Makkelijk en lekker!

Het zijn heerlijke maaltijden die wij een half uur in de oven verwarmen. Zo lekker om 3 dagen in de week na het werk zo makkelijk te hebben.

Bijna alles heerlijk

Bijna want bijv macaroni en rijstgerechten vinden we gewoon minder smakelijk! De “gewone” maaltijden zijn overheerlijk!

Heerlijk eten

Echt heerlijke maaltijden. Ik kan het niet beter maken. Je kunt zelf de portiegrootte kiezen. Dus ook voor grote eters. Mijn bestelling voor volgende week is al gedaan!

Mmmmmmmm

Van alle maaltijden tot nu toe was er maar eentje ietsje minder qua smaak. Van alle andere maaltijden hebben we heerlijk genoten van gemak, smaak, keuze en kwaliteit.

Heerlijk gevarieerde maaltijden

Elke week andere maaltijden. Wij doen de maaltijden in een ovenschaal in de oven. Lekker gemakkelijk en heerlijk maaltijden en ruime keuze.

heerlijke gevarieerde maaltijden

4x per week een heerlijke maaltijd De gerechten zijn gevarieerd dus genoeg keus Levering is prima en makkelijk aan huis Voor mij allemaal pluspunten Ik ben heel blij met "uitgekookt"

Overgang van Etumé naar Uitgekookt bevalt goed.

De kwaliteit van de maaltijden is tenminste op hetzelfde niveau gebleven; da's TOP. Bezorging nu 1x per week is voor ons best handig. De keuze in de inhoud met gewichten van 350, 450 en 600 gr vinden we ook prettig.

Goede maaltijden en goede service

Ik ben ontzettend tevreden over Uitgekookt! De maaltijden zijn vers, gezond en heerlijk van smaak. Wat ik vooral fijn vind, is dat er een ruime keuze is aan gerechten, waardoor er altijd iets lekkers tussen zit. De porties zijn goed afgestemd, en de maaltijden blijven dankzij de vershoudtechniek echt lekker en vers. Ook de bezorging verloopt altijd stipt en professioneel – de bezorgers zijn vriendelijk en zetten de maaltijden netjes bij de deur. Wat mij vooral aanspreekt, is dat Uitgekookt gezonde voeding makkelijk maakt, zonder gedoe met koken of boodschappen doen. Ideaal als je weinig tijd hebt, maar toch een verantwoorde maaltijd wilt. Kortom: topkwaliteit, uitstekende service en een echte aanrader voor iedereen die gezond en gemakkelijk wil eten!

Heerlijk, zowel letterlijk als figuurlijk!

Prima en zeer smakelijke maaltijden. (Klant)-vriendelijke bezorgers!

Lekker en gezond.

De maaltijden zijn heel smakelijk. Ruim voldoende. Zeer gemakkelijk klaar te maken door 'n paar minuten in de magnetron. Volop variatie mogelijk. Geen spijt dat ik er aan begonnen ben.

Heerlijke gevarieerde maaltijden op tafel zonder stress

Gevarieerd aanbod van smakelijke maaltijden. In een handomdraai staan ze op tafel. Op dit moment een uitkomst voor mij! Rustig en relaxed de avond in.

Acties zoals 10 % korting blijken helaas niet te werken

Tot drie keer toe een andere actiecode gekregen, maar telkens werken die niet. Over de maaltijden wel tevreden maar een leuke actie blijkt een lege huls... Dat vind ik nou jammer toch van dit bedrijf.

Heerlijke maaltijden!

De maaltijden zien er goed uit en smaken uitstekend.

Lekker

Ziet er goed uit en smaakvol

Lekkere maaltijden en geleverd volgens planning

Lekkere maaltijden en geleverd volgens planning

Erg tevreden

Mijn schoonvader is erg tevreden over jullie maaltijden . Ik bestel voor hem . Vriendelijke groet Nancy Verhagen

Makkelijk bestellen snelle bezorgservice

Tot nu toe waren alle gerechten zeer smakelijk. Alleen die met kippendijen vind ik minder dus die bestel ik niet meer

Heeeeeeeeeerlijk

Elke maaltijd heerlijk

Prima! Lekker, gezond en gevarieerd

Van de bestelling t/m het bezorgen prima geregeld.

Heerlijk genieten

De maaltijden zijn echt met zorg klaargemaakt en samengesteld. Voldoende groente, vinden wij heel belangrijk.

voldoet aan alle verwachtingen

Maaltijden zijn makkelijk warm te maken, folie goed verwijder baar. Maaltijden zij zeer smakelijk. Bezorging vriendelijk en keurig in het tijdschema.

Heerlijk eten

Elke week bestel ik voor mijn dementerende tante maaltijden. En nu mijn man in een revalidatie centrum zit bestel ik ze zelf ook. Elke keer weer een feestje als ik ieen maaltijd uit de koelkast pak. Heerlijk smakelijk eten.

Niet smakelijk

Vier maaltijden besteld, één (terwijl we een hekel hebben aan eten weggooien) is in de kliko beland. De andere drie opgegeten, maar met lange tanden. Aan alle maaltijden zit een hele vreemde bijsmaak. Bezorging was netjes en portie grootte ook.

Rommilig

L.S. Ik weet niet waar onze maaltijden gemaakt worden. Maar erg tevreden zijn we niet. Alles zit doorelkaar. Jammer. Vriendelijke groet Mevr. Weber Krimpen aan den IJssel

Top ervaring met uitgekookt

Erg lekkere maaltijden, voldoende, smaakvol en vers. Het belangrijkste de keuzestress van wat zullen we eten is afgenomen en de verspilling als je er uiteindelijk toch geen zin in hebt of door het late tijdstip geen zin hebt om te koken. Steeds dezelfde bezorger, vriendelijk en correct. Kortom een prima ervaring.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden