Alleen gekookte aardappelen vindt ik minder geslaagd
Beste Mart, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de maaltijden. 💚 Alle tips zijn welkom, dus laat ons gerust weten wat je minder lekker vindt aan de gekookte aardappelen. Dan kunnen wij daarmee aan de slag! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Toppers
Beste Thijs, Wat lief, dankjewel! Hopelijk mogen we nog héél lang voor jou aan de slag gaan. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Toch is het vaak zoeken naar een maaltijd waar iemand helemaal tevreden over is qua samenstelling. Bij sommige maaltijden zit soms te veel saus.
Beste Hilco, Bedankt voor het delen van jouw feedback! Wij zijn blij dat je tevreden bent over onze service. 💚 We proberen voor zoveel mogelijk mensen een geschikte maaltijd op het menu te zetten. Het is en blijft natuurlijk lastig om een perfecte maaltijd voor iemand te koken zonder dat je zijn/haar voorkeuren weet. Mocht je tips voor ons hebben om een bepaalde maaltijd nóg lekkerder te maken, horen wij het graag! Dan kunnen onze koks kijken of ze iets kunnen wijzigen in de receptuur of bereiding. Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Fijn een kant en klare maaltijd in de koelkast! Wij maken er altijd nog wat verse groente bij (haricots verts, doperwten, sla, wortel, e.d.) Soms vinden we dat er wat meer saus bij had gekund, maar dat is een detail! De aardige bezorger is altijd op tijd! Onze complimenten!
Beste Josette, Hartelijk bedankt voor jullie positieve review! Fijn dat de maaltijden goed bevallen en dat jullie creatief combineren met extra groenten. We waarderen jullie feedback over de saus en geven dit door aan onze keuken. En natuurlijk leuk om te horen dat de bezorging steeds naar wens verloopt! 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Ik kies de gerechten die ik lekker vindt . Toch valt het regelmatig tegen. Ik vind alle gerechten veel te flauw er zit vaak weinig smaak aan. Vooral de Indische maaltijden, die ik normaal erg lekker vind, smaken nergens naar. Bovendien altijd te weinig satésaus. Dat laatste geldt ook voor de jus bij andere gerechten. Ik zit op de wip stop ik er mee of ga ik door.
Beste Carlo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer dat niet alle gerechten naar wens zijn, vooral bij de Indische maaltijden. We vinden het belangrijk dat iedereen volop van onze smaken geniet, dus jouw feedback nemen we serieus. Wil je samen even kijken hoe we dit kunnen verbeteren? Je kan telefonisch contact opnemen via 085 040 60 65, dan helpen we je graag persoonlijk verder. 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Veel keuze,goede en lekkere maaltijden in een handomdraai op tafel. Ook de levering is altijd op de afgesproken tijd.
Beste Yvon, Dankjewel voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over de ruime keuze, de smaak en onze bezorging. 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Omdat er veel keuze is gaat het uitzoeken gemakkelijk want ik kan elke keer weer wat anders nemen wat ik lekker vind en uitgekookt stelt nooit teleur.
Beste Janny, Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent en dat we elke week weer wat lekkers voor je kunnen koken. Geniet van de maaltijden en tot snel! Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
De meeste maaltijden waren voortreffelijk van smaak. Ik ben de gerechten aan het uitproberen. Er zijn er natuurlijk bij die voor mij tegenvallen, maar ‘n ander vindt het vast wel lekker. Ze zien er ook heel smakelijk uit. Alle ingrediënten zijn echt vers. Ik ben zeer tevreden over Uitgekookt en blijf doorgaan met bestellen. Vooral de vis gerechten en de rundsvlees stoofpotten zijn overheerlijk. Alle andere bedrijven vallen in het niet!!!!! bij Uitgekookt. Dankjewel koks. En….. koele bezorging.
Beste Marianne, Wat een mooie woorden, dankjewel! Wat fijn om te horen dat je zo geniet van onze maaltijden, vooral van de visgerechten en stoofpotten. We geven je complimenten graag door aan onze koks én bezorgers. Heerlijk dat je zo tevreden bent en blijft bestellen, dat waarderen wij enorm. 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Alles prima smakelijke maaltijden Van het bestellen tot het aanbieden prima georganiseerd!
Beste Kees, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Fijn dat je zo tevreden bent over de maaltijden én de organisatie. Daar doen we het voor. 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
het is altijd weer een traktatie
Beste Jan, Wat leuk om te horen! Fantastisch dat je onze maaltijden als een echte traktatie ervaart, dat is precies wat we hopen te bereiken. Dankjewel voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Niet alles fietst als een engeltje over mijn tong, smaken verschillen nu eenmaal.
Beste Jaap, Bedankt voor je eerlijke reactie! Smaken verschillen inderdaad, maar we zijn blij dat je ons als een goed alternatief ziet. Hopelijk kun je nog veel gerechten ontdekken die wél als een engeltje over je tong gaan. 😁 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Mijn ervaring met Uitgekookt is erg positief. De maaltijden worden altijd keurig volgens afspraak bezorgd, wat prettig is als je op een vaste planning rekent. De gerechten hebben een goede, verse textuur en voelen niet aan als standaard kant-en-klaar maaltijden. Daarnaast is er veel variatie in het menu, waardoor het nooit eentonig wordt en je telkens iets nieuws kunt proberen. De smaken zijn goed op elkaar afgestemd en duidelijk met zorg bereid. Al met al een betrouwbare en smakelijke service die ik zeker kan aanbevelen.
Beste Robert, Bedankt voor je uitgebreide review! 💚 We zijn blij om te horen dat je onze service betrouwbaar vindt en geniet van de variatie en kwaliteit van de gerechten. We kijken er iedere week weer naar uit om voor je te mogen koken, tot snel! Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Komt misschien dat ik zelf chef kok bent geweest in het oudste hotel restaurant van gouda hotel de zalm, dan ben je als kok wat kritischer, door gezondheid redenen kan ik zelf niet meer koken, Maar over het algemeen vind ik het goed met een cijfer 8.
Beste Gerrit, Bedankt voor je eerlijke en mooie review! Wat bijzonder om te horen dat je zelf chef-kok bent geweest, dat maakt je compliment extra waardevol. We waarderen je feedback en blijven ons best doen om onze gerechten verder te verbeteren. Tot snel! Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Als alleengaande had ik geen zin elke dag wat lekkers en gezonds klaar te maken. Dit is een fantastische oplossing. Alles wat ik tot nu toe heb besteld was erg lekker. De bezorging is prima, je kunt zelf de dag bepalen. Een echte aanrader
Beste Anneloes, Wat fijn dat onze maaltijden je helpen om zonder moeite iets gezonds en lekkers op tafel te zetten! Dankjewel voor het schrijven van een review en tot snel! 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Reeds een aantal weken afnemer. In het begin heel goed maar langzaam maar zeker wordt het eten steeds vlakker. Als er groente bijkomt is het bijna altijd sperciebonen. Jammer
Beste George, Bedankt voor je eerlijke feedback. Wat ontzettend jammer om te horen dat je minder tevreden bent over de recentere maaltijden. We nemen je opmerkingen over de smaak en variatie van de groenten serieus en we geven dit door aan onze keuken. We streven ernaar om onze maaltijden gevarieerd en smaakvol te houden, en jouw ervaring helpt ons daarbij. Bedankt dat je de moeite neemt om dit met ons te delen. 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Mijn ervaring is prima qua kwaliteit van de maaltijden en de bezorging.
Beste fijnproever, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze maaltijden en de bezorging. We waarderen je vertrouwen en staan graag weer voor je klaar.💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Heel lekker eten.
Beste Joke, Bedankt voor de mooie woorden, fijn om te horen dat je tevreden bent! Op naar nog meer heerlijke maaltijden. 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Na een ziekenhuis opname kon ik een periode niet voor mezelf koken. Toen begonnen met de maaltijden van Uitgekookt. En ik ben er aan blijven plakken. Heel lekkere maaltijden en volop keuze.
Beste Mieke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat fijn om te horen dat we jou kunnen helpen en echt wat voor je kunnen betekenen, dat doet ons goed om te horen. 💚 We kijken ernaar uit om nog meer heerlijke maaltijden bij je te bezorgen. Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
De bezorging is altijd op tijd. Maaltijden zijn goed verpakt, en bijna altijd smakelijk. Veel keuze!
Beste Lisanne, Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de stipte bezorging, de verpakking en de smaak van de maaltijden. We doen ons best om voldoende keuze en kwaliteit te blijven bieden. We kijken ernaar uit om weer voor je te mogen koken. 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Ik ben zeer tevreden over de maaltijden, de correcte behandeling aan de telefoon en de stipte aflevering van de maaltijden aan huis.
Beste Yvonne, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze maaltijden, de telefonische service en de stipte levering. We doen ons best om het je zo gemakkelijk en smakelijk mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer! 💚 Met vriendelijke groet, Maureen van Team Uitgekookt
Bezorging altijd op tijd vriendelijk en het smaakt ook nog goed
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat het eten lekker smaakt en dat je tevreden bent over onze stipte en vriendelijke bezorging. We doen er alles aan om het je zo gemakkelijk en smakelijk mogelijk te maken! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Alle gerechten zijn heerlijk op smaak gebracht. Bovendien is er heel veel keuze in de menu’s. Ook de bezorging is stipt op tijd geregeld. Conclusie: tot op heden ben ik zeer tevreden!
Beste Piet, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met ons eten! We doen ons best om al onze gerechten lekker en smaakvol klaar te maken, en het is fijn om te horen dat je de ruime keuze en stipte bezorging waardeert. Jouw enthousiasme motiveert ons om zo door te gaan! We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst te mogen verrassen. 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Prima kwaliteit, aardige bezorger en als laatste altijd op tijd.
Beste Smaakmaker, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, bezorging én onze bezorger! We vinden het belangrijk dat alles soepel en fijn verloopt. Bedankt voor je mooie feedback! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Uitgekookt blijft voor mij nr. 1
Beste Peter, Dankjewel voor dit grote compliment. Dat waarderen wij enorm. Wat super fijn dat alles zo naar wens is en dat je ons en onze maaltijden als geweldig ervaart. Daar doen we het voor! Hopelijk mogen we je nog lang blij maken met heerlijke maaltijden! 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Het bevalt tot nu toe prima Iedere week 2 maaltijden waar ik niet over hoef na te denken en in een handomdraai op tafel. Lekker makkelijk
Beste Rob, Wat fijn om te horen dat onze maaltijden het je makkelijk maken en goed bevallen! Precies wat we willen: lekker, makkelijk en zonder gedoe. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt