De maaltijden zijn gezond en smaken goed
Hoi Erik, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze maaltijden. Het leveren van gezonde en smaakvolle maaltijden is voor ons erg belangrijk en we zijn blij dat we jou van deze maaltijden mogen voorzien. Ik zal je complimenten doorgeven aan onze koks! Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken. 💚 Met vriendelijke groet, Fabienne van Team Uitgekookt
Een hele goede service,ben tot nu toe zeer tevreden ,kon het niet meer volbrengen om een potje voor mij zelf op tafel neer te zetten, kreeg het advies van mijn thuis zorg, en zo krijg ik toch mijn dagelijkse voeding binnen ,wens jullie een fijn weekend en tot volgende week maandag gr.mevr.kooymans
Hoi Jane, Bedankt voor je enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat we je zo goed kunnen helpen met onze maaltijden en je blij bent met onze bezorger en service. Ik zal je complimenten doorgeven aan onze afdelingen! Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken. 💚 Met vriendelijke groet, Fabienne van Team Uitgekookt
Zeer goede service. Een vraag wordt meteen goed opgepakt.
Goedemorgen Madeleine, Wat fijn dat je snel bent geholpen en dat je de service goed vindt! Bij verdere vragen of opmerkingen staan we natuurlijk weer voor je klaar. Ik wens je een prettig weekend toe! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Elke avond een heerlijk diner!
Goedemorgen Riet, Bedankt voor deze fantastische review! We zijn ontzettend blij dat je elke avond van ons diner geniet. Ons team zet zich elke dag in om jou te verrassen met smaakvolle en gezellige gerechten. We gaan weer ons best doen om de volgende maaltijden heerlijk te laten smaken! Ik wens je een prettig weekend toe! Met vriendelijke groet, Nick van team Uitgekookt
Smaakt over algemeen lekker beter dan pakket van supermarkten.Heb er nog 6 ga vanavond de soort met rijst proberen
Hi Suze, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de smaak en dat het beter bevalt dan de pakketten van de supermarkt! Hopelijk bevalt de maaltijd met rijst vanavond ook goed. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Zie boven
Hoi Cor, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de maaltijden en onze service. Ik zal je complimenten doorgeven aan onze afdelingen. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken! 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Verse maaltijden, veel keuze en makkelijk te bereiden.
Hoi Debby, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze maaltijden! Ik zal je complimenten doorgeven aan onze koks. . Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken! 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Een geweldige uitkomst voor mensen die niet willen of kunnen koken. Een ding is zeker, de maaltijden smaken beter dan het doorsnee aanbod van de grootgrutters. De prijs is wat hoger maar de kwaliteit compenseert meer dan voldoende.
Hoi Cees, Fijn om te lezen dat onze verse en gezonde maaltijden een uitkomst voor jou zijn en dat je daarnaast ook tevreden bent over de kwaliteit van onze maaltijden. Ik geef jou complimenten voor aan onze koks! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Goed gevuld en aan te bevelen
Hoi Gerrie, Wat fijn om te lezen dat je ons zou aanbevelen. Bedankt voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Erg voedzaam en gezond eten.
Beste Loek, Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Normaal neem je een magnetron maaltijd uit pure noodzaak. Als je die dan op hebt gekregen denk je, zo heb er weer iets ingestopt.. Maar bij de maaltijden van uitgekookt kijk ik er echt naar uit om weer warm te eten. En zit ik ook vol na de maaltijd, gezien hun portie ook in maat L te bestellen is. Verder ook goed op smaak Dikke aanrader!
Hoi Ayla, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent en weer geniet van de warme maaltijd. Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Wij eten er lekker van !!
Hoi Arend! Bedankt voor je review. 💚 Wat super leuk om te lezen dat de maaltijden naar wens zijn! Ik zal het vermelden bij onze chefs. Hun kijken ernaar uit om weer voor je te mogen koken. 😊 Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Ik bestelde de maaltijden omdat ik een blessure kreeg aan mijn rechterarm waardoor ik tijdelijk niet kon koken. Ik verwachtte er niet veel van. Maar tijdens het eten heb ik enorm van de maaltijd genoten. Ze zijn heerlijk de kwaliteit van de producten is prima, de versheid, de smaak en de originaliteit. Niets meer aan veranderen.
Hoi Esther, Wat een super fijne review, dank je wel! We zijn echt blij dat de maaltijden je zo goed bevallen, zeker in deze tijd dat koken even niet zo makkelijk is. Ik hoop dat je arm snel weer herstelt. Tot de volgende maaltijd, en nogmaals bedankt voor je fijne woorden! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Ruime keuze prima portie verhouding prijs kwaliteit goed
Goedemiddag, Wat super om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat je de ruime keuze en de portie-grootte waardeert, en dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Sinds ik Uitgekookt heb ontdekt eet ik 's avonds weer warm. Goed gebalanceerd en vers.
Hoi Robbert, Wat goed en fijn om te lezen dat je door onze maaltijden 's avonds weer warm eet. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Wat ik alleen jammer vind als er gekookte aardappels bij zijn,dat er bij sommige gerechten geen jus bijzit.
Hoi Aty, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze maaltijden lekker vind. Mocht je willen dat er misschien bij bepaalde gerechten meer jus bij zit, kun je ook een juspakket bestellen, zodat je naar eigen wens de jus in de maaltijd kunt aanvullen. Ik zal je complimenten en feedback doorgeven aan onze koks. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven bestellen. 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
veel keuze en goede kwaliteit,ook de bezorging goed en volgens afspraak
Hoi Dick, Dankjewel voor de mooie complimenten! Ik ga ze doorgeven aan de bezorgers en de keuken. 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Door omstandigheden hebben wij vaak zelf de puf niet om te koken en nu hebben wij hele lekkere, gezonde maaltijden die thuis worden gebracht. Echt fantastisch. Wij zijn heel erg blij met jullie!!!! Bedankt.
Hoi Marieke, Bedankt voor je enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat we jullie zo blij kunnen maken en goed kunnen helpen met onze maaltijden. Ik zal je complimenten doorgeven aan onze afdelingen. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken. 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Hoi Constant, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze maaltijden. Ik zal je complimenten doorgeven aan onze afdelingen. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken. 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Ik ben heel blij met jullie.Alle maaltijden tot nu toe waren heerlijk. Ik beveel jullie ook aan in mijn familie en kennissenkring en ik ben geen slijmbal
Hoi Marcelis, Bedankt voor je enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat we je zo blij maken met onze maaltijden. Bedankt voor het aanbevelen van onze maaltijden bij je familie en kennissen. Ik zal je complimenten doorgeven aan onze afdelingen. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken. 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Stukje vlees mocht wel iets groter zijn.
Hoi Hans, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de maaltijd. Ik zal je complimenten en feedback doorgeven aan onze afdelingen. Hopelijk mogen we nog lang heerlijke maaltijden voor je blijven koken. 💚 Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Zowel de website, als de mogelijkheid van online bestellen als betalen, als de bezorgman, als de verpakking van de maaltijden... alles top. Toch heb ik nog een vraag/opmerking: ik lees op de website dat er weinig toevoegingen zijn in de maaltijden. Bij het lezen van het etiket schrok ik dan ook van het aantal toevoegingen, die erop staan. Kunnen jullie daar wat extra informatie over geven? Verder heb ik een tip: de maaltijden zijn voor sommige mensen te groot en deze mensen eten van een 450grams maaltijd 2 keer. Is het mogelijk om in plaats van een plastic celllofaantje een hersluitbaar deksel mee te leveren? Dat zou voor mij de waarde van het gebruik van de maaltijden nog extra vergroten. Hartelijke groet, mascha
Hi Mascha! Wat een mooie complimenten, dankjewel! 💚 Over je vraag, wij voegen inderdaad niets toe aan de maaltijden. De toevoegingen die op het etiket staan zitten al in ingrediënten die wij inkopen. Als je hier meer informatie over had gewild mag je ons altijd een mailtje sturen. Je opmerking over het dekseltje zal ik doorgeven, wie weet is er wel zoiets mogelijk! 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Na lang twijfelen toch maar geprobeerd. Vandaag eerste levering , prima geregeld en gecommuniceerd, na de eerste indicatie de mail met slechts een uur spelling. Bezorgers was super beleefd. En dan de maaltijd natuurlijk , helemaal top! Voor mijn smaak iets te weinig zout maar dat is beter als te veel. Van de groente tot het vlees was het prima. Volgende bestelling meteen erin gegooid, uitgekookt.nl bedankt!
Hoi Jacco, Wat fijn om te horen dat je maaltijden zo goed zijn bevallen! Je complimenten maken ons ontzettend blij. 😍 Hopelijk bevalt je volgende bestelling net zo goed. Wij gaan in ieder geval ons best voor je doen. Ik wens je nog een fijn weekend. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Super lekkere maaltijden, goed verzorgd en altijd op tijd….. een aanrader voor mensen die net als ik niet houden om tijd te verspillen aan boodschappen doen en koken.
Hoi Gijsbert-Jan, Wat geweldig om te lezen dat de maaltijd je goed bevallen. We zijn blij dat we je tijd kunnen besparen. :) Hartelijk dank voor de review en voor het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Het zijn heerlijke maaltijden die wij een half uur in de oven verwarmen. Zo lekker om 3 dagen in de week na het werk zo makkelijk te hebben.
Hi Anita, Hartelijk dank voor de positieve review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Hopelijk mogen we je werkweek nog lang gemakkelijker maken! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt