Maaltijden zijn lekker en gevarieerd. Fijn dat je ook verschillende grootte kan bestellen. En vooral lekker makkelijk
Hoi Johan, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de maaltijden goed bevallen en dat je het gemak en de keuze in portiegroottes waardeert. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Geweldig smakende maaltijden, iedere week voldoende keuze, stipte levering binnen de aangegeven tijden, vriendelijke bezorgers. Als trouwe klant met wekelijkse bestellingen voor twee personen toch een suggestie: De gerechten in de maaltijdboxen alsmede de aangeboden maaltijden zouden wat vaker gewijzigd moeten worden met nieuwe gerechten.
Beste Huub, Wat een prachtige review, dank je wel voor je mooie woorden en je loyaliteit! ⭐️ Wat fijn om te lezen dat de maaltijden geweldig smaken, dat je iedere week voldoende keuze ervaart en dat de levering stipt binnen de aangegeven tijden plaatsvindt. Ook het compliment over onze vriendelijke bezorgers waardeer ik enorm, dat geef ik zeker aan hen door. Dank je wel ook voor je waardevolle suggestie. Ik begrijp heel goed dat je als trouwe klant graag wat vaker nieuwe gerechten op het menu ziet. Vernieuwing en variatie blijven belangrijk, en ik neem je feedback dan ook zeker mee om ons aanbod verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
elke maaltijd is heerlijk
Dag Ger, Wat een fantastisch compliment, dank je wel voor deze 10! 🌟 Wat geweldig om te lezen dat elke maaltijd heerlijk is. Daar worden we echt blij van! We doen iedere week ons uiterste best om smaakvolle en gevarieerde gerechten te bereiden, dus dit is heel fijn om te lezen. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie waardering. Ik hoop dat we je nog lang te mogen verrassen met onze maaltijden! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Makkelijk en lekker.
Beste Henk, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je enthousiaste review! ⭐️ Ik hoop dat we je snel weer mogen verrassen met lekkere maaltijden. 😊 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Een fijne kok die voor mij kookt
Beste Willy, Wat een mooie review, dank je wel! ⭐️ Wat fijn om te lezen dat je onze maaltijden als gemakkelijk en betaalbaar ervaart en dat ze (bijna altijd 😉) heerlijk smaken. En wat een prachtig compliment: Een fijne kok die voor je kookt, dat is precies het gevoel dat we willen geven! Dank je wel voor je vertrouwen en je waardering. Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Omdat ik zelf een streng dieet volg, maar mijn man juist goed en verantwoord moet eten in verband met zijn diabetes type 2, heb ik besloten om Uitgekookt te proberen — en wat ben ik daar blij mee! De ruime keuze aan maaltijden is echt fantastisch en eerlijk is eerlijk: voor deze prijzen kan ik zelf geen zó lekkere, complete en gezonde maaltijden op tafel zetten. De porties zijn precies goed, waardoor ik niets meer weggooi. Ik hoef niet langer mijn hoofd te breken over wat ik mijn man moet voorschotelen en het gesleep met boodschappen, dat vaak eindigde in teveel koken en weggooien, is volledig verleden tijd. Dat merk je niet alleen in gemak, maar ook duidelijk in de portemonnee. Zo enthousiast ben ik zelfs, dat ik mijn moedertje van 83 heb aangeraden om ook de pakketten te nemen, zodat zij weer goed en regelmatig eet — iets wat er anders nog wel eens bij inschiet. Kortom: wij zijn ontzettend tevreden! Als prachtige bonus kan ik zeggen dat sinds mijn man van deze maaltijden geniet, zijn bloedsuikerwaarden stabiel zijn gebleven én wij aan het eind van de maand zelfs geld overhouden. Dat geeft rust, gemak én vertrouwen. Een dikke aanrader!
Beste Ilona, Wat een geweldige review, ontzettend bedankt voor deze prachtige woorden en voor de 10! 🌟 Wat bijzonder om te lezen hoe onze maaltijden jullie echt ondersteunen in het dagelijks leven. Het is heel fijn om te lezen dat de ruime keuze zo goed bevalt en dat de maaltijden niet alleen lekker en compleet zijn, maar ook helpen bij een bewuste en verantwoorde leefstijl. Dat de porties precies goed zijn en er niets meer wordt verspild, is precies wat we belangrijk vinden: gemak, minder zorgen en geen onnodig weggooien. En wat mooi dat het niet alleen rust geeft in huis, maar ook merkbaar is in de portemonnee. Extra bijzonder vindt ik dat je je moeder van 83 hebt aangeraden om ook te starten. Dat vertrouwen betekent ontzettend veel voor ons. En wat een prachtig resultaat dat de bloedsuikerwaarden van je man stabiel zijn gebleven terwijl jullie genieten van de maaltijden, dat is pas een waardevolle bonus! Dank jullie wel voor het vertrouwen, de loyaliteit en deze hartverwarmende aanbeveling. Hier doen we het voor! 💛 Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Omdat ik met wisselende diensten werk, is Uitgekookt.nl voor mij gemakkelijk. Buiten dit zijn de gerechten heerlijk, vers, gevarieerd ruim aanbod. De bezorging is top. Ik kan alleen maar zeggen: geweldig! Een dikke 10. Dank jullie wel
Beste Marjo, Wat een prachtige review, dank je wel voor deze mooie woorden en voor de dikke 10! 🌟 Wat fijn dat onze maaltijden zo goed aansluiten bij jouw wisselende diensten. Juist dan is gemak extra belangrijk, en het is geweldig om te lezen dat je daar echt baat bij hebt. Ook je complimenten over de heerlijke, verse en gevarieerde gerechten en de top bezorging waarderen we enorm. Dat motiveert ons iedere dag weer om het beste te blijven doen. Dank je wel voor je vertrouwen en enthousiasme, geweldig om te lezen! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Al een aantal maanden bestellen we voor iedere week vier verschillende soorten maaltijden. We zijn iedere keer weer verrast door de prachtige gevarieerdheid van hun aanbod, de uitstekende kwaliteit van iedere maaltijd en de buitengewone stiptheid waarmee deze bestellingen afgeleverd worden. En dan komt er ook nog bij dat de prijs voor elke maaltijd uitermate bescheiden is. Onze grote dank, medewerkers van Uitgekookt!
Mijn ervaring is goed met Uitgekookt. Zeer vriendelijke mensen ook bij de telefonische support.
De maaltijden kun je zelf uitzoeken. Grote keuze. Ik geniet er steeds weer van.
Ik ben heel tevreden.
Gevarieerde maaltijden met ruime keuze . Altijd op tijd bezorgd door vriendelijke bezorgers. Altijd een mail dezelfde dag wanneer de maaltijden bezorgd worden.
Dag Herbert, Wat fijn om te lezen, bedankt voor deze prachtige review en de mooie 9! ⭐️ Wat geweldig dat je onze maaltijden als lekker en gevarieerd ervaart en dat je de ruime keuze waardeert. Daar doen we het voor! Ook heel fijn om te lezen dat de bezorging altijd op tijd is en dat onze bezorgers vriendelijk zijn, we geven dit compliment zeker aan hen door. Goed om te weten dat de e-mail op de bezorgdag ook als prettig wordt ervaren. We vinden het belangrijk om je goed en tijdig te informeren. Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden. We hopen je nog vaak te mogen verrassen met heerlijke maaltijden! 🍽️ Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Altijd lekker en smaakvol Voor ons de ideale oplossing
Beste Wout, Bedankt voor je mooie woorden voor ons! Daar worden we blij van. ☺️ We vinden het fijn dat je ons dé ideale oplossing vindt. Daarom willen we graag nog lang aan jouw verwachtingen voldoen op het gebied van smaak en gemak. Een fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ik vind het echt geweldig. Ruime keuze en tot nu toe alle gerechten erg lekker. Kwaliteit is top en de leveringen altijd op afgesproken tijden. echt een aanrader
Beste Michelle, Bedankt voor jouw mooie cijfer voor ons! We vinden het fijn om te lezen dat je onze service echt geweldig vindt. 💚 We hopen dat onze koks nog lang voor jou mogen koken, en dat wij aan jouw verwachtingen kunnen blijven voldoen. Graag blijven we op de afgesproken tijden bij je langskomen met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Een goed weekend! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ben bijzonder tevreden met de geleverde maaltijden. Natuurlijk zijn er wel eens maaltijden bij die niet mijn smaak zijn maar dan bestel ik ze de volgende keer niet
Beste Anneke, Dankjewel voor de mooie review die je voor ons hebt achtergelaten! We vinden het fijn om te lezen dat je bijzonder tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen we nog heel vaak lekkere maaltijden bij je komen brengen. En dan kun jij nog heel lang genieten van de vrijheid - de maaltijden die jou bevallen bestel je natuurlijk vast wat vaker dan andere maaltijden. ☺️ Ik wens je een heel prettig weekend toe! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Dagelijks een gezonde maaltijd, correct thuisbezorgd.
Beste Ronald, Dankjewel! Fijn dat je ons een boost geeft in het vertrouwen. We vinden het namelijk heel erg belangrijk om bij jou dagelijks te zorgen voor een gezonde en lekkere maaltijd. De bezorging gaat goed - en dat vinden we fijn. Laten we elkaar nog lang trouw zijn, we blijven ons best voor je doen. ☺️ Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Heb al een berichtje gestuurd maar de maaltijden zijn fantastisch
Beste Willie, Wat fijn om te zien dat je, naast je berichtje, de moeite hebt genomen om je positiviteit over ons te delen! Daar worden we blij van. 💚 We doen ons best om telkens weer de maaltijden met veel smaak, passie en liefde te bereiden. Hopelijk mogen de koks dit nog lang voor jou doen. Een prettige avond gewenst! 😊 Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn zeer goed en worden op tijd bezorg ga zoo door teken ik van hilten
Beste Jacobus, Dankjewel voor de 10 die je ons geeft! Daar worden we blij van - en vooral dat je zeer tevreden bent over onze service. 💚 Hopelijk kunnen we nog een lange tijd aan jouw verwachtingen voldoen op het gebied van bezorging en kwaliteit van de maaltijden. Een mooi weekend gewenst! 😊 Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
We bestellen online en het eten wordt keurig verpakt in porties optijd gebracht. Het eten is heel smakelijk, gevarieerd en lekker. We voelen ons hier erg door verwend. Hartelijk dank voor al jullie inspanningen.
Beste Ineke, Bedankt voor jouw mooie review voor ons! 💯 Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent over ons. Dat je zo tevreden bent over de verpakking, de porties, de smaak en de variatie - daar doen we het voor. Onze inspanningen voor jou zijn heel graag gedaan. En we blijven ons graag inspannen. 💚 Een heel fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
prima bereid eten voor een goede prijs
Beste Jan, Wat fijn om te lezen dat je ons een prachtige 9 geeft! 😊 Daar worden we blij van. We vinden het fijn dat je geniet van onze maaltijden, en dat met betaalbaarheid. Hopelijk mogen onze koks nog vaak voor jou aan de slag. 💚 Een hele mooie avond verder! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Ik moet soms wennen aan de samenstelling van de maaltijden.
Beste Wim, Bedankt voor je mooie 8 voor ons! 😁 We vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent over Uitgekookt. Eerlijk dat je aangeeft dat je soms moet wennen aan de samenstelling van de maaltijden. Mocht je dit eens met ons willen bespreken, schroom niet. We zijn elke werkdag, en zelfs op zaterdag, bereikbaar op 085 - 040 60 65. Graag horen we of je nog tips voor ons hebt. 💚 Een mooi weekend verder! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Sinds 2019 ben ik klant van UITGEKOOKT zonder vakantie en elke dag eet ik met veel smaak het eten. Door mijn enthousiasme zijn andere mensen ook klant geworden en ze zijn het eens met me. Kom niet aan Uitgekookt want dan kom je aan mij! Raar voor bepaalde mensen maar ik kan zelf niet koken door fysieke omstandigheden. Ook vind ik dat de bezorgfirma Tring Tring het keurig regelt. Keurige mensen en soms ook vrolijk.
Beste Gerda, Dankjewel voor je mooie review voor ons! We vinden het fijn om te horen dat je zo positief bent over ons. Jouw enthousiasme over ons is aanstekelijk - wat fijn dat je anderen de weg naar ons hebt gewezen. 💚 Het is fijn om te zien dat wij in jouw omstandigheden de oplossingen zijn voor ontzorgen. We hopen nog lang aan jouw verwachtingen te kunnen voldoen. Ik wens je nog een heel prettig weekend toe! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Beste Thijs, Bedankt voor je mooie review voor ons! Daar worden we blij van. Hopelijk mogen we nog een lange tijd voor jou koken, en inspireer je anderen om ook gebruik te gaan maken van Uitgekookt. 💚 Een heel mooi weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Altijd een afwisselend aanbod, lekker en op tijd geleverd!
Dag Wim, Bedankt voor dit mooie cijfer! Wat leuk om te lezen dat je enthousiast bent over zowel het aanbod van de maaltijen en de bezorging ervan. 😊 We hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Echter vorig jaar was ik geschrokken van de aangeprezen asperge maaltijden. Bij ontvangst en op het bord bleek iedere maaltijd amper één asperge te bevatten. Vandaar die vier sterren.
Dag Andre, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent over onze maaltijden. Ik zal je feedback over de asperges van vorig jaar doorgeven aan de keuken zodat ze dit kunnen meenemen in de verbetering voor dit jaar. 😊 Bedankt voor het doorgeven! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt