Snelle verzending

Uitstekende service

Erg tevreden.

Ik heb voor mijn dochter om te trakteren bellenblaas besteld met haar foto met eigen tekst. Kwamen al snel binnen en zag er super goed uit. Ik heb een blije dochter thuis die nu niet kannwachten tot ze mag trakteren.

Heel goed!

Fijn dat er meegedacht werd.

ziet er prachtig uit

frisse uitstraling en snelle levering

Zeer behulpzaam en mooie kwaliteit producten

Zeer goed geholpen helaas door postnl pakket later ontvangen dan gewenst lag niet aan traktatiecorner

Snelle, vriendelijke service! s’Ochtends een bidon besteld met naam en s’middags al op kunnen halen!

Prima service!

Snelle vriendelijke reactie op mijn order. Ik had een specifieke wens en daar werd niet moeilijk over gedaan. Sneller levering van een prima product.

Snel, persoonlijk en uniek

Ik vroeg naar iets wat niet op de site stond. Ilona heeft snel gereageerd en er echt iets moois van gemaakt. Ik kreeg eerst een voorbeeld te zien en nadat ik dat goedgekeurd had had ik mijn bestelling snel in huis. Ook keurig verpakt trouwens.

Na mijn email of het snel opgestuurd kon worden .was dit geen enkel probleem een super snelle service. Met als resultaat een blije kleindochter met een mooie rugtas met haar eigen naam erop. Goede kwaliteit tas ook.

Toch nog snelle levertijd

Stond geen levertijd aangegeven wat ik beetje vervelend vond. Maar ze waren super snel het leveren van mijn bedrukte pennen. Ziet er top uit.

Altijd een meebedacht eindresultaat

Ilona denkt met alles mee, en snapt uitstekend wat er bedoeld wordt. En daardoor wordt het eindresultaat daarom altijd beter dan initieel gedacht.

Altijd een meebedacht eindresultaat

Foutje werd super en razendsnel hersteld!

Mijn zoon bestelde een Lombardijes-box. De bandjes waren afwijkend van die op de foto. Na contact opgenomen te hebben werd dit heel snel gecorrigeerd met gratis extra bandjes in de juiste kleur. Kijk, dat heet nou service!!

Product werd snel geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen.

snel shirt ontvangen en leuk contact via de mail.

erg vriendelijk en meedenkend. Had een wit shirt besteld en kreeg de vraag terug of ik niet een andere kleur wilde. Dit ook gedaan en erg goed behandeld.

Originele cadeaus

Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Super !

Heel netjes direct na mijn bestelling welke kleur shirts en tekst ik zou willen. Heel netjes en top geregeld !

Snelle service, super flexibel en denkt met je mee. Echt een aanrader

Alles prima !

Een dikke 10, makkelijk te bestellen en snelle levering voor in deze tijd.

Goede service, mooi product.

Goede service, mooi product.

Heel prettig

Snel en prettig geholpen. Heel blij mee.

Super snelle service

Een snelle service en leuke producten.

Leuke webshop

Leuke webshop, en snel geleverd. Nog even aangegeven wanneer ik het echt nodig had en kreeg gelijk vriendelijk antwoord via de mail dat het geen probleem was. En zoals beloofd ook geleverd. Helemaal top!

Vlugge levering.

Prettige site, vlugge levering

prima product, snelle levering

leuk product voor de berenjacht

Frits Peutzstraat 22

5915 JB Venlo