Heel erg tevreden

Ik ben zeer tevreden over de maaltijden, de correcte behandeling aan de telefoon en de stipte aflevering van de maaltijden aan huis.

Smaakt lekker

Bezorging altijd op tijd vriendelijk en het smaakt ook nog goed

Heerlijk klaargemaakt eten!

Alle gerechten zijn heerlijk op smaak gebracht. Bovendien is er heel veel keuze in de menu’s. Ook de bezorging is stipt op tijd geregeld. Conclusie: tot op heden ben ik zeer tevreden!

Uitmuntend

Prima kwaliteit, aardige bezorger en als laatste altijd op tijd.

GEWELDIG

Uitgekookt blijft voor mij nr. 1

Afwisselend en van goede kwaliteit

Het bevalt tot nu toe prima Iedere week 2 maaltijden waar ik niet over hoef na te denken en in een handomdraai op tafel. Lekker makkelijk

Culinair genot

Geniet al meerdere jaren van de maaltijdenservice van Uitgekookt. De kwaliteit van de maaltijden staat op een hoog niveau en is zeer consistent te noemen.

Zij het hutspot nasi-goreng of erwtensoep loopt Uitgekookt op ieder terrein als een trein!

Verser kan het niet, beter kan het niet; je blijft lekker en gezond eten!

lekker makkelijk

maaltijden zijn over het algemeen goed klaargemaakt. jammer dat de sperzieboontjes vaak te taai zijn.

Iedere dag een verantwoorde gezonde maaltijd

Niet helemaal gezond.

Ik mis volkoren pasta en Silvervlies rijst. Zo zijn de maaltijden niet allemaal helemaal gezond. Veel maaltijden zijn goed van smaak. Een kerrhad ik witlof in groente saus en kabeljouw in wutte wijn saus. Die combinatie was geen combi.

Lekkere gerechten

Ruime keuze aan smakelijke gerechten

Een prima ervaring.

De maaltijden zijn smakelijk en gezond. Ze worden bovendien altijd stipt op tijd bezorgd.

Lekker

Lekker en makkelijk, 4 minuten in de magnetron en klaar om te eten, tijd voor andere leuke dingen. Bezorging is top, vaak dezelfde vriendelijke man die tij heeft voor een praatje.

Lekkere maaltijden,met veel groenten erin

Eerst geprobeerd voor zwager die ziek is, goed bevallen, nu iedere week 4 maaltijden voor hem en 2 voor ons zelf

Heerlijke maaltijden

Heerlijke maaltijden , verse ingrediënten. Bezorger op afgesproken tijd en vriendelijk ! Kortom voldoet prima

In bepaalde tijd van je leven is het heel fijn dat je toch iedere dag van jullie maaltijden kunt genieten.

De app is zeer handig kan vooruit plannen, bezorger is altijd dezelfde, de maaltijden zijn prima.

Heerlijk eten, levering klopt helemaal

Superlekker.

De maaltijden die ik geprobeerd heb waren heel smaakvol en superlekker.

Zo gemakkelijk en handig

Heerlijke maaltijden en veel variatie. Handig om in huis te hebben. Snel een goede, lekkere maaltijd op tafel zonder gedoe. Wij zijn fan!

Hele ruime keuze en goed eten.

Deze mail kreeg ik, omdat ik onlangs eten hebt besteld. Sorry hoor , maar ik denk dat de administratie niet helemaal op order is, want ik krijg bijna al 2 jaar wekelijks eten van jullie en nog nooit een mail gehad. Pas op dat jullie niet te duur worden, want dan is het voor mij helaas niet betaalbaar meer.

Heerlijk

Iedere week lekkere gerechten. We hebben er al heel veel geprobeerd. Niet alles vinden we even lekker, maar dan is er voldoende keus om wel wat lekkers uit te kiezen. Voor ieder wat wils. Wij zijn dik tevreden over de maaltijden en we genieten er iedere week van. Dus wat ons betreft de complimenten aan de chef.

Het eten is zeer goed

Ik kom thuis van werk en even in de magnetron en klaar is kees

Veel keuze goed samengesteld tegen vriendelijk tarief.

Veel keuze. Goed samengesteld qua ingredienten. Makkelijk en snel te bestellen. Bezorging ook prima. Goede prijsstelling.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden