In vrijwel alle opzichten goed.

Zeer tevreden, echter niet over een medewerkster die beweert dat we regelmatig klagen terwijl Het tegenovergestelde het geval is. Overige medewerkers prima. De smaak van de aardappelpuree zou veel beter kunnen.

Goed verzorgd

Heerlijk en gezond !

Smakelijk en veelzijdig

Heerlijk om wekelijks te genieten van gevarieerde maaltijden. Door auto-immuunziekte mis ik de energie om dagelijks te koken. Uitgekookt is een uitkomst!

Geweldig eten

Geweldige ervaring

Heel goed maar wel een minpuntje

Bij de zalm in botersaus met taglitelle, was het jammer dat er tussen de talitelle enige keiharde stukken zaten. Jammer voor de rest was het weer voortreffelijk. P.S; wat bij meer pasta producten door ons is geconstateerd.

Rein en gevarieerd eten

Met deze hoge temperaturen vind ik het normaal als er ijszakjes of koelzakjes in de verzenddoos zitten. Tijdens de rit van bezorgen onder hitte bederft het eten snel. Ik had ook last van de maaltijd van mijn darmen.

Alles heel goed

Alles wat ik tot aan eten heb gehad was naar mijn volle tevredenheid.

Heerlijk en makkelijk

Wij bestellen nu al meer dan een jaar bij uitgekookt! Heerlijke gevarieerde maaltijden, genoeg keus voor ons beide. Voor ons zijn de maaltijden van uitgekookt echt een pluspunt in ons dagelijks leven. Ik werk 2 dagen per week tot 18.30 en mijn man begint om 18.00 uur. Dus heel makkelijk dat we ieder op onze eigen tijdstip een gezonde maaltijd kunnen eten. Voor ons echt een uitkomst!!

aus der meisterklasse

dit zeggen de duitsers, ik sluit mij daar gerne bei an

Mooi verpakt duidelijk beschreven en smaak is prima

Smakelijke variatie.

Wekelijks variatie in aanbod van menu's. Enig minpuntje. Vaak te weinig jus!! Zeker bij de diverse stamppotten. Voor de rest Uitgekookt ga zo door!!

Geweldig, ik ben 100% te vrede

Al zou de sausjes wat rijkelijker mogen zijn.

Alles liep vlotjes

Vlotte service,het eten is voortreffelijk en betaalbare prijzen.

Smaakvol!!!!

Ik ben heel tevreden over de maaltijden,je kiest zelf wat bij je past maar iets anders proberen is ook verrassend

makkelijk en heerlijk

keuze is reuze, makkelijk te bestellen en heerlijke maaltijden. Bezorging stipt op tijd. Ben er ontzettend blij mee!

Goede maaltijden

De bezorging is uitstekend en alles wordt goed uitgelegd in de folders. Ruime keuze tegen een redelijke prijs. Zeker een aanrader

Wordt altijd volgens de afgesproken tijd bezorgd. Alleen staat er gratis bezorgd maandag is niet helemaal waar, heb een aantal keer voor bezorgen betaald. Nou zijn dat geen wereld bedragen maar toch.

Weinig groente en doorgekookt

Ik heb als proef twee maaltijden van Uitgekookt besteld. De pasta met zalm had ontzettend weinig groente, veel pasta en alles smaakte doorgekookt. De ovenschotel witlof, appeltjes en geitenkaas lag als een smurrie op m’n bord. Alles was één smaak en had de structuur van een potje baby eten. Na een dag hard werken was ik echt heel erg teleurgesteld.

Nu 3 keer besteld, en wat zijn ze lekker.we dachten ook dat medium menu's voor ons te weinig zou zijn,maar absoluut ruime porties ,voor ons ruim voldoende.we gaan nu 5 wk op vakantie .maar zeker bij terugkomst.gelijk weer bestellen.wat lekker en wat een gemak.Zo blij dat ik het wilde proberen.nou tot snel .toppers daar in de keuken.

Goed, maar met een klein minpuntje

Jammer dat het bezorgen van de maaltijden op maandag extra kost. Ik bestel iedere week 3 maaltijden voor mijn gehandicapte broer. Deze maaltijden gebruikt hij begin van de week en kosten hem daardoor dus meer. Voor hem is het belangrijk een bepaalde continuïteit te waarborgen, dus accepteren we dit maar. Daarentegen zijn de maaltijden wel goed en gevarieerd.

Geweldig,

Ben er heel erg tevreden mee,zo makkelijk en heerlijk bereid.wil af en toe nog zelf koken,maar het wordt moeilijk met die heerlijke maaltijden.

Erg lekker en goed verzorgd.

Tis heerlijk

Tis makkelijk veel variatie en nog lekker ook

Altijd heerlijke maaltijden

Ik ben al enige tijd klant bij Uitgekookt en vind de maaltijden stuk voor stuk van hoge kwaliteit. En het assortiment is groot.

Eten is oke maar meer ook niet

Ben al langer klant en soms het idee dat het eten erg op elkaar lijkt en smaakt.... Vaak het idee dat er geen kruiden/peper/zout gebruikt worden. Met name kriden is een gemis,

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden