Beste Ima bedankt voor uw review! Wij hebben ervoor gekozen dat opsturen gratis is (voor onze kosten) en terugsturen voor eigen rekening. Dit doen wij om het nog leuk te houden. Mensen gaan anders heel makkelijk heen en weer sturen wat ons als bedrijf dus 15 euro per keer zou kosten en niks op levert. Zakelijk gezien is dit totaal niet interessant en dit wordt ook onderstreept door de grote online spelers die van het gratis retour beleid af willen. Daarbij komt dat zowel wij als u nu eenmalig deze kosten kwijt zijn en dat is wel zo eerlijk. Overigens bent u dit niet verplicht te doen. U kunt ze ook gewoon in de winkel in Spijkenisse terug komen brengen. Dit is gratis en kost u niks. Uiteraard staat dit alles ook in onze leveringsvoorwaarde welke u kan inzien voordat u de bestelling doet ;). Met vriendelijke groet, Rutten Schoenen
Bedankt voor de mooie recensie, Ik begrijp de verwarring mbt de Wijdte G of H bijv. De letter zegt iets over de omtrek van de bal van de voet. Dit is iets anders de de breedte van de zool van links naar rechts (om het makkelijk te houden ;)). Daarom spreekt men officieel over wijdte maten. Zo is bij het merk Gijs op een mt.9 wijdte G de balomvang 25.5 cm en op mt 9,5 is dit 25.75 cm. Probleem is dat niet alle merken op mt. 9 wijdte G dezelfde omvang gebruiken. Neem daarbij mee dat de ene schoen een breder grondvlak heeft en dus minder hoogte en de andere een smaller grondvlak heeft en dus meer hoogte om aan diezelfde balomvang te komen en u begrijpt dat dit niet meer "even" uit te leggen is. Het is dus ook zo dat niet alle Gijs mt. 9 wijdte G dan ook precies hetzelfde vallen. Hier zijn weer leest nummers voor. De letters zijn dus een indicatie maar geen garantie. Heeft u last van uw kleine teen dan zou u overigens meer ook nog naar teenruimte moeten kijken dan naar de wijdte maat (balomvang). Het best kunt u inderdaad langskomen (het blijft een kwestie van passen) en dan kan ik u dit nog beter uitleggen ;). U bent van harte welkom.