelen zijn meestal bitegaar terwijl wij van gaar houden. Bezorging is heel erg goed en op tijd

smaakt altijd goed

Geweldig.

Bestel nu ongeveer een half jaar bij Uitgekookt en ik heb nog geen maaltijd gehad dat niet lekker was. Ik ben heel erg tevreden. Pluimpje voor de kok

Maaltijden

Heerlijke maaltijden, ik ben al lange tijd klant.

Het eten is goed en lekker maar de sauzen op het vlees zou fijn zijn als dat er apart bij kan,vindt niet elke saus lekker,jammer.

Goede kwaliteit en prima bezorging.

Mooi op tijd bezorgd. Smaakt lekker en is goed klaargemaakt Ik geniet van de maaltijden

Simpelweg heerlijke maaltijden

Op een zeer enkele keer na, ben ik over alle maaltijden zeer te spreken. Iedere keer als ik zit te eten denk ik "wat is dit toch lekker". Slechts 1x heb ik een maaltijd gehad waarvan ik dacht dat ik die niet meer zou bestellen, maar dat komt zuiver door persoonlijke smaak en heeft niets met de kwaliteit te maken. Voor mij, sinds een paar maanden weduwnaar, is Uitgekookt een perfecte oplossing. En wat ook gezegd mag worden is dat de bezorger die wekelijks bij mij komt op maandag aan het einde van de middag, zijn werk heel prettig doet. Altijd even kort een paar gezellige woorden met elkaar waarna hij weer vlug verder gaat. Uitgekookt, jullie zijn mij voorlopig nog lang niet kwijt als klant.

Heerlijke maaltijden

Altijd rond dezelfde tijd geleverd. Voldoende keuze.

Prime eten

Voldoende keus altijd op tijd bezorgd en smaakt goed

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden