De maaltijden zijn gezond

De maaltijden zijn gezond en smaken goed

Goede bezorgen erg tevreden

Een hele goede service,ben tot nu toe zeer tevreden ,kon het niet meer volbrengen om een potje voor mij zelf op tafel neer te zetten, kreeg het advies van mijn thuis zorg, en zo krijg ik toch mijn dagelijkse voeding binnen ,wens jullie een fijn weekend en tot volgende week maandag gr.mevr.kooymans

Je voelt dat je belangrijk bent

Zeer goede service. Een vraag wordt meteen goed opgepakt.

Heerlijk eten!

Elke avond een heerlijk diner!

Smaakt over algemeen lekker beter dan pakket van supermarkten.Heb er nog 6 ga vanavond de soort met rijst proberen

Gevarieerd eten met prompte service

Zie boven

Lekker en vers

Verse maaltijden, veel keuze en makkelijk te bereiden.

Een geweldige uitkomst voor mensen die niet willen of kunnen koken.

Een geweldige uitkomst voor mensen die niet willen of kunnen koken. Een ding is zeker, de maaltijden smaken beter dan het doorsnee aanbod van de grootgrutters. De prijs is wat hoger maar de kwaliteit compenseert meer dan voldoende.

Goede gevarieerde maaltijden

Goed gevuld en aan te bevelen

Ontzettend lekker

Erg voedzaam en gezond eten.

Echt heel lekker en vers

Normaal neem je een magnetron maaltijd uit pure noodzaak. Als je die dan op hebt gekregen denk je, zo heb er weer iets ingestopt.. Maar bij de maaltijden van uitgekookt kijk ik er echt naar uit om weer warm te eten. En zit ik ook vol na de maaltijd, gezien hun portie ook in maat L te bestellen is. Verder ook goed op smaak Dikke aanrader!

Kort maar krachtig “””PERFECT”””””

Wij eten er lekker van !!

Ik kijk uit naar het avondeten.

Ik bestelde de maaltijden omdat ik een blessure kreeg aan mijn rechterarm waardoor ik tijdelijk niet kon koken. Ik verwachtte er niet veel van. Maar tijdens het eten heb ik enorm van de maaltijd genoten. Ze zijn heerlijk de kwaliteit van de producten is prima, de versheid, de smaak en de originaliteit. Niets meer aan veranderen.

Ruime keuze prima portie verhouding prijs kwaliteit goed

Vers en heerlijk eten.

Sinds ik Uitgekookt heb ontdekt eet ik 's avonds weer warm. Goed gebalanceerd en vers.

ERg lekker

Wat ik alleen jammer vind als er gekookte aardappels bij zijn,dat er bij sommige gerechten geen jus bijzit.

tevreden

veel keuze en goede kwaliteit,ook de bezorging goed en volgens afspraak

Geweldig eten voor een eerlijke prijs

Door omstandigheden hebben wij vaak zelf de puf niet om te koken en nu hebben wij hele lekkere, gezonde maaltijden die thuis worden gebracht. Echt fantastisch. Wij zijn heel erg blij met jullie!!!! Bedankt.

altijd goed verzorgt en heerlijk

Ik ben heel blij met jullie.Alle maaltijden tot nu toe waren heerlijk. Ik beveel jullie ook aan in mijn familie en kennissenkring en ik ben geen slijmbal

Voortreffelijke maaltijd.

Stukje vlees mocht wel iets groter zijn.

Op alle fronten beleef ik Uitgekookt als bijzonder professioneel

Zowel de website, als de mogelijkheid van online bestellen als betalen, als de bezorgman, als de verpakking van de maaltijden... alles top. Toch heb ik nog een vraag/opmerking: ik lees op de website dat er weinig toevoegingen zijn in de maaltijden. Bij het lezen van het etiket schrok ik dan ook van het aantal toevoegingen, die erop staan. Kunnen jullie daar wat extra informatie over geven? Verder heb ik een tip: de maaltijden zijn voor sommige mensen te groot en deze mensen eten van een 450grams maaltijd 2 keer. Is het mogelijk om in plaats van een plastic celllofaantje een hersluitbaar deksel mee te leveren? Dat zou voor mij de waarde van het gebruik van de maaltijden nog extra vergroten. Hartelijke groet, mascha

Na lang twijfelen toch maar geprobeerd. Vandaag eerste levering , prima geregeld en gecommuniceerd, na de eerste indicatie de mail met slechts een uur spelling. Bezorgers was super beleefd. En dan de maaltijd natuurlijk , helemaal top! Voor mijn smaak iets te weinig zout maar dat is beter als te veel. Van de groente tot het vlees was het prima. Volgende bestelling meteen erin gegooid, uitgekookt.nl bedankt!

Geweldig !

Super lekkere maaltijden, goed verzorgd en altijd op tijd….. een aanrader voor mensen die net als ik niet houden om tijd te verspillen aan boodschappen doen en koken.

Makkelijk en lekker!

Het zijn heerlijke maaltijden die wij een half uur in de oven verwarmen. Zo lekker om 3 dagen in de week na het werk zo makkelijk te hebben.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden