Ik bestel hier nooit weer

Ik heb 4 bestellingen geplaatst waarvan er 2 fout gegaan zijn. Daarom verdient Uitgekookt geen 5 sterren.

Heerlijk eten....... komen afspraken na

Altijd op de afgesproken tijd geleverd..... het eten is net of jou moeder het gemaakt heeft

Goede maaltijden, slechte klachtenafhandeling

Wij bestellen nu een paar maanden wekelijks 6 maaltijden bij Uitgekookt. Heerlijk, vers en gevarieerd eten. We zijn wat dat betreft erg tevreden over Uitgekookt. Echter zijn we minder te spreken over de klantenservice. Vandaag hadden we een verkeerde maaltijd bezorgd gekregen. Hierover gebeld en er werd inderdaad bevestigd dat dit fout is gegaan. We krijgen een kortingscode voor een gratis maaltijd maar moeten dan als we deze week geleverd willen krijgen nog een extra (betaalde) maaktijd bestellen. Mijn inziens moet je als bedrijf een fout altijd oplossen zonder dat de klant extra kosten hoeft te maken. Dit ook aangegeven maar er werd aangegeven dat dit het maximale is wat Uitgekookt kan doen.

Geweldig! Heerlijke maaltijden

Iedere week opnieuw verheugen wij ons op deze overheerlijke maaltijden! Elke maaltijd heeft de juiste mix aan kruiden. Zeer goede smaak, kwaliteit en samenstelling. Blijf vooral zo doorgaan. Minpuntje, voor mij, is dat de aardappelpuree smaakloos is (en droog). Groetjes Monique.

goede bezorging/lekker eten

heel goed,afwisselend, ruime keus

Helemaal goed, eten en ook de bezorging

Meerdere verschillende maaltijden gehad, allemaal lekker en goed verzorgd. Bezorging verloopt ook prima

Bezorging......

Ik ben niet zo tevreden over de laatste bezorging. Ik heb telefonisch uitgelegd waarom ik niet altijd thuis kan zijn als de maaltijden worden gebracht en dat maakt het voor mij zo moeilijk om bij een organisatie maaltijden af te nemen. Maar de laatste keer was het wel erg bont! Ik was die avond op het tweede adres dat ik had opgegeven, in de veronderstelling dat het daar zou worden gebracht, maar nee. Aangezien mij was verzekerd dat de inventieve bezorger wel een oplossing zou vinden gezien de geringe afstand tussen beide adressen, maakte ik me er niet echt druk om. Inventief wás hij of zij! Twee dagen later maakte een oplettende buurvrouw mij erop attent dat op de zitting van een scootmobiel, die wel voor mijn appartement stond maar NIET van mij is, een doos met maaltijden stond met mijn naam erop...... Die oplossing zag ik niet aankomen! Waarom niet even een papiertje in de brievenbus of een telefoontje, whatsappje? Het eten heb na twee dagen buiten de koelkast te hebben gestaan maar weggedaan.......

Lekkere maaltijden

Heerlijk gevarieerde maaltijden.

Top eten!

Wij vinden het fijn, ondanks de aantal maaltijden kan bestellen zonder een bedrag limiet. En dat het kosteloos is de bezorging. Het is net of je het zelf vers gemaakt hebt, zo lekker zijn de maaltijden en ook een ruim assortiment. Top, ga zo door!! Groetjes Thea Vorstenbosch

Heerlijke maaltijden !!

Heerlijke maaltijden , altijd keurig en op tijd geleverd!!! Super makkelijk !!!

Heerlijk

Smakelijk eten. Bezorging prima!

Top.

Ik ben heel tevreden met de maaltijden van Uitgekookt.Echt heel lekker van smaak,ruime portie en op tijd geleverd.Voldoende keus zeker buiten de box om.Gemak dient de mens%

perfect eten

Goedemiddag. Wat zijn wij ontzettend blij jullie te hebben ontdekt Wij geven jullie een 10 met nog 2 bonus punten er boven op Het zijn perfecte maaltijden zeer ruime porties en zalig van smaak. Lekker knapperige groente en ook nog een uitgebreide keuze. Wij hebben inmiddels 3 keer bestelde en zullen dat blijven doen En ook de klanten service is erg vriendelijke soms even wachten maar het is zeker de moeite waard. Wij zijn inmiddels uitgekookt , en laten het nu graag aan jullie over. Ga vooral op deze voet verder. Els en Klaas Rensema, Almere

Smaakvol

Klantvriendelijk en het eten smaakt goed

Toppie

Het eten is lekker gevarieerd en heel smakelijk.

Goede kwaliteit en variatie

Goede kwaliteit en variatie Smaak heerlijk

Heerlijke maaltijden

Ik bestel af en toe een maaltijdbox met 4 heerlijke en verrassende maaltijden. Wordt keurig afgeleverd. Ben tevreden, vooral ook omdat je niet aan een abo vastzit.

Lekker

Gewoon een heerlijke maaltijd voor een redelijke prijs.

zeer goed

Helaas is mijn vrouw in november 2023 overleden. Ik zelf kan niet koken, dus eerst maar van de supermarkt/slager geprobeerd maar gooide de helft weg zonde dus. Toen een tijdje van een caterings bedrijf maar dat waren grote porties en weer gooide ik de helft weg. Ik zag dat ik bij uitgekookt ook kleine porties kon bestellen dus een proef pakket besteld van 350 gram. ik denk dat ik nu mijn ballangs heb gevonden en het eten is naar mijn zin voldoende en lekker.

Zeer slecht

8 maaltijden besteld als proef en alle maaltijden waren absoluut slecht. Smakeloos veel saus van verse groenten is niets maar dan ook niets te vinden. We hebben ze allemaal geprobeerd maar dit was eens en nooit weer. De rest, en dat was heel veel, aan de kippen gegeven …. De verwachtingen waren hoog gespannen gezien alle reclame en het tv programma van Rudolf; zonde van het geld. Alle lovende recensies zijn te mooi om waar te zijn.

Goed en naar wens gebalanceerde ontdekkingsreis via mijn smaakpallet.

Contact: - professioneel - inlevend - attent - respectvol Maaltijden: - in het begin nog te ontdekken hoe het voor mij werkt qua bestellen - fijn - lekker - smaakvol - kruidenkeuze goed en soms met een magische tintje - volume naar wens - oogstrelend

Heerlijk eten en gezond

Lekker en gezond. Gemakkelijk in de magnetron of oven. Bestel niet elke week. Soms kook ik ook zelf. Ik hoor van sommige mensen die het ook af en toe bestellen. Die het ook heerlijk vinden. Dus ga zo door

Helemaal Top!

Heerlijke maaltijden, goede communicatie. Een echte aanrader .

Lekker

Ik had eerst andere maaltijden De meeste daarvan smaakten niet Eerst dacht ik ik heb geen smaak meer(91). Nu eet ik alles op terwijl ik daarvoor mn eten weggooide

Amazing

Snel en lekker