Pluspunten

Perfect afgehandeld

Pluspunten

Pluspunten

snel en correct afgehandeld

Pluspunten

goede comunnicatie en vlugge levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bij latere levering wordt een mail gestuurd

Liefst iets sneller iets laten weten bij late levering en dan proberen om ze toch zo snel mogelijk te sturen

Pluspunten

Kwaliteit van ontvangen artikel was zeer goed. Levering heel snel en communicatie via de mail zeer duidelijk.

Pluspunten

primapasvorm

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering. Snel retour.

Website geeft onjuiste informatie over product. Zeer ondeskundig advies; te jong personeel met weinig verstand van klanten benadering of hun product. Begrijpen niet dat hoofdsteun schroeven van een '92 Volvo te geroest zijn om er uit te halen. Personeel blijft maar zeggen hoe gemakkelijk dat is. Geen medewerking willen verlenen met informatie retour ophalen product. Uiteindelijk zelf de vervoerder GLS gebeld, die bijzonder behulpzaam was. Zelfs na mijn klacht, is de website niet aangepast. Trage retourbetaling; pas na 25 dagen.

Pluspunten

Vlotte afrekening bij bestelling. Snelle levering. Stof is van zeer degelijke kwaliteit.

Hoes voor de hoofdsteun is een stuk ( 6cm) te kort. Kreeg geen reactie op de mail waarin ik dit gemeld heb.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Geweldige Services! Bij levering was en een naatje los. Werd gelijk een nieuwe hoes toegestuurd. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

duidelijke site snelle levering

kwaliteit stoelhoes matig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de autohoesen zagen wij pas toen ze er in zaten dat er op de achterbank een fout in zat een witte dikke streepmaar wel hadden ze al even in huis toen wij ze er in deden en dan voor die prijs 69,00 .we zijn er niet te vreden over voor die prijs dus nooit meer .gaarne bericht terug maar wij zijn er pas over 14 dagen weer voor ik de mails nakijk en dan hadden wij ook nog dat de eerste hoesen rose waren in plaats van grijs .

eerst goed nakijken voor je de mensen iets sruurt en dan voor dat geld geen tweede keus want ik ben toch zo zuinig op miun auto

Pluspunten

Snelle service, duidelijke facturatie.

Na 9 dagen is het geld nog steeds niet retour gestort.

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden met mijn aan koop van mijn hoesen in mijn auto en ze waren vlug in belgie mvgrt Kathleen uit St-Truiden super

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen