Altijd lekkere maaltijden!

De maaltijden zijn elke week weer fantastisch! Af en toe wordt er een verkeerde maaltijd geleverd maar dit wordt ook elke keer weer fantastisch opgelost. Het enige waar we regelmatig tegenaan lopen is dat de bezorging regelmatig veel eerder is dan aangegeven in de mail.

lekker en goed verzorgd

De bezorging altijd op tijd. Lekkere maaltijden. Maar misschien wat meer keuze voor bijv. zilvervliesrijst i.p.v. witte ? En vegetarisch gehakt i.p.v. runder-/varkensgehakt ? Ergo, ietsje meer vega ? Als dat wat duurder wordt dan betaal ik dat graag. Ook voor 350 gram maaltijd. PS ik geeft nooit reacties op reviews want daarna komt er allerlei spam in mijn mailbox. Maar ik maak nu graag een uitzondering want uitstekende maaltijden.

de maaltijden worden keurig optijd bezorgd

De maaltijden zijn redelijk tot goed.

Een uitkomst voor me nu ik 96 jaar ben en niet meer kan koken.

Ik ben 96 jaar en mijn kinderen wonen ver weg. Zij koken als ze hier zijn en zetten extra eten in de vriezer, maar de maaltijden van Uitgekookt zijn mijn belangrijkste voorziening. Na een maagoperatie, waarbij ook de twaalfvingerige darm is verwijderd, kan ik een aantal maaltijden niet eten, maar er is voldoende keus.

Lekker en gezond

Het iet er goed en verzorgt uit,en smaakt goed

Lekker en goede porties

Goede communicatie, de bestelling wordt altijd op het afgesproken tijdstip geleverd, de smaak is goed en de porties van 450 gram zijn uitstekend voor mij.

Lekker en gemakkelijk

Ik vind het (meestal) lekkere maaltijden. Het is super gemakkelijk en fijn om niet voor 1 persoon te hoeven koken. Ben hiermee begonnen toen mijn man ernstig ziek was en ben het na zijn overlijden blijven doen. Vind het ook belangrijk dat de ingredienten uit de buurt komen. Hopenlijk blijft de kwaliteit goed!

Gevarieerd aanbod, voedzame maaltijden, punctuele aflevering.

De maaltijden zijn gevarieerd, voedzaam, eenvoudig te bereiden, en makkelijk te bestellen zowel via de site als met de folder. Goede klantenservice. Kortom voor mij een goede beleving en een goede uitkomst voor mij omdat ik niet kan koken.

Z

Alles keurig verzorgd

Producten zijn goed uitgezocht, alleen zijn de speciebonen zijn soms te week. Graag wat meer rundvleesmenu,s.

Ik vind de maaltijden heel lekker en er is veel keuze er in geweldig

Iedere dag weer smullen !

Mijn man en ik genieten 4 dagen in de week van de door mijnzelf uitgezochte maaltijden. Een vriendelijke man bezorgd de maaltijden altijd ruim op de afgesproken tijd.

Heerlijke en makkelijke maaltijden

G o ed

Ik maak nu al 4,5 jaar bijna dagelijks gebruik van deze maaltijdservice. Al vanaf dag één loopt alles hartstikke gesmeerd binnen dat bedrijf. Behalve dat de maaltijden lekker en gevarieerd zijn vind ik het opvallend dat er veel aandacht is besteed aan een mooie, verzorgde en doelmatige verpakking (wel jammer van al dat plastic maar misschien is dat niet op een andere manier op te lossen.....) en VOORAL ook dat ik, behalve bij twee keer de kerst-bezorging (die kennelijk door invallers wordt bezorgd) nog nooit ben teleurgesteld of ben vergeten. Vanaf dag één vind ik zowel het feit dat ik nog nooit per abuis een verkeerde maaltijd heb ontvangen en ook nog nooit ben 'vergeten' in de bezorgronde een dikke pluim waard. De logistiek binnen Uitgekookt is perfect op orde. Complimenten!

Het eten de vriendelijke bezorgers enz,, ik ben over alles dik tevreden!

Ik zou niet weten wat er beter moet. Het eten is prima en er is een grote keuze in de maaltijden. Van mij hoeft er niets veranderd te worden. Bedankt voor dit alles.

Goed onder voorbehoud van scheiden sauzen / jus

Bij de juiste keuzes naar eigen believe kun je echt genieten van je dagelijkse maaltijd met toebehoren met dien verstande dat het smaakvol gebeuren geoptimaliseerd zou kunnen worden tot 100% indien de sauzen / jus separaat aangeleverd worden In concreto voeg nog 1 vakje toe en voeg daar de sauzen /jus in, niet iedereen mag respectievelijk wil alle gekozen sauzen gebruiken

prima verzorgd

Heel prettig voor vooral ouderen die wegens ziekte niet zelf kunnen koken, Goed van smaak, en altijd goed verzorgd.

Ideaal als je zelf niet kunt koken.

Voldoende keus. Je eet dankzij Rudolf dingen waar je zelf nooit op zult komen. Elke week weer wat anders.

Blij dat jullie er zijn met lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden!

Door omstandigheden is het voor mij niet meer mogelijk zelf te koken. Geen probleem, het was al nooit mijn hobby, alhoewel ik absoluut wel van lekker eten hou. Na eenmaal Uitgekookt te hebben geprobeerd, doe ik nu niet anders meer. De maaltijden zijn lekker, gezond en gevarieerd. Kunnen ook prima ingevroren worden. Ik ben er reuze blij mee!!

Heerlijke maaltijden, zeer gevarieerde keuze!

Wij bestellen al een paar jaar en hebben nog steeds geen spijt! Bevelen jullie vaak aan!

Prima maaltijden.

Maaltijden zijn gevarieerd, goed verzorgd, op tijd bezorgd door vriendelijke mensen, kortom: helemaal goed, ik ben een tevreden klant.

Goed van smaak

Ik heb nu al een ruime tijd maaltijden via uitgekookt. Ik varieer met de verschillende maaltijd-boxen. De smaak is prima, maar soms vind ik de maaltijden te gaar. Van mij mag er iets meer byte in zitten. Voor de rest wel een aanrader hoor.

Tevreden met de gekozen maaltijden

Maaltijden komen op de aangegeven tijden . Aangezien ik niet zelf kook een goede manier om verse maaltijden te bestellen. Ik maak er al 4jaar gebruik van en voor mij is het ideaal.

Beter kan niet

Vol verrassende voordelige variatie