Geweldige ervaring

We zijn nu een paar weken bezig en het bevalt ons uitstekend. Wel vind ik het jammer dat in de correspondentie klanten worden ‘aangesproken’ met jij en jouw.

Heerlijke verse maaltijden

Ieder week bestel ik vier of vijf maaltijden, die vers en heerlijk zijn. Bezorging is altijd binnen tijd waarvan ik mail krijg. Top ga zo door

Heerlijk maaltijden met variatie

Doorgaans smul ik van de door mij gekozen maaltijden. En vergeet de soepen en toetjes niet. Om te zoenen, zó lekker!! Maar het allerfijnste is; niet steeds meer zelf te hoeven koken en toch gevarieerd en gezond eten. Mmmmmm!

Lekker eten

Heerlijk hoor

En lekker makkelijk

goede lekkere maaltijd

Zijn stuk voor stuk goede maaltijden.

Alles super lekker en vers

Elke maaltijd is weer een feestje !

Veel sausjes,niet goed voor je cholesterol

Goede correcte bezorging

Geweldige variatie aan smakelijke maaltijden.

Bijna alle maaltijden vallen goed in de smaak,de porties zijn precies goed en de logistiek is helemaal in orde.Voor ons een uitkomst.En als gepensioneerde van een voedingsmiddelen concern complimenten voor jullie communicatie campagne!

Ik zou het niet meer willen missen. !

Makkelijk verhitten in de magnetron, weinig afwas en tenslotte zeer smaakvol. !!

Uitstekende maaltijden

Het zijn prima maaltijden hetgeen geen op- of aanmerkingen verdiend.

Heerlijke maaltijden !

Iedere keer als ik de maaltijd in de magnetron zet ruik ik na een paar minuten de heerlijke geur van het eten ! Het is telkens weer een feestje !

Heerlijke maaltijden

Gemak, lekker gevarieerd eten werelds of Hollandse pot allemaal even goed en lekker. Helaas bezorgen ze sinds kort te laat bij ons, waardoor we die dag niet meer kunnen eten. Dus bestellen we maaltijd minder das weer jammer

Best lekker

Niet alle maaltijden zijn naar verwachting, maar dat is ook afhankelijk van wat je gewend bent. Best lekker eten als je even niet kan of wil koken. Porties kan je kiezen, klein, normaal of groot, dus altijd wel een formaat voor jou

efficiënte , variabele, gezonde en smakelijke manier van niet zelf koken

Het aanbod sluit goed aan bij onze behoefte : twee of drie dagen per week geen zorgen over “ wat eten we vandaag. Doeltreffende mailtjes : “vergeet niet te bestellen”, “de bezorging komt eraan, zo en zo laat”. Denk eens aan die en die recepten. De bezorging klopt. De automatische incasso afspraak vergemakkelijkt het snel bestellen. De menu keuze is bij ons selectief. Juist gerechten met pasta, rijst en stamppot, maken we graag en makkelijk zelf klaar. Die ruime keus daarin is niet aan ons besteed. Soms missen we keuze aan Hollandse maaltijden, maar er is ook waardering voor maaltijden van exotische komaf.

De maaltijden zijn werkelijk 'uitgekookt'!

De maaltijden zoals tot nog toe door mkij besteld voldoen aan alle verwachtingen. De bezorging vindt ook binnen de afgesproken tijden plaats. Heel professioneel!

Super lekker eten

We genieten er heerlijk van

Goede service en ook goede kwaliteit. Fijn dat er veel keuze is uit gerechten en het eten heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat er vaak te weinig saus bij het eten zit.

ALLES PERFECT

Zowel bestelling, aflevering als kwaliteit UITGEKOOKT UITGEBRED !!!!!

Uitstekend! Prima kwaliteit en uitstekende service.

Ze maken hun beloftes waar!

Lekker en makkelijk

Ik ben al een aantal jaren klant bij uitgekookt, het bevalt me uitstekend. Het gaat bijna altijd goed, maar wanneer er iets niet inorde is wordt het zonder problemen opgelost. De maaltijden zijn goed verzorgd en smaken uitstekend.

Goede maaltijdenservice

Contact is zowel digitaal als telefonisch goed. De bestelde maaltijden worden bezord door vriendelijke medewerkers en op tijden zoals vermeld. soms klopte het gewicht niet zoals vermeld op de verpakking, dat is steeds keurig opgelost.

keurig op tijd geleverd, lekker eten

goede kwaliteit, lekker en prima levering

Lekker en goed.

Ik heb geen klachten. Alleen de gehaktballen vind ik wat tegenvallen.

heerlijke maaltijden

lekker eten en altijd op tijd bezorgd door een hele leuke mevrouw op maandag.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden