Wat een uitkomst

Ik ben heel blij met uitgekookt. Hele vriendelijke mensen aan het werk. Uitgebreid assortiment

Veel service en kwalitatief eten

Met een maaltijd van uitgekookt, eet ik dagelijks bijna mijn vingers erbij op!

Voor iemand die niet wil/kan koken, maar wel dagelijks lekker wenst te eten, zijn de maaltijden van Uitgekookt.nl het ei van Columbus. Makkelijk natuurlijk, worden keurig verzorgd en kant en klaar aan de deur gebracht. Maar bovendien zijn de maaltijden uiterst gevarieerd en heerlijk van smaak. En ze zijn stuk voor stuk gekookt met Liefde. Dat proefde ik al bij de eerste hap. Dus kortom, warm aanbevolen voor iedereen die zichzelf het beste wenst wat dagelijkse spijzen betreft.

Elke dag weer kijk ik uit naar het avondeten.

Zowel de kwaliteit van het eten,als de bezorging is van top kwaliteit.

Ik vind het geweldig

De maaltijden zijn heerlijk, vers bereid en zo op tafel. De leveringen zijn altijd op tijd. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Erg goed

Prima. Het ene smaakt oké en het andere prima. Maar dat ik logisch. Dat heb ik ook als ik zelf kook

Smullen maar!

De tijd die je besteedt aan koken is ongekend. Nu merk ik het pas. Uitgekookt is slim zijn. Gebruik de energie die je bespaart, voor jezelf. En mijn man die mij altijd complimentjes maakte voor mijn kookkunst, geeft ze voortaan aan Uitgekookt en hij heeft mijn instemming, want ook ik kan het niet beter doen.

Zeer smakelijk

Gemakkelijk te bestellen, wordt op tijd bezorgd, de maaltijd smaakte heel lekker.

Lekkurrrrr

Nog iedere keer lekker en voldoende gegeten. Bezorging ook toppie. Heb het al enkele aanbevolen. Straks n Uitgekookt Reusel.

Heel blij ben ik met de keuze die ik heb gemaakt om voor maaltijden van uitgekookt te kiezen!

Reeds enkele weken ben ik klant van “uitgekookt” en ik vind het prima, het verrast mij in heel positieve zin. Zo lekker en gevarieerd kan ik het zelf niet maken.

uitstekend

namens mijn schoonzus en zwager het is goed eten, erg vriendelijke bezorger wordt netjes binnen gebracht . ik zet mijn woonplaats erbij maar het wordt bezorgd in Strijen bij mijn schoonzus en zwager ik regel het voor hun

Lekkere, gevarieerde maaltijden voor een redelijke prijs

Zeer ruime keuze in samenstelling en keuze uit drie groottes. Smaak en versheid zijn uitstekend. Bezorging keurig en goede informatie over tijdstip bezorging.

zeer goed

eten is zeer lekker. en geleverd in het tijdsbestek van planning

Over het algemeen prima

Soms mis ik wat smaak. Spinazie te dun en chinese gerechten zijn jullie geen ster in. Vreemde tekst trouwens in het bericht van daag van toekenning 5 sterren; ik wist niet dat jullie problemen hebben. Bovendien leveren de sterren voor de klant blijkbaar niets op.

Heerlijk maaltijden

Goed verzorgd en ovenvers met ruime keuze.

Alles heerlijk van smaak

Iedere keer weer een verrassing, probeer zoveel mogelijk verschillende boxen. Tot nu toe geen teleurstelling.

Heerlijk eten!

Dik tevreden met dit bedrijf!

Super diverse maaltijden gegeten ben hier erg blij mee

Super, ben zeer tevreden

Het is smakelijk, goed verzorgd en bezorgd

Zie boven

Smaakt lekker en is gevarieerd

De maaltijden zijn tot nu toe allen lekker en ook gevarieerd

Buitengewoon goed

Prima verzorgd

Het is gewoon lekker

Echtgenote ligt in het AMC, dus geen tijd en zin in koken voor 1 man. Van horen zeggen probeerde ik het en naar tevredenheid nu.

Lekker

Heel lekker en werkt goed

Smakelijk eten en zeer tevreden

Ik ben alleenstaand en werk vast in de nacht full-time, dus weinig tijd en zin, om voor mezelf te koken. Proefpakket besteld en nu 2 maaltijden en soep gegeten.... Zeer tevreden... Erg lekker dus een blijvertje en een aanrader!!!

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden