Snelle en correcte levering van het bestelde product
Zeer positief
Zeer positief
5 August 2019
Jan
Akkrum
Buiten werktijd onmiddellijk via email reagerend op mijn aanvullende vraag n.a.v. een bestelling op de site. I.p.v. mijn aanvankelijke vraag om het bestelde via Post NL op te sturen, het bestelde klaar gezet om door mij te worden opgehaald. Ook nog ter plekke aangeboden om het voor mij in elkaar te zetten. En dat alles in een heel vriendelijke en hulpvaardige sfeer.
1 August 2019
Theo
Bergeijk
De buitenlamp die ik zocht was vervangen door een nieuwe versie; dit alternatief werd duidelijk aangegeven. Even de details en prijzen vergelijken en klaar. Aankopen (checkout) en levering zijn altijd al goed. Geen 10 omdat zoekfunctie op mobiel beter kon.
29 July 2019
Henny
Purmerend
Snel x goed ontvangen.
23 July 2019
Lieve Jacobs
Essen/Belgie
Goede merkproducten ,goede prijzen en snelle levering.
23 July 2019
Andre
Linne
Ik kom er al jaren. Ze denken goed met je mee en voor de prijs hoef je het niet te laten.
20 July 2019
Antoine
Asten
goeie service van de bestelling en ontvangst.
18 July 2019
Henk
Woudenberg
Product, niet op voorraad, levertijd werd niet echt doorgegeven zodat wij op laatste moment nieuw afleveradres moesten doorgeven. Geen probleem, keurig afgeleverd. Goed product, goed geprijsd. Top.
17 July 2019
Rolf
Heerhugowaard
Zeer makkelijke website en snelle levering
11 July 2019
DEURNE
Keurig netjes op tijd
Thijssen
Beverwijk
Via de webshop wat schakelmateriaal besteld. Ik had een beetje rare combinatie van producten, en ik werd even later keurig opgebeld om te checken of alles bij elkaar zou passen. Geweldige service! Daarna is alles netjes in goede staat bezorgd. Ik zou hier zeker terugkomen.
26 June 2019
Ar
Roelofarendsveen
Heb al vaker bij hun besteld.Altijd perfekt geleverd.Je kunt ze altijd bellen voor advies en om de bestelling aan te passen.Ga zo door heren.
10 June 2019
Elst
3 June 2019
Peter
Drongen
Uitstekende service en goede prijzen.
31 May 2019
Xander
Vorden
Perfect. Snelle afhandeling en goede prijs-kwaliteit.
29 May 2019
Luc
Beringen
27 May 2019
Maarten
Oosterwolde
Geen bijzonderheden, alleen moest weer alles zelf via internet bestellen. Met iets meer service zou medewerker het artikel zelf in kunnen voeren en de bestelling direct plaatsen. Groet, Martin den Heijer
26 May 2019
Martin
IJsselstein
Pluspunten
Goede service, fijne winkel, telefonisch goed te woord gestaan!
22 May 2019
Gijs
Eindhoven
Pluspunten
Goede communicatie.
Verbeterpuntengeen
15 May 2019
Frieslandcollege Leeuwarden
Leeuwarden
Pluspunten
Snelle levering. Prima materiaal en goed verpakt verzonden.
13 May 2019
Ruud
Nuenen
Pluspunten
Betrokken, snelle levering en betaalbaar!
7 May 2019
Verbeek
Wijhe
Pluspunten
vlotte levering knalles klopt
2 May 2019
Wim
Zierikzee
Elektroschakelmateriaal.nl is gespecialiseerd in elektro installatie materialen en verlichting. Goede service en betrouwbaarheid staat bij ons voorop.
Logtenstraat 5
5721 ex Asten