Veel lekkere maaltijden!
Beste Lianne, Wat fijn om te lezen, dankjewel! We zijn blij dat je onze maaltijden lekker en handig vindt, precies zoals het hoort! We blijven graag zorgen voor veel lekkere opties voor jou! Fijne dag verder. Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Prima de luxe
Beste Hendrik, Wat geweldig om zo’n enthousiaste review te krijgen, dankjewel! We zijn blij dat je onze maaltijden als ‘prima de luxe’ ervaart, daar doen we het voor! We kijken ernaar uit om je snel weer te mogen verrassen. Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
De keuze uit het maaltijden aanbod is divers en altijd van uitstekende kwaliteit. Niks dan lof aan uitgekookt
Beste Derk, Wat een geweldige reactie, dankjewel! Wat fijn om te lezen dat je zo geniet van onze maaltijden én dat de bezorging lekker op tijd is, precies zoals het hoort! Bedankt voor het vertrouwen in Uitgekookt, en tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn van uitstekende kwaliteit alleen mag er bij maaltijden met aardappelen/vlees wel wat meer jus bij geleverd worden. Verder zeer tevreden ook over de bezorging.
Beste Joyce, Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze maaltijden én de bezorging, daar doen we het voor! En natuurlijk, die tip over de jus nemen we graag mee. Wist je ook dat je bij ons losse jus cupjes kunt bestellen? Neem gerust een kijkje via de volgende link: https://uitgekookt.nl/product/3004. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken! 💚 Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik was best sceptisch "zal wel weer van die standaard, smaakloze maaltijden zijn". Maar niets is minder waar. Heerlijke, smaakvolle maaltijden. Lekker verse groenten erin en heel veel variatie. Maaltijden die ik zelf niet zo snel zal maken kan ik nu heerlijk eten. Voor mij een dikke 5 sterren en een blijvertje
Beste Yolanda, Dat is geweldig om te lezen! Wij zijn blij dat we je positief hebben kunnen verrassen & dat we lekkere, gezonde en variërende maaltijden voor jou mogen koken. Op naar nog vele jaren met heel veel lekkere & gezonde maaltijden! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden snel klaar en geen boodschappen doen wat wil je nog meer
Beste Piet, Bedankt voor het delen van je ervaring met ons en onze maaltijden. Wat super fijn om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen en dat je tevreden met ons bent. Smaakvol, snel en vers, dat is natuurlijk waar we ons best voor doen. Zo hoef je zelf niet lang in de keuken te staan en kunnen we je een handje helpen door onze heerlijke maaltijden bij je te bezorgen. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken! 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Vers en erg smaakvol. Heerlijk en bezorging zeer punctueel en vriendelijk.
Beste Conny, Bedankt voor het delen van je ervaring met ons en onze maaltijden. Wat super fijn om te lezen dat de maaltijden naar wens zijn en je blij met onze bezorgers. We proberen inderdaad elke week ons menu zo divers en gevarieerd mogelijk samen te stellen. Heb je een favoriete maaltijd welke je graag vaker terug zou willen zien? Laat het ons vooral weten! Ik zal je complimenten doorgeven aan de koks en bezorgers! Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken! 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Vandaag maar eens de Aspergeschotel geprobeerd. Het was een zware tegenvaller. Ook de prijs van € 11 staat niet in verhouding tot de kwaliteit. Kleine stukjes asperge hard en draderig. Blijft als een klont achter in je keel steken. De krieltjes waren gedeeltelijk bruin en de zalm was volkomen doorbakken waardoor deze ontzettend droog wordt. Kennelijk waren de asperges op tijdens de bereiding want een deel van de inhoud bestond uit spinazie. De bereiding heb ik exact gedaan zoals op verpakking staat, dus daar kan het niet aan liggen. Een slechte beurt van UITGEKOOKT.NL. Uitgekookt is in de Nederlandse taal ook een minder goede eigenschap. Hierop wel van toepassing...
Dag Theo, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat deze aspergeschotel niet naar wens is geweest. Onze excuses hiervoor. Zou je hierover even telefonisch contact met ons kunnen opnemen? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Alvast bedankt en nog een prettige dag gewenst. Vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
Met regelmaat bestel ik maaltijdboxen. Ik heb in een paar jaar al diverse verschillende soorten geprobeerd. Ook wel eens losse maaltijden besteld. Steeds is de smaak en kwaliteit prima in orde. Het proces van bestellen en leveren verloopt over het algemeen goed. Levering altijd binnen het aangegeven tijdframe van anderhalf uur. Een enkele keer ontving ik niet de juiste box, maar dat werd snel en goed opgelost.
Beste Wilhelmus, Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat je al langere tijd bij ons bestelt en zo tevreden bent over de smaak, kwaliteit en service. Natuurlijk kan er soms iets misgaan, maar we doen er alles aan om dat snel en netjes op te lossen, fijn dat je dat ook zo hebt ervaren! We kijken ernaar uit om je nog vaak van lekkere maaltijden te voorzien! Fijne avond! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Smakelijke maaltijden. Als je niet kunt koken, zoals ik, is dit een uitkomst. Daarbij hoef je niet naar de winkel en hebt nauwelijks afwas. Ik denk dat je uiteindelijk nog goedkoper uit bent.
Beste Luuk, Wat leuk om te lezen, bedankt voor je review! Fijn dat de maaltijden goed in de smaak vallen en dat het je zoveel gemak oplevert – precies waar we het voor doen. Geen gedoe in de keuken, gewoon lekker eten op tafel. Hopelijk mogen we je nog vaak blij maken met onze maaltijden! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Tot heden nog geen enkele klacht over het eten en bezorging.
Hoi Jan, Wat fijn om te horen dat alles tot nu toe naar wens is, dankjewel voor je mooie review! 😊 We blijven ons best doen om je keer op keer te verrassen met goede service en lekkere maaltijden. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Elke dag heerlijk. Geen dag uitgezonderd!! Keurig verzorgd. Fijn thuis bezorgd.
Hoi Henk, Wat een mooie woorden, elke dag heerlijk, daar worden we blij van! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de maaltijden als de bezorging. Dankjewel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Voor mij is het iedere week weer een verrassing wat er wordt bezorgd en eet er iedere dag lekker van.
Hoi Tom, Wat leuk om te horen dat het elke week weer een smakelijke verrassing voor je is, dankjewel voor je fijne review! 😊 We vinden het geweldig dat je zo geniet van de maaltijden. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
eten is goed
Hoi Johan, Bedankt voor je lieve woorden! We waarderen het enorm. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Het eten is lekker en de bezorger is vriendelijk. Maar ik zou wat,meer variatie in groenten en vlees willen,daarom 4 sterren.
Hoi An, Dankjewel voor je bericht. Ik ga het voor je doorgeven aan de keuken. 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik eet al jaren Uitgekookt en ben erg tevreden over hoe jullie de zaken regelen. Lijkt me niet makkelijk met zoveel klanten. Het gaat hoe dan ook om honderdduizenden maaltijden elke week. Petje af! En de bezorging heeft nog nooit een steek laten vallen. Ga zo door, dan doe ik dat ook.
Hoi Huub, Wat een ontzettend fijne review, dankjewel! 😊 We vinden het geweldig om te horen dat je al jaren tevreden bent en zo’n mooi compliment geeft aan onze organisatie en bezorging. Het is inderdaad een hele logistieke puzzel, dus jouw waardering betekent veel voor ons hele team! We blijven ons best doen, en hopen dat jij ook nog lang met plezier blijft mee-eten. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
GEWELDIG
Hoi Otto! Dankjewel voor het compliment! We gaan nog veel heerlijke maaltijden voor je maken. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De menu's die ik tot heden heb genuttigd via Uitgekookt zijn wat mij betreft Restaurant waardig. Niet die èènheids worst van de supermarkt, en daar betaal ik graag een paar euro meer voor, en het wordt ook nog op de afgesproken tijd netjes thuis bezorgd.
Hoi Eric, Wat een geweldige review, dankjewel! 😊 Fantastisch om te horen dat je onze maaltijden als restaurantwaardig ervaart. We steken er veel zorg en aandacht in, dus het is heel fijn dat dat gewaardeerd wordt. En ook super dat je de bezorging als prettig ervaart! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Uitgebreid aanbod, veel keuze.
Hoi Harry, Dankjewel voor je complimenten! We koken graag voor je. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Alle producten zijn met grote zorg samengesteld en smaken heerlijk.
Hoi Hubert, Dankjewel voor je lieve review! We zijn blij dat onze passie voor maaltijden te proeven is. 💚 We koken heel graag voor je! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Zie titel.
HI Marcel! Dankjewel voor de complimenten! We waarderen het enorm. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goed en gezond eten.
Hoi Cees, Dankjewel voor de mooie complimenten! Ik ga ze doorgeven aan de rest van het team. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Heel erg positief
Hoi Wim! Dankjewel voor het mooie compliment! We zijn blij dat we voor je mogen koken. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
PERFECT!!
Hoi Hans! Dankjewel voor het mooie compliment! We gaan je graag nog verrassen met heerlijke maaltijden. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Zie boven
Hoi Thea, Dankjewel voor je mooie review en de 10! 😊 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de variatie in maaltijden én onze betrouwbare bezorgservice. We doen ons best om dat elke week weer waar te maken! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt