Uitgekookt is een geweldige initiatief voor mensen met wat voor reden niet kunnen koken of geen zin hebben om.te koken. Ik ben aan het herstellen van een gebroken pols en daardoor niet in staat om te koken. Wat voir maaltijd ik ook kies, het altijd lekker en genoeg.

Goed, maar het kan beter.

Vaak tevreden, maar het kan beter met bv geen suiker in de stamppot van de jus. Vind de toevoeging van zoete saus niet erg lekker. Vond deze week de maaltijden bijzonder lekker, was verrast.

goed en lekker

ik heb al jaren jullie maaltijden en vind die lekker, verder altijd netjes geholpen door de bezorgers en of als ik een keer telefonisch contact te hebben gehad

Prima, gerechten die heerlijk smaken!

Prima, verse gerechten die heerlijk smaken!

Uitstekende maaltijden

Mijn man eet elke avond een maaltijd van jullie en hij geniet ervan. Ik eet zelf af en toe een stampot spinazie en vind de pannenkoek met vanillevla en rozijnen erg lekker. Ik zou het alleen erg op prijs stellen als er iets meer gelet wordt op de etiketten. Ik weet inmiddels meestal hoelang de maaltijd in de magnetron moet, maar het is de laatste tijd slecht of helemaal niet te lezen. Verder ben ik heel blij met jullie

Heerlijke maaltijd iedere smulpaap

Via de tamtam hoorde ik over uitgekookt. Nu was ik al aan hap slik weg maaltijden gewend dus as ik voorzichtig. Bestelde dus de aanbieding en zocht de maaltijden uit welke ik een week later bezorgd kreeg. De bezorger was super vriendelijk en behulpzaam. De maaltijden bewaar ik in de koelkast en het opwarmen is ook zo gedaan. Tot mijn verrassing kreeg ik echte aardappels in plaats van puree. De groente beetgaar alles op smaak zodat de peper en zout in de kast blijven staan. Mijn advies aan iedereen probeer de aanbieding en bij de 2 hap ben je om. Blijft nog over… eet smakelijk samen met uitgekookte

Gevarieerd, veel keus

gewoon goed

prima maaltijden en gevarieerd

fantastisch concept

Altijd smakelijke maaltijden Bezorging altijd fijn op tijd en vriendelijk

Makkelijk en goed

Volop keuze. Goede bezorg momenten

Lekkere gerechten

Lekkere maaltijden. Beter dan in de supermarkt. Ruim voldoende, zelfs meestal teveel voor mij.

Heerlijke maaltijden!

Mijn moeder van 85 kan (voorlopig) niet koken door een heupoperatie. Eerst een proefpakket besteld en dat viel goed in de smaak. Maaltijden M was te groot en nu over op S. Moeder geeft aan dat ze alle maaltijden heerlijk vindt en het snel opgewarmd is. Ook de keuze is reuze! Fijne, vriendelijke bezorger. Kortom zeer tevreden!

Lekker eten zoals thuis gewend

Erg goed bereid en makkelijk op te warmen , en veel keuze , iedere dag iets anders , fijn , dan wordt het sleur Bijna geen afval door recycling

Heerlijk en makkelijk

Elke maaltijd tot nu toe vind ik heerlijk. Goede service en leuke bezorging. Kortom uitstekend

Makkelijk en erg lekker

De ene maaltijd is lekkerder dan de andere maar ik heb nog nooit iets gehad waarvan ik zeg “ dat nooit meer” .

Goedverzorgd, lekker en prima levering

Wel zou ik het waarderen wanneer er meer menu's met verse aardappelen en groenten op de kaart kwamen.

Goed,goed en goed.

Nvt

Eten is heel lekker

Heel veel variaties. En het smaakt heel goed.

Eten is goed en ziet er smakelijk uit

z

elke week super lekker, en altijd op tijd bezorgd.

Het is lekker om "uitgekookt in de koelkast te hebben, binnen 5 min, een voor treffelijk maaltijd op tafel te zetten een keuze uit 25 menu's die ik bestel via een overzichtelijke folder via de bezorger.

Positief

Mijn ervaring is goed met jullie geen problemen er mee.

Goed eten

Het eten is meestal lekker ,maar dat is een persoonlijke smaak.

Gewoon goed/lekker

Altijd netjes binnen de tijd gebracht zoals gemeld in een mail van de ochtend. Een enkele keer, dat bezorging niet goed ging werd ik per mail geïnformeerd .

goed verzorgd en smaakvol

Alle maaltijden tot nu toe door mij genoten waren smaakvol en goed verzorgd. En er is keuze voor vrijwel iedereen. Stipte bezorging en goede documentatie van alle mogelijkheden die er wekelijks zijn

Smakelijk

De maaltijden zijn hel smakelijk

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden