Goede en klantvriendelijk

Topbedrijf!

Supersnelle levering en direct antwoord op mijn vragen via de app!

Super snel verzonden en goede kwaliteit! Goede en vriendelijke communicatie!

super ! aanrader ! hele snelle levering !

alleen hoop ik dat de t shirt past, heb mij een beetje laten leiden door het feit dat er geschreven stond "past ruim". Daarom L genomen i.p.v. XL.

Helemaal top!

Helemaal top

Persoonlijke toutch met goede service

Eerlijke en persoonlijke service. Snelle levering en wensen zijn bespreekbaar. Top. Aanbeveling zeker waardig.

Mooie mokken

De mokken zijn in goede staat ontvangen

Zeer klantvriendelijk en snel

Bij een probleem van een toeleverancier is er heel snel een alternatief voorgesteld en snel geleverd.

Perfecte transactie

Zeer tevreden over mijn aankoop !

Super goede service!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Hele gede service en snelle levering.

Goede service, snel contact

Goede service, snel contact

Superleuk dat je ook een enkele pen kan laten bedrukken!

Na lang zoeken een site gevonden waar je ook enkele pennen kan laten bedrukken

Goede, snelle service!

Had het verzoek of mijn bestelling versneld kon worden geleverd. Kreeg gelijk reactie. En hielden me ik de hoogte wat de status van mijn bestelling was. Super!!!

Geweldige kwaliteit!

Meteen bij ontvangst mijn MAX KERSTTRUI (SWEATER) aangedaan en voelde het meteen, geweldig goede kwaliteit ! Mvg Ferdie Jansen

Snelle levering.

Super snelle levering en super duidelijke uitleg voor het zelf maken van de Dora rugtasjes.!

uitstekend!

snelle levering en een uitstekend produkt!

verrassend goede kwaliteit

ik heb pennen besteld met een tekst erop en het eindresultaat heeft me echt verbaasd, want de kwaliteit is helemaal prima!

Makkelijk bestellen, vlugge levering en altijd via app bereikbaar,!! Gewoon TOP 👍

Toppie !@

optimale service

Geweldige vriendelijke benadering! Snel antwoord op je vraag en product is precies zoals verwacht. Netjes ingepakt en snel geleverd.

Netjes ingepakt, snelle levering.

Goed product en beschrijving. Netjes op de hoogte gehouden wanneer het op de post ging. Zeker een aanrader.

Leuke kleding gekocht

Leuke kleding voor break dance met opdruk gekocht

Ik heb tasjes besteld met eigen logo nou echt super leuk geworden en ook snel geweldig. Vr Gr hannie

Super service!!

Op het allerlaatste moment een bikerjacket besteld met opdruk. Ik wilde deze graag op mijn bruiloft over mijn trouwjurk dragen. Kosten noch moeite werden gespaard om dit te laten gebeuren! Onwijs bedankt voor de super service!!

Goede kwaliteit, snelle levering!

Ik heb bij tractatie corner inkleurshirts voor een evenement besteld. De kwaliteit en fit van de shirts is echt mooi, de bedrukking ziet er top uit en de levering is snel. De communicatie verliep ook erg prettig. Ik ga zeker meer items bestellen bij deze site!

Frits Peutzstraat 22

5915 JB Venlo