Lekkere maaltijden

Sinds zeker anderhalf jaar bestel ik elke week mijn maaltijden bij jullie en vind ze lekker, soms de een wat lekkerder dan de ander, maar altijd goed. Sinds een aantal weken met korting vanwege samenwerking met thuiszorg instelling wat ik ook prettig vind, alleen jammer dat ik mijn abonnement daarvoor moest opzeggen en nu elke week moet los bestellen, wat ik nog steeds niet helemaal begrijp waarom. misschien kan iemand dat nog eens uitleggen! Maar bij deze mijn complimenten ik ben blij met jullie en mijn vaste bezorger niet te vergeten.

Dat alles verloopt zo als ik het wenst

Lekker gegeten gemakkelijk te bestellen en een vriendelijk man die het bij mijn thuisbezorgd. In 1 woord fantastisch.

Maaltijden smaken altijd heerlijk. Een grote variatie, zo eet ik soms ook iets wat ik nog nooit gegeten heb. En wat ook belangrijk is, zeer betaalbaar.

Bij uitgekookt hebben ze heel veel keuze waar je uit kunt zoeken wat je eten wilt en vooral die van rudolph zijn ook gewoon goed daarom krijgen jullie van mij een dikke 10 P.s 1 gouden tip van mij ik zou graag meer Hollandse gerechten willen zien ik bedoel er mee gewoon aardappelen met groente want dat mis ik een beetje

Goede kwaliteit

Heerlijke maaltijden van goede kwaliteit. Vaak met veel vlees voor een redelijke prijs.

Heerlijke maaltijden

Ik ben een gemakkelijke maar ook kritische eter, heb nu sinds drie weken genoten van uw maaltijden héél gevarieerd en bijzonder lekker. De hoeveelheden per maaltijd zijn goed afgestemd en de bezorging precies binnen de afgesproken tijden en zeer vriendelijk. Deze week laat ik mij verrassen met de maaltijdbox “wat de pot schaft” ik ben 84 jaar en alleenstaand en moest als mijn vrouw gekookt had ook altijd eten wat de pot die dag schafte.

Heerlijke maaltijden

Elke week is het mogelijk kiezen uit het grote aantal maaltijden. Nadat ik mijn keus heb gemaakt, wordt deze altijd met een glimlach bezorgd. Mij rest niet anders dan te genieten!

Zonder meer goed

Ik ben zeer tevreden met de maaltijden

Lekker en gevarieerd

Gerechten die ik normaal niet zou klaarmaken komen nu op tafel. Voor 1 persoon koken is moeilijk en dit is een fantastische oplossing

Fantastisch!

Jullie doen wat jullie beloven,van héérlijke verse maaltijden tot héle goede bezorg service!

Top Gerechten

Iedere keer netjes op tijd geleverd en de gerechten zijn fantastisch

Lekkere maaltijden en een vriendelijke bezorger

Lekkere maaltijden en een vriendelijke bezorger

Gevarieerd, smaakvol, vers van smaak zoals eten bedoeld is!

De ingrediënten die gebruikt worden in zowel Hollands, Aziatische, Mediterraanse, maaltijden zijn goed afgestemd. De gevarieerde keuze is prima en de porties zijn verantwoord. Versheid is een pre ook voor het fruit. Ook de aflevering van de bestelling en bezorgtijd: Top!.

Ik eet iedere dag zalig

heel smakelijk veel smaken en soorten eten en eenvoudig via oven en magnetron op tafel te krijgen. g

na 3 bestellingen nog steeds lekker.

Heerlijke maaltijd

Ik vind de maaltijden heerlijk en gezond! Ik ben er erg tevreden over! Bedankt!

Heerlijk!

Goede ervaring met jullie maaltijden, ook de porties zijn voldoende. Ik ga het weekend weer bestellen voor volgende week. Vanavond alweer onze laatste maaltijd opeten, lekker!

Jullie zijn toppers. Ik geniet van iedere maaltijd

Jullie zijn klantvriendelijk. Het eten is prima, zo ook de desserts. Bezorging altijd op tijd. Bestelling kan altijd veranderd worden. Kortom jullie verdienen de 5 sterren!!!!

uitstekend

de maaltijden zijn heerlijk, de service vriendelijk en het is een uitkomst vooral als je of alleen bent of als je niet kan koken vanwegen verschillende redenen, je krijgt alles wat je nodig hebt binnen en voor een goede prijs, ik kan alleen maar complimenten geven.

Goed verzorgd en lekker

Lekker

Het eten smaakt tot nu toe lekker. Ook rekening gehouden met zout. Ik hou wel van pittige eten maar voeg dit zelf toe voor het eten in magnetron gaat.

Makkelijk en lekker

Het eten is gevarieerd en erg lekker. Ook nog eens erg makkelijk.

zeer tevreden

bestellen geen probleem levering zoals afgesproken en per mail geinformeerd maaltijd klasse.

Geweldig super tevreden

Ik heb een keer gehad dat ze het aan de deur hebben gezet,waarom en waar voor weet ik niet. Maar dat vond ik een beetje minder

Heerlijke maaltijden voor schappelijke prijzen

Wij beiden houden niet zo van koken. Dat is een van de redenen om de maaltijden van Uitgekookt te nemen. Een ruime keuze aan heerlijke maaltijden en veelal gebruiken we de maaltijdboxen. Iedere avond is het smullen en hopelijk nog heel lang!!

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden