Helemaal top

Helemaal top het eten vind natuurlijk niet alles lekker maar dat is logisch maar over het algemeen ben ik tevreden

Prima maaltijden!

De maaltijden zijn heerlijk. Je proeft dat er aandacht aan is besteed. Ook de bezorging verloopt uiterst correct. Kortom, vijf sterren!

Ben ontzettend tevreden.

Nog niet een maaltijd gehad die tegenviel.. Ga zo door...TOP

Mijn ervaring is dat de maaltijden over het algemeen erg goed zijn.

De maaltijden zijn erg smakelijk en de keuze ruim voldoende.

Heerlijke maaltijden.

Heerlijk

meestal heel lekker en voedzaam

Echter soms is het wat smakeloos. Zo had ik laatst gordon bleu met aardappelen en bloemkool en jus apart verpakt. Er was te weinig jus en mede daardoor was het droog en smakeloos. Ik heb het niet helemaal opgegeten.

De keuze is enorm en de maaltijden zijn verrukkelijk!

De keuze is enorm en de maaltijden zijn verrukkelijk! Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig Γ©n betaalbaar. Uitgekookt weet gemak perfect te combineren met versheid, waardoor de smaak optimaal behouden blijft. Een echte aanrader voor iedereen die nog twijfelt, wij waren aangenaam verrast!

Goed verzorgd

Goed verzorgd

Heerlijk

Een heerlijke maaltijd voor een leuke prijs.

Ik heb al een aantal jaren de maaltijden van Uitg. Alles tot grote tevredenheid.

Voor mij nr 1 in maaltijden

Zelfs mijn praktijkondersteuner vond UITGEKOOKT goed En ik....zoveel keus en alles is super lekker niet met een ander te vergelijken ....en het ziet er ook uit alsof het zo van het fornuis af komt en...de bezorging is altijd mooi op tijd Ik ben er echt blij mee

Goede prijs/Kwaliteit verhouding

Door persoonlijke omstandigheden ben ik een tijdje niet in staat zelf te koken, daarom heb ik gekozen voor UITGEKOOKT. Heerlijke maaltijden voor een redelijke prijs. Ik kan dit echt aanraden.

Heerlijk eten

Heerlijk eten, altijd netjes optijd bezorgd door aardige mensen

Lekkere maaltijden

Zelden een maaltijd die ik niet lekker vind.

Over het geheel zijn jullie gerechten goed

Lekker, gezond en snel op tafel

Ik hou van gemak en heb geen zin om na het werk nog lang in de keuken te staan. Ik vind de maaltijden heel gevarieerd en je hebt veel keuze. Meestal kies ik voor gezond en bewust. Je kunt zelf je portie selecteren. In mijn geval kies ik voor 600 gram. Als ik zelf maaltijden kook of ik koop een maaltijdenpakket in de supermarkt dan hou ik meestal teveel over waardoor ik meer eet dan ik eigenlijk zou willen. Als ik zelf kook betrap ik mezelf er ook op dat ik minder varieer dan dat ik zelf zou willen. Daarom ben ik heel blij met Uitgekookt.

Heerlijk en makkelijk

Mijn man is ziek en het bespaart mij zo veel tijd Daarom bestel ik al paar jaar de maaltijden van jullie Ze zijn heerlijk en smakelijk Vooral de pannenkoeken zijn ons favoriete maaltijd

Lekker en gevarieerd

Lekker en gevarieerd aardige chauffeur gezond eten en goede porties zodat er niks hoeft weggooit

Heerlijk om niet meer te hoeven koken. Oven aan, menu erin, in 30 min. klaar. Ik ben er blij mee.

Maar bij sommige maaltijden is jus wat te weinig en weet kan bij kopen!! maar was de ene keer meer dan de andere? Maar voor de rest zeer tevreden

Bijna geweldig

Van bezorging tot maaltijd tot klantenservice, het is allemaal TOP !! Aleen mag de keuze aan maaltijden wel iets groter zijn, als je elke week besteld zie je vaak hetzelfde voorbijkomen

Alles lekker en mooie verzorgd en snel geleverd.

we hebben nu ca 6 weken ervaring. Tot nu toe is alles goed geleverd en van prima kwaliteit. We hebben echt lekker gegeten, waarbij het zelfde koken nu niet in herinnering moet blijven. Want dat is toch anders. Wij gaan voor alsnog verder met uitgekookt.nl. Het helpt ons bij onze teruglopende gezondheid. Dus een aanrader voor eenieder die in een vergelijkbare situatie zitten en toch lekker en gezond willen eten. Groet, Jim Boester

Na weken de bestelde maaltijdengegeten te hebben, niets dan lof voor de smaken, een 10

Nog even dit: Jullie software programma is simpel en uitstekend te gebruiken. COMPLIMENTEN!

Proficiat voor de elke week weer gevarieerde maaltijden met van goede kwaliteit en versheid.

Wij vinden het bijzonder, dat jullie het elke keer weer voor zo'n grote klantenkring, de kwaliteit op peil houden.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden