Elke week weer zeer gevarieerde gerechten

Op vaste tijdstippen krijgen wij de maaltijden door een vriendelijke bezorger bezorgd. Elke keer weer een culinaire verrassing die ons altijd weer smaken. Geen verspilling, even opwarmen en smullen maar, scheelt je een hoop bereidingstijd. Ben al meer dan een jaar een vaste klant.

erg blij met de variatie zie uitgekookt bied.

Ik werk meestal in de avond. Ik neem de maaltijd van uitgekookt mee in een magbetrondoos naar mijn werk. Na jarenlang op een relatief eentonig dieet gestaan te hebben ben ik superblij met de variatie die uitgekookt me bied tegen een redelijke prijs. Geen gedoe met boodschappen doen, geen keuzestress wat nu weer te koken voor een werkweek, de boxen hebben mijn voorkeur om precies die reden, en het is me nog geen enkele keer tegengevallen. tip, geheel onverwacht is de pannekoekschotel mij heel goed bevallen! Aanrader!

Goed en makkelijk

Altijd op smaak en op tijd. Sommige maaltijden vind ik lekkerder dan andere maar dat ligt aan mijn smaak.

Heerlijk alles

Alles prima in orde

Heb geen klachten over de bezorgde maaltijden. Belangrijk voor mij is dat de bezorging altijd op de afgesproken tijd komt en dat de maaltijden aan mijn verwachtingen voldoen. Ga zo door.

Bijzonder tevreden

Grote variatie in lekkere maaltijden en bezorging stipt op tijd.

Prima, voldoet aan mijn verwachtingen,service per telefoon correct, tijd van brengen en de chauffeur

Prima, bevalt mij goed en de service uitstekend.

Wel eenzijdig eten komende week.

Als je kiest voor de maaltijdbox Wat de pot schaft, is het altijd een verrassing wat je krijgt. Maar dat 3 van de 5 pakketten het zelfde is , wordt wel heel eenzijdig eten de komende week.

Heerlijk

Ik eet nieuwe dingen (na 71 jaar) die ik normaal nooit lustte (champions).

Alles smaakt heerlijk en verzorgd

Vind het fijn om wekelijks wat maaltijden te bestellen, mijn zin om zelf te koken na bijna 50 jaar is helemaal over, en jullie maaltjjden smaken heerlijk

Het is goed maar..

Hangt van de groente qua prijs in de winkel af hoeveel je krijgt dus regelmatig weinig groente en veel aardappels gebakken/ gekookt. Zou liever dan wat minder vlees willen b.v 1 balletje gehakt i.p.v 2 kleinere en wat minder aardappels. Groente en aardappels mogen iets gaarder. Saté saus vaak aldoor gerechten heen en verdwijnt bij opwarming dus apart erbij? en wat ik vaak bij de jus doe is dat ik het ietsje verdun met drupjes water omdat het 'indroogt' bij opwarming Ben blij dat uitgekookt er is, maak er dankbaar gebruik van maar.. er blijven aandachtspunten ..

mijn opsteker op de maandag middag als de bestelling binnen komt

Na het overlijden van mijn echtgenote op d.d.3 augustus 2022 gezocht naar een invulling die gezond en betaalbaar was. Dus kom terecht bij uitgekookt. Bestel elke week 3 maaltijden en de rest van de dagen probeer ik in de lijn van uitgekookt te blijven.Gaat steeds beter en smaakvoller........... Niet elke maaltijd krijgt van mij een 10,maar het aanbod is groot genoeg om een gezonde keuze te maken. Blijf nog maar een tijdje bij jullie bestellen. een 80 jarige die nog geniet van het leven...Rinus

een goede variatie in de maattijden

en altijd prima bezorgdop de maandag eind van de middag

Helemaal goed

Nu 2x besteld. Alles goed geregeld je wordt goed op de hoogte gehouden. Vriendelijke mensen, het concept steekt goed in elkaar. Ruime keuze. Een beetje dat ik denk krijg ik genoeg groenten binnen maar dat ligt ws aan mezelf.

Prima maaltijden en vers.

Wij genieten van de maaltijden van Uitgekookt heerlijk vers en goede kwaliteit. Het is een goede afwisseling tussen zelf koken en maaltijd service.

Alles smaak prima en wordt op de afgesproken tijd geleverd.

Sinds 3 weken heb ik de maaltijden via uitgekookt. Bijna alles smaakt prima tot nu toe, behalve de rode kool. Waarschijnlijk omdat mijn vader gewend was aan rode kool met appel waardoor dit zoeter was dan via uitgekookt. De bezorging is mooi tussen het afgesproken uur.

Mijn maaltijden zijn prima.af toe kook ik zelf ook.

Prima, eten en een puike organisatie.

heel goed, uitstekend.

Over het algemeen tevreden

Soms vind ik de stukjes vlees of vis aan de kleine kant. Regelmatig vind ik de souzen 'geminste kansen'. De voorstelling vooraf belooft dan meer dan ik kan proeven.. Sorry, maar ik denk dan bij mezelf: opgewarmde behanglijm. De bejegening aan de telefoon ervaar ik als uiterst vriendelijk. De presenteerstijl van de bezorger: gezellig en in de roos.

Maaltijden zijn heerlijk!!

Veel keuze, voor ieder wat wils!! Altijd keurig op tijd!! Pas 1 x met klantenservice te maken gehad want met invoeren van gratis dessert pakte hij de code niet. Klantenservice gebeld en die hebben het meteen opgelost. Wij zijn heel tevreden. Onze vader zit altijd lekker te eten:-)

goed eten, en voor een goede prijs

gezond eten, beter als die junkfood

uiteten met uitgekookt

wat is uitgekookt een geweldig bedrijf voor mij niks anders echt een aanrader ik geef een michelin ster daar voor ik ben uitgekookt fan

Wij zijn zeer tevreden over Uitgekookt!

Bezorging: Top Meeste gerechten: Top Desserts: de Bavarois zijn om je vingers bij af te likken

Hele lekkere en verse maaltijden

Bijna alle maaltijden zijn heelmgoed van smaak echt vele malen beter dan de maaltijden van de supermarkten

Lekker!!

Gevarieerd en gemak....;)