Sinds zeker anderhalf jaar bestel ik elke week mijn maaltijden bij jullie en vind ze lekker, soms de een wat lekkerder dan de ander, maar altijd goed. Sinds een aantal weken met korting vanwege samenwerking met thuiszorg instelling wat ik ook prettig vind, alleen jammer dat ik mijn abonnement daarvoor moest opzeggen en nu elke week moet los bestellen, wat ik nog steeds niet helemaal begrijp waarom. misschien kan iemand dat nog eens uitleggen! Maar bij deze mijn complimenten ik ben blij met jullie en mijn vaste bezorger niet te vergeten.
Hoi Olga, Wat fijn om te horen dat je al zo lang met plezier bij ons bestelt, dankjewel voor je trouwe vertrouwen én je mooie complimenten! 😊 Fijn dat de maaltijden goed bevallen en dat je ook blij bent met je vaste bezorger, dat geven we zeker door! Je opmerking over het opzeggen van je abonnement vanwege de samenwerking met de thuiszorginstelling begrijpen we. Omdat de korting via een andere route loopt, werkt het systeem technisch gezien niet in combinatie met een lopend abonnement. Daarom is los bestellen nodig, al realiseren we ons dat dat iets minder handig is. We nemen je feedback mee in het verbeteren van onze processen. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Lekker gegeten gemakkelijk te bestellen en een vriendelijk man die het bij mijn thuisbezorgd. In 1 woord fantastisch.
Hoi Maartje, Wat een heerlijk compliment, dankjewel! 😊 Fijn om te horen dat alles verloopt zoals jij het wenst: van het bestellen tot aan de bezorging én het genieten van de maaltijd. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Maaltijden smaken altijd heerlijk. Een grote variatie, zo eet ik soms ook iets wat ik nog nooit gegeten heb. En wat ook belangrijk is, zeer betaalbaar.
Hoi Ans, Wat een fijne review, dankjewel! 😊 Geweldig om te horen dat je zo geniet van de smaak en variatie van onze maaltijden, en dat je zelfs nieuwe gerechten ontdekt. Dat het ook betaalbaar voor je is, maakt het extra mooi. We hopen je nog vaak te verrassen aan tafel! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Bij uitgekookt hebben ze heel veel keuze waar je uit kunt zoeken wat je eten wilt en vooral die van rudolph zijn ook gewoon goed daarom krijgen jullie van mij een dikke 10 P.s 1 gouden tip van mij ik zou graag meer Hollandse gerechten willen zien ik bedoel er mee gewoon aardappelen met groente want dat mis ik een beetje
Hoi, Wat een mooie review, dankjewel voor de dikke 10! 😊 Fijn dat je zo tevreden bent over de keuze en dat de gerechten van Rudolph goed in de smaak vallen. En je tip nemen we zeker mee! Meer Hollandse klassiekers met aardappelen en groente klinkt als een smakelijke aanvulling. We geven het graag door aan onze keuken. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden van goede kwaliteit. Vaak met veel vlees voor een redelijke prijs.
Hoi Riet, Dankjewel voor je mooie review en de 10! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze maaltijden en dat ze goed in de smaak vallen, ook qua portie vlees en prijs. We waarderen je feedback enorm! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik ben een gemakkelijke maar ook kritische eter, heb nu sinds drie weken genoten van uw maaltijden héél gevarieerd en bijzonder lekker. De hoeveelheden per maaltijd zijn goed afgestemd en de bezorging precies binnen de afgesproken tijden en zeer vriendelijk. Deze week laat ik mij verrassen met de maaltijdbox “wat de pot schaft” ik ben 84 jaar en alleenstaand en moest als mijn vrouw gekookt had ook altijd eten wat de pot die dag schafte.
Hoi Rob, Wat een mooie en warme review, dankjewel voor het delen van je ervaring! 😊 Geweldig om te horen dat je als kritische eter toch zo geniet van de variatie en smaak van onze maaltijden. Wat leuk dat je je deze week laat verrassen met de maaltijdbox “Wat de pot schaft” een mooie knipoog naar vroeger. We hopen dat het je net zo goed smaakt als toen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Elke week is het mogelijk kiezen uit het grote aantal maaltijden. Nadat ik mijn keus heb gemaakt, wordt deze altijd met een glimlach bezorgd. Mij rest niet anders dan te genieten!
Dag Mels, Bedankt voor dit mooie cijfer! Wat fijn om te lezen dat je zo kan genieten van onze maaltijden. 😊 We willen je bedanken voor dit mooie compliment en hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken. Bedankt voor het doorgeven! Vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
Ik ben zeer tevreden met de maaltijden
Dag Siem, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze maaltijden. Dit is een mooi compliment en we hopen dan ook nog een lange tijd voor je te mogen koken! 😊 Met vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
Gerechten die ik normaal niet zou klaarmaken komen nu op tafel. Voor 1 persoon koken is moeilijk en dit is een fantastische oplossing
Dag Judy, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat onze maaltijden en de portiegroottes je goed bevallen. We hopen je nog veel vaker te mogen verrassen met gerechten die je normaal zelf niet zou koken. 😊 Bedankt voor het doorgeven en nog een prettige dag gewenst! Vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
Jullie doen wat jullie beloven,van héérlijke verse maaltijden tot héle goede bezorg service!
Dag Diana, Bedankt voor deze mooie complimenten! 😊 Wat fijn om te lezen dat je zowel over de maaltijden als de bezorging heel tevreden bent. We zullen je complimenten hierover doorgeven en hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken! Bedankt voor het doorgeven. Met vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
Iedere keer netjes op tijd geleverd en de gerechten zijn fantastisch
Dag Rene, Bedankt voor dit mooie cijfer! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de maaltijden. We doen ons best om je bij elke bestelling weer te verrassen en hopen dit nog veel vaker te mogen doen. 😊 Bedankt voor het doorgeven! Met vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
Lekkere maaltijden en een vriendelijke bezorger
Dag Piet, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met zowel de maaltijden zelf als de bezorging ervan. 😊 Bedankt voor het vertrouwen! Vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
De ingrediënten die gebruikt worden in zowel Hollands, Aziatische, Mediterraanse, maaltijden zijn goed afgestemd. De gevarieerde keuze is prima en de porties zijn verantwoord. Versheid is een pre ook voor het fruit. Ook de aflevering van de bestelling en bezorgtijd: Top!.
Hoi Max, Wat een prachtige en uitgebreide review, dankjewel! 😊 Geweldig om te horen dat je zo geniet van de variatie, de smaak en de versheid van onze maaltijden én het fruit. En fijn dat ook de bezorging helemaal naar wens is. We geven je complimenten met plezier door aan ons hele team! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik eet iedere dag zalig
Hoi Susanne, Wat een heerlijke reactie om te lezen, dankjewel! 😊 Super fijn dat je elke dag zo geniet van de maaltijden. We doen ons best om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
na 3 bestellingen nog steeds lekker.
Hoi Piet, Wat leuk om te horen dat je na drie bestellingen nog steeds zo enthousiast bent, dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn dat je de variatie en het gemak zo waardeert. We hopen je nog vaak te verrassen met nieuwe smaken! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik vind de maaltijden heerlijk en gezond! Ik ben er erg tevreden over! Bedankt!
Hoi, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en de maaltijden als heerlijk én gezond ervaart. Daar worden wij blij van, bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goede ervaring met jullie maaltijden, ook de porties zijn voldoende. Ik ga het weekend weer bestellen voor volgende week. Vanavond alweer onze laatste maaltijd opeten, lekker!
Hoi Monique, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, dankjewel voor je enthousiaste review! 😊 Fijn dat de porties goed aansluiten en dat jullie elke maaltijd weer lekker vinden. We wensen je alvast smakelijk eten voor vanavond én veel voorpret bij het bestellen voor volgende week! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Jullie zijn klantvriendelijk. Het eten is prima, zo ook de desserts. Bezorging altijd op tijd. Bestelling kan altijd veranderd worden. Kortom jullie verdienen de 5 sterren!!!!
Hoi Leny, Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel voor je enthousiaste woorden! 😊 Super fijn dat je zo geniet van de maaltijden, de desserts én onze service. We doen er alles aan om het je zo makkelijk en lekker mogelijk te maken. We voelen ons vereerd met jouw 5 sterren! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
de maaltijden zijn heerlijk, de service vriendelijk en het is een uitkomst vooral als je of alleen bent of als je niet kan koken vanwegen verschillende redenen, je krijgt alles wat je nodig hebt binnen en voor een goede prijs, ik kan alleen maar complimenten geven.
Hoi, Wat een mooie en warme review, dankjewel! 😊 Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met de maaltijden én de service. We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht de situatie, makkelijk en lekker kan blijven eten. Heel fijn dat we daarin iets voor je kunnen betekenen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goed verzorgd en lekker
Hi Gerben! Bedankt voor je mooie complimenten. Het is fijn om te horen dat de maaltijden je zo goed bevallen. 💚 We gaan nog veel lekkere maaltijden voor je koken! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Het eten smaakt tot nu toe lekker. Ook rekening gehouden met zout. Ik hou wel van pittige eten maar voeg dit zelf toe voor het eten in magnetron gaat.
Hoi Nan, Dankjewel voor je fijne review en de mooie 10! 😊 Fijn om te horen dat je het eten lekker vindt en dat je het prettig vindt om zelf nog wat pit toe te voegen. Goed dat je ook merkt dat we bewust omgaan met zoutgebruik, we proberen daar echt op te letten. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Het eten is gevarieerd en erg lekker. Ook nog eens erg makkelijk.
Hoi Esther, Dankjewel voor je leuke review en de mooie 10! 😊 Geweldig om te horen dat je het eten lekker en gevarieerd vindt en dat het je ook nog eens gemak biedt. Precies waar we het voor doen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
bestellen geen probleem levering zoals afgesproken en per mail geinformeerd maaltijd klasse.
Hoi Bert, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dankjewel voor je mooie review! 😊 Goed om te lezen dat het bestellen soepel verloopt, de levering netjes op tijd is én de maaltijd in de smaak valt. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik heb een keer gehad dat ze het aan de deur hebben gezet,waarom en waar voor weet ik niet. Maar dat vond ik een beetje minder
Hoi Beppie! Wat jammer om te horen! Heb je hiervoor ook telefonisch contact met ons opgenomen? Dan zoeken we dit graag verder voor je uit. In ieder geval fijn om te horen dat je verder tevreden bent. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Wij beiden houden niet zo van koken. Dat is een van de redenen om de maaltijden van Uitgekookt te nemen. Een ruime keuze aan heerlijke maaltijden en veelal gebruiken we de maaltijdboxen. Iedere avond is het smullen en hopelijk nog heel lang!!
Hoi Johan en Boukje, Wat een fijne review, dank jullie wel! 😊 Geweldig om te horen dat jullie zo genieten van de maaltijden en dat het elke avond weer smullen is. De maaltijdboxen zijn inderdaad ideaal voor gemak én variatie. We hopen dat we jullie nog heel lang mogen blijven verrassen! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt