Heerlijke maaltijden kant en klaar

Al ruim twee en een half jaar bestel ik maaltijden bij jullie en dat bevalt mij prima. De maaltijden worden door een hele leuke man met humor bij mij op tijd bezorgd

Prima en vers

Ik heb het voor mijn schoonvader bestelt . Hij kwam er zelf mee Wij koken soms wat extra Maar dit is prima te regelen Het wordt ook gewaardeerd .

Erg gelukkig met Uitgekookt...

Ik ben erg blij met Uitgekookt, Zelf koken lukt niet echt, dus ik zou een stuk minder goed eten zonder Uitgekookt. Ik ben met name blij met de ruime keus aan maaltijden, ook van gerechten uiten onze eigen Nederlandse keuken!

Prima verzorgd

Ik heb een goede ervaring, maar vindt niet alles even lekker, een kwestie van smaak.Mijn vraag is: kan ik ook keuzes maken van eerdere gerechten? Ook als ze in een andere week geleverd zijn dan de op dat moment geldend in de aangegeven week?

Ik maak al geruime tijd gebruik van “Uitgekookt” (meerdere maaltijden per week). Ik ben op alle fronten (kwaliteit, smaak, keuze, bezorging) zeer tevreden. Beslist een aanrader !

Lekker eten

Goede kwaliteit zeer smakelijk Nog niets gehad wat nietbeviel

Blij dat het kan, geen zin om te koken.

Omdat koken niet helemaal mijn ding is, is dit een uitkomst. Sommige gerechten kan ik zelf niet eens klaarmaken. Heb het idee dat ik uit eten ben inplaats van thuis. Geen rommel meer en niet meer verzinnen "wat zal ik eten".

Het wordt er niet beter op

Wij eten wekelijks de maaltijden van Uitgekookt. Helaas zijn steeds meer maaltijden bereid met kip. En kip van Uitgekookt vinden wij niet smakelijk, daardoor wordt de keuze er niet gemakkelijker op. Helaas zijn variaties in een gerecht niet mogelijk. Lang verhaal kort, jammer van de kip, maar gelukkig vinden we nog steeds iets wat ons wel past.

Altijd correct.

Zie boven en met een glimlach.

Het smaakt als een restaurant aan huis

Niks te klagen. Veel variaties. Je weet af en toe niet wat je kiezen moet. Daar kan de supermarkt een puntje aan zuigen. De smaak is fantastisch. Het smaakt bijna alsof het zo uit de pan komt. En je proeft dat er zorg aan besteed wordt. Dit kan ik niet klaarmaken. Ik kan een beetje hollandse pot koken. Maar daar houd het bij op. Het is gezonder dan ander kant en klaar. Ivm gezondheid heb ik dat nodig. Het smaakt fantastisch. Ik vertel het aan iedereen. Ik zit te smullen op de bank. Elke keer steeds weer.

Heerlijk

Heerlijke maaltijden genoeg keus en goed van smaak en alles lekker zacht

ik geniet weer van mijn eten

Vanwege gezondheid niet meer mogelijk om te koken Ik ben ook een moeilijke eter, maar moet echt op gewicht blijven. Ben nu zo blij dat we Uitgekookt hebben ontdekt. Ik geniet weer van mijn eten, ben blij met de uitgebreide keuze en ook de bijgerechtjes zijn heerlijk. Mijn man vindt ook alles heel lekker. Ook het elke week kiezen van nieuwe maaltijden is erg leuk. Wij zijn heel blij met jullie.

Alles is heel erg lekker nits op aan te merken

Lekker smaakt altijd goed voldoende variatie

Heerlijk

Elke dag lekker eten en goed gevarieerd

Prima te eten.

Ben blij dat uitgekookt bestaat.

Lekker en makkelijk

Ik vind het beter smaken dan de andere die ik in het verleden uit de supermarkt haalde. Genoeg om uit te kiezen. En makkelijk thuis bezorgd.

Smakelijk

Bijzonder smakelijk vol ,goede porties en het hmm gevoel

Eten is prima voor zowel in smaak als bezorging.

Bestel nu al een aantal maanden en heb niks negatiefs aan te merken. Alles naar wens.

Tevreden klant

Het eten is prima. Goed van smaak en voldoende groenten. Gisteren jullie bruine bonen schotel gebruikt. Echt top.

Ik vind prijs/kwaliteit wel kloppen, zeker als je vergelijkt met supermarkt.

De kwaliteit van de maaltijden zijn meestal goed. Ik heb ook de indruk dat ze steeds beter worden, zoals niet zo gaar gekookt en het is wat meer gescheiden. Maar je hebt toch altijd je voorkeuren.

Goed tevreden

Tot nu toe goed tevreden, zolang het vlees, vis en gebakken aardappelen maar goed gebakken blijven worden. M.vr.gr. R.J.E. Wolt

Makkelijk snel en lekker

Makkelijk snel klaarprecies goed

Heerlijk gezonde maaltijden

De maaltijden zijn heerlijk en gezond De bezorging altijd op tijd en door vriendelijke bezorgers

Goede kwaliteit met ruime keuze

Makkelijk te bereiden, niet te grote portie en veel keuze en nog lekker ook.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden