Ik vind de bezorging zeer goed en de bezorgers heel vriendelijk en de maaltijden is iedere keer een genot !
Beste Piet, Wat een heerlijke review, dankjewel! We zijn superblij dat je zo tevreden bent over onze bezorging, het vriendelijke bezorgteam én natuurlijk de maaltijden. Het is ons een groot genoegen om je keer op keer te mogen verrassen! Blijf genieten van de maaltijden en mocht je tips hebben laat het ons gerust weten. Misschien dat we van een 7 een 10 kunnen maken. :) Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Smakelijke maaltijden en telkens gevarieerd. Met de aanbiedingen extra aantrekkelijk. Genoeg om uit te kiezen.
Beste Ruud, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je onze scherpe prijzen, de variatie en de smakelijke maaltijden waardeert. Met onze aanbiedingen proberen we het natuurlijk extra aantrekkelijk te maken! We vinden het geweldig dat je het ruime aanbod zo waardeert er is voor ieder wat wils! Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Heerlijk eten elke dag een verrassing!
Beste Rita, Wat een superleuke review, bedankt! Geweldig om te lezen dat je zo geniet van ons eten en dat elke dag een lekkere verrassing is. We blijven ons best doen om je te blijven verrassen. Eet smakelijk en blijf genieten van de maaltijden. Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Gezond en erg smakelijk Als dit wordt doorgezet krijgen jullie het nog heel erg druk !!! Maar mij hebben jullie overtuigd
Goedemorgen, Wat een geweldige reactie, dankjewel! We zijn superblij dat je zo verrast bent door de hoge kwaliteit en de smaak. Gezond en lekker blijft bij ons altijd topprioriteit. Fijn om te lezen dat we je overtuigd hebben! Blijf vooral genieten en nog een fijne dag verder. :) Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
De bezorging is zeer correct, het eten zeer smakelijk. Alleen de gekookte aardappelen vind ik minder smakelijk. Voorlopig ben ik even niet in staat om zelf te koken. Mis wel de geur van het zelf bereiden. Maar gemak dient de mens.
Beste Wolmet, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te lezen dat je de bezorging correct en het eten smakelijk vindt. We snappen dat je de geur van zelf koken mist, dat maakt eten vaak extra speciaal. Wat betreft de gekookte aardappelen nemen we je feedback mee om te kijken hoe we dat kunnen verbeteren. We zijn blij dat we je kunnen ontzorgen in deze periode gemak dient inderdaad de mens! Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
verse maaltijden en worden altijd op tijd bezorgd. En ze hebben een uitzonderlijke vriendelijke klantenservice.
Beste Johan, Wat een fijne review, dankjewel! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze verse maaltijden en de stipte bezorging. Extra leuk dat je onze klantenservice als uitzonderlijk vriendelijk ervaart dat geven we graag door aan het team. Bedankt voor het vertrouwen en blijf vooral genieten van de maaltijden! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Het zijn maaltijden met aandacht bereid. Doordat je zelf niet kookt bespaar je op energie maar tevens ook beperk je restjes welke dan uiteindelijk toch weer in de kliko verdwijnen. Duurzaam dus EN smakelijk. Bezorging is altijd op tijd en prettig dat het eevasre bezorger is.
Beste Tineke, Wat een prachtige, positieve woorden. Dankjewel! 💚 Supermooi om te lezen dat je zo blij bent met de maaltijden en dat ook de vaste bezorger naar wens is. Op naar nog heel veel bestellingen! 😀 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
De meeste maaltijden zijn erg lekker. Qua voedingswaarde let ik vnl op de verzadigde vetten en sommige zijn toch erg vet. En vaak zijn bijvoorbeeld sperziebonen niet echt gaar te noemen. Maar toch ben ik voornamelijk tevreden. De smaak stelt zelden teleur!!
Beste Astrid, Fijn dat je jouw feedback met ons deelt! Wij zijn blij om te lezen dat je de maaltijden erg lekker vindt. 💚 Er is altijd ruimte voor verbetering, dus jouw feedback ga ik zeker doorgeven aan onze koks. Hopelijk kunnen zij daarmee aan de slag om de maaltijden nóg lekkerder te maken! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Wat een uitkomst . Ik wat ouder. Alleengaande man . Nu juiste porties die herrlijk smaken. Geen resten die toch nog op moeten enz. Heel uitgekiend van uitgekookt. En ik blij met de ruime keuze. Er zit altijd iets bij.
Beste Johan, Bedankt voor je review! We zijn erg blij dat onze maaltijden zo goed aansluiten bij jouw wensen! Juist voor alleengaanden is het belangrijk om goed én gemakkelijk te kunnen eten, zonder verspilling of gedoe in de keuken. 😊 Wat fijn om te lezen dat de portiegrootte, smaak en variatie je zo aanspreken. Daar doen we het voor! 💚 Onze chefs kijken ernaar uit om weer voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Aarzelend begonnen met bestellen van complete ( verse) maaltijden . Deze aarzeling verdween na de eerste keer ontvangen en eten. Het is echt lekker en ziet er goed uit. Nu een regelmatige besteller en een tevreden klant.
Beste Dicky, Bedankt voor je review! Wat super leuk om te lezen dat je de maaltijden lekker vindt en dat je ze er goed uit vindt zien. 😊 Ik zal je mooie complimenten doorgeven aan onze desbetreffende afdelingen! Dit kunnen hun zeker waarderen. 💚 Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Zeer ruime keuze uit fantastische en super verse maaltijden. Absolute aanrader! Als vrijgezel en zeker geen held in de keuken weet ik nu zeker dat ik voldoende variatie aan voedingsstoffen en vitamines binnenkrijg.
Beste Bas, Hartelijk dank voor je review! Geweldig om te lezen dat je zo geniet van onze maaltijden en dat je merkt dat je voldoende variatie en voedingsstoffen binnenkrijgt. 💚Precies waar we het voor doen! We blijven ons best doen om het je elke dag weer lekker, makkelijk én gezond te maken. 😊 Onze chefs kijken ernaar uit om weer voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Lekker en gevarieerd aanbod om uit te kiezen
Beste Lena, Dankjewel voor je fijne review! Super om te lezen dat je ons eten lekker vindt en het gevarieerde aanbod waardeert. We blijven ons best doen om elke week iets smakelijks op het menu te zetten! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Eten is lekker vers en veel keus
Beste Hannie, Wauw, wat een prachtig cijfer en mooi compliment! 💚 We doen ons best om voor iedereen wat lekkers op het menu te zetten, dus het is fijn om te lezen dat dat wordt gewaardeerd. Hopelijk mogen we nog lang voor je koken! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Goed verzorgd en lekkere maaltijden. Mooi makkelijk als je weinig tijd hebt.
Beste Jan, Dat is precies de reden voor ons geweest om te beginnen met het leveren van verse, gezonde maaltijden. Niet iedereen kan koken of heeft daar de tijd voor. Om er toch voor te zorgen dat iedereen gezond kan eten, koken wij met veel liefde een gezonde maaltijd. 💚 Op naar nog heel veel bestellingen! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Ik eet altijd de buitenlandse maaltijden, die zijn goed. Maar sorry de chili con carna vond ik een kleine 6.
Beste Leny, Die buitenlandse maaltijden zijn inderdaad heel lekker (hoewel ik zelf de Hollandse maaltijden ook super vind!). 😋 Goed dat je aangeeft wat je wel en niet lekker vindt. Mocht je een goede tip voor onze koks hebben, horen wij het graag. Dan kunnen de koks misschien wat aanpassen in de receptuur. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Altijd heerlijk eten,en prettige bezorgers
Beste Marirke, Dankjewel voor je mooi woorden! We zijn blij dat je over zowel de maaltijden als de bezorgers tevreden bent. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Super. Vriendelijke bezorger
Beste Antonius, Wat een prachtig cijfer, dankjewel! 💚 Erg mooi om te lezen dat je tevreden bent met jouw bezorger, dat zal hij vast leuk vinden om te horen. We kijken ernaar uit om binnenkort weer voor je te koken. Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Ik vind het wel zo super goed het eten van jullie,elke keer weer met plezier aan het eten!
Beste Marijke, Wat leuk om te lezen! Wij koken ook met veel plezier voor jou, dus dat komt goed uit. 😉 Dit mooie compliment steken wij in onze zak! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Goed geregeld, en smaakt prima.
Beste Loes, Fijn dat de maaltijden in de smaak vallen & dat je tevreden bent over het hele plaatje. Ik zal je mooie compliment doorgeven aan mijn collega's! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Elke dag een heerlijke maaltijd
Beste Hemma, Dat is natuurlijk heerlijk! We zijn blij dat we ervoor kunnen zorgen dat je zonder uren in de keuken te staan tóch kunt genieten van een lekkere, gezonde maaltijd. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Het is elke keer weer ‘n genot om jullie maaltijden te eten, bedankt daarvoor
Beste Frans, Dat is een prachtig cijfer, dankjewel! 💚 We vinden het superfijn dat jullie zo kunnen genieten van onze maaltijden en koken met veel liefde voor jullie. Hopelijk mogen we nog lang voor jullie in de keuken staan? Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Alle maaltijden vinden wij altijd lekker
Beste A Rombaut, Wat fijn om te zien dat je ons een 9 geeft! 😁 We hopen dat we jou nog lang kunnen blijven voorzien van goede en smaakvolle maaltijden. Tot snel! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Maaltijden erg lekker, veel groente en vlees. Bezorging is ook perfect, altijd mooi binnen de geplande tijd
Beste Riny, Bedankt voor jouw mooie review voor ons! We vinden het fijn om te horen dat je de maaltijden lekker vindt, en dat je geniet van de hoeveelheid groente en vlees. We zullen de bezorgers een verdiend schouderklopje geven 😁 Geniet van het weekend! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Het is zeer smaakvol, ziet er verzorgd uit. Compliment voor de mensen die het voor ons bereiden.
Beste José, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo positief bent over ons! Daar worden we blij van. We zullen jouw mooie compliment doorgeven aan onze koks 😁 Goed weekend gewenst en geniet van de regendruppeltjes! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt
Wij genieten van de variatie van smaken , Van het ruime aanbod Van de accuratesse van de bezorging Van de mogelijkheid om in te vriezen !
Beste Ger, Wat ik in een woord van jouw review vindt: geweldig! 😁 We vinden het fijn om te lezen dat je geniet van de variatie, het ruime aanbod, de goede bezorging en de mogelijkheid dat de maaltijden ingevroren kunnen worden. We houden onze service graag zo voor jou op peil. En onze koks staan te springen om weer voor je te koken. Tot snel! Met vriendelijke groet, Mirjam van Team Uitgekookt