Maaltyden zijn prima

Alleen gekookte aardappelen vindt ik minder geslaagd

Heerlijk en vers

Toppers

Wij vinden het aanbod wel redelijk goed.

Toch is het vaak zoeken naar een maaltijd waar iemand helemaal tevreden over is qua samenstelling. Bij sommige maaltijden zit soms te veel saus.

Makkelijk en smakelijk!

Fijn een kant en klare maaltijd in de koelkast! Wij maken er altijd nog wat verse groente bij (haricots verts, doperwten, sla, wortel, e.d.) Soms vinden we dat er wat meer saus bij had gekund, maar dat is een detail! De aardige bezorger is altijd op tijd! Onze complimenten!

Niet altijd smaakvol

Ik kies de gerechten die ik lekker vindt . Toch valt het regelmatig tegen. Ik vind alle gerechten veel te flauw er zit vaak weinig smaak aan. Vooral de Indische maaltijden, die ik normaal erg lekker vind, smaken nergens naar. Bovendien altijd te weinig satésaus. Dat laatste geldt ook voor de jus bij andere gerechten. Ik zit op de wip stop ik er mee of ga ik door.

Een ruime keuze aan lekkere maaltijden

Veel keuze,goede en lekkere maaltijden in een handomdraai op tafel. Ook de levering is altijd op de afgesproken tijd.

Wij eten graag van uitgekookt!

Omdat er veel keuze is gaat het uitzoeken gemakkelijk want ik kan elke keer weer wat anders nemen wat ik lekker vind en uitgekookt stelt nooit teleur.

Ik had nooit gedacht dat je bij Uitgekookt zo lekker kon eten!!!

De meeste maaltijden waren voortreffelijk van smaak. Ik ben de gerechten aan het uitproberen. Er zijn er natuurlijk bij die voor mij tegenvallen, maar ‘n ander vindt het vast wel lekker. Ze zien er ook heel smakelijk uit. Alle ingrediënten zijn echt vers. Ik ben zeer tevreden over Uitgekookt en blijf doorgaan met bestellen. Vooral de vis gerechten en de rundsvlees stoofpotten zijn overheerlijk. Alle andere bedrijven vallen in het niet!!!!! bij Uitgekookt. Dankjewel koks. En….. koele bezorging.

Zeer goed!!

Alles prima smakelijke maaltijden Van het bestellen tot het aanbieden prima georganiseerd!

De bese maaltijden

het is altijd weer een traktatie

zeer goed alternatief

Niet alles fietst als een engeltje over mijn tong, smaken verschillen nu eenmaal.

Maaltijden worden altijd volgens afspraak bezorgd en zijn heerlijk gevarieerd.

Mijn ervaring met Uitgekookt is erg positief. De maaltijden worden altijd keurig volgens afspraak bezorgd, wat prettig is als je op een vaste planning rekent. De gerechten hebben een goede, verse textuur en voelen niet aan als standaard kant-en-klaar maaltijden. Daarnaast is er veel variatie in het menu, waardoor het nooit eentonig wordt en je telkens iets nieuws kunt proberen. De smaken zijn goed op elkaar afgestemd en duidelijk met zorg bereid. Al met al een betrouwbare en smakelijke service die ik zeker kan aanbevelen.

Goed maar sommige gerechten ook niet

Komt misschien dat ik zelf chef kok bent geweest in het oudste hotel restaurant van gouda hotel de zalm, dan ben je als kok wat kritischer, door gezondheid redenen kan ik zelf niet meer koken, Maar over het algemeen vind ik het goed met een cijfer 8.

Makkelijk en heerlijk

Als alleengaande had ik geen zin elke dag wat lekkers en gezonds klaar te maken. Dit is een fantastische oplossing. Alles wat ik tot nu toe heb besteld was erg lekker. De bezorging is prima, je kunt zelf de dag bepalen. Een echte aanrader

Matig

Reeds een aantal weken afnemer. In het begin heel goed maar langzaam maar zeker wordt het eten steeds vlakker. Als er groente bijkomt is het bijna altijd sperciebonen. Jammer

Uitstekende kwaliteit

Mijn ervaring is prima qua kwaliteit van de maaltijden en de bezorging.

Heerlijk

Heel lekker eten.

Heel blij met de lekkere maaltijden van Uitgekookt

Na een ziekenhuis opname kon ik een periode niet voor mezelf koken. Toen begonnen met de maaltijden van Uitgekookt. En ik ben er aan blijven plakken. Heel lekkere maaltijden en volop keuze.

Heerlijke maaltijden

De bezorging is altijd op tijd. Maaltijden zijn goed verpakt, en bijna altijd smakelijk. Veel keuze!

Heel erg tevreden

Ik ben zeer tevreden over de maaltijden, de correcte behandeling aan de telefoon en de stipte aflevering van de maaltijden aan huis.

Smaakt lekker

Bezorging altijd op tijd vriendelijk en het smaakt ook nog goed

Heerlijk klaargemaakt eten!

Alle gerechten zijn heerlijk op smaak gebracht. Bovendien is er heel veel keuze in de menu’s. Ook de bezorging is stipt op tijd geregeld. Conclusie: tot op heden ben ik zeer tevreden!

Uitmuntend

Prima kwaliteit, aardige bezorger en als laatste altijd op tijd.

GEWELDIG

Uitgekookt blijft voor mij nr. 1

Afwisselend en van goede kwaliteit

Het bevalt tot nu toe prima Iedere week 2 maaltijden waar ik niet over hoef na te denken en in een handomdraai op tafel. Lekker makkelijk

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden