Heerlijk

Het smaakt altijd heerlijk, alleen voor mij is 1 stukje vlees genoeg

Als er een probleem zou zijn wordt meteen opgelost.

Gewoon betrouwbaar.

Lekker, niet te zout

Lekker als vroeger thuis. Snel klaar

Goed en lekker

Iedere week veel keuze goed verpakt en ook zeer vakkundig geleverd

Ik eet super met de maaltijden van uitgekookt!

Ik krijg ook maaltijden van een ander bedrijf ter plaatse,,maar die kunnen niet in de schaduw van uitgekookt staa.n

fantastisch!!

De bestelling ging eenvoudig, levering just in time, en dan de smaak. Van de verschillende gerechten is de smaak goed voldoende porties en het fruit heerlijk vers en overheerlijk. De toetjes zijn om je vingers bij af te likken. Kortom top voor alleenwonende, stelletjes en ouderen. En ook nog goed voor het milieu en economie.

Lekker

Positief

Top eten!

Lekker eten,altijd wat anders,en goed bezorgd

Goed.

Keurig op tijd wordt je op de hoogte gebracht hoe laat de maaltijden komen. Veel keus. Ruime porties. En de smaak is goed. Een uitkomst als je zelf moeite krijgt met koken.

Het beste wat je kan overkomen als je geen tijd hebt

Als je geen tijd hebt om uitgebreid te koken doordeweeks en geen fastfood wilt eten is het echt een uitkomst. Mijn echtgenoot was echt heel erg sceptisch en een slechte eter maar ook hij vindt het heerlijk . De variatie is echt groot en zelf denk ik kan men het voor deze prijs niet zelf koken als men geen voedsel wilt verspillen.

Zeer goede maaltijden voor weinig geld

Groenten matig

Ik ben geen groenteliefhebber. Als ik dan toch groente moet eten dan mag dat best een beetje gaar zijn. Desnoods al dente. Helaas is bijna al de groente in uw maaltijden rauw (echt rauw) en moet ik me een ongeluk kauwen om het weg te krijgen. Ik overweeg ernstig om er mee te stoppen. Helaas, want ik had hoge verwachtingen. Vriendelijke groeten, Paul Hageman

Super! Altijd lekker eten in huis!

Altijd lekker eten in huis, geen gekook weinig boodschappen!

Lekker en goed eten dat elke keer volgens afspraak liefdevol wordt geleverd

Goede prijs kwaliteit voor zowel de maaltijden als ook voor de klantvriendelijkheid van een ieder in deze organisatie!!

Gevarieerde heerlijke maaltijden

Tijdstip van levering prima geregeld, vriendelijke mensen en prima maaltijden!

Lekker en gezond

Goede bezorging en lekkere gezonde maaltijden

Lekker man!!!

Grote keuze en smakelijk bereid. 7

Bijna allemaal even lekker

Ben al jaren iedere week vaste klant. Zou niet anders meer willen. Gemak dient de mens. Uitstekende en constante kwaliteit. Ruime keuze en prima bezorging door vaste bezorger.

Eten is altijd heerlijk.

Heel veel keus en is altijd heel erg lekker.

Meeste maaltijde zijn goed

Wat heel smakelijk is dat is lof met puree ham kaas maar een ding is jammer dat het vocht van de lof een pap maakt van de maaltijd, Zou de lof gescheiden kunnen worden van de rest? Bij voorbaat hartelijk dank! A v. d. Veen-Grit

Iedere dag weer genieten van een lekkere maaltijd

Volop keus,smaakt prima. Goede service. Echt een aanrader.

Heerlijke smaakvolle ,gevarieerde gerechten Voor ieder smaak is er wel genoeg keuze

Heerlijke smaakvolle gerechten en bezorgd door een vriendelijke bezorger

Goed verzorgd

Zeer goed verzorgd correcte levering, ben zeer tevreden

Al enkele jaren een prima en gevarieerde smaakervaring.

Sommige maaltijden zijn binnen de aangegeven bereidingstijd niet optimaal verwarmd.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden