Prima !

Vlot geleverd en product voldeed aan de verwachting!

Geweldige service!

Ik had een gepersonaliseerde hoody besteld. Toen ik niet tevreden was over een bepaalde spelling van de naam, werd er hierom geen punt van gemaakt. Ik mocht het retour sturen en zij zouden de letter aanpassen. Het is helemaal goed gekomen en de service was TOP! Zo begripvol en geduldig. Geweldig.

Hele snelle service!!

Een mok met naam besteld voor een verjaardag. De volgende dag al bezorgd! Geweldig

geweldig

Product met foto wat ik heb laten maken is precies wat ik hoopte. Erg mooi geworden, netjes ingepakt en snel geleverd.

top

goed en netjes gemaakt en geleverd

Ik ben perfect geholpen door Ilona

Er was iets fout gegaan bij het bestellen. Ilona heeft het geweldig voor me opgelost. Verdient een pluim.

Mooi product, super snel geleverd!

Via de mail contact gehad en heb een voorbeeld toegestuurd gekregen die ik nog kon laten aanpassen als ik dat zou willen. Bellenblaas traktatie met foto was zeer geslaagd 😊

zeer dure verzendingskosten

koeltas met naam besteld - de verzendingskosten bedroegen de helft van de prijs, namelijk 8,95. Ook op een andere site besteld veel grotere producten en daar bedroeg het 4,95.

Snelle levering en uitvoering precies zoals op de foto staat.

waardeloos produkt

het product dat ik besteld heb lijkt wat betreft kleur absoluut niet op het plaatje. na 1x wassen is de kleur helemaal weg. Weggegooid geld!

Een super service en kwaliteit

Vriendelijke en goede hulp zowel online als fysiek. Mooie en goede producten met veel mogelijkheden.

Had mijn bestelling ruim voor de aangegeven datum binnen en helemaal naar wens.

Mooie sleutelhanger en super snel

Voor een speciale gelegenheid zocht ik 2 sleutelhangers met een eigen ontwerp er op. Op maandag besteld en op donderdag warwn ze in huis. En nog mooi ook

De tasjes zijn leuk!

Ik had verschillende kleuren gevraagd en ik had helaas niet alle kleuren..waardoor ik het minder vrolijk vond. ook kreeg ik een mail zonder t&t dus ging ik het zelf uitzoeken en werd het pas na 9 dagen bezorgd..

Prima levering

Het bestelde werd op tijd geleverd en zag er prima uit!

vlotte levering

Erg leuk, rugzak met naam, maar de p in de naam van mijn kleinzoontje leek een beetje op een f.

Zeer goede service..

Top service en optijd aangekregen :) Ook de kindjes waren blij met hun geschenkje..

Perfecte service en alles geleverd zoals afgesproken. Top!

Perfecte service en alles geleverd zoals afgesproken. Ik ben er erg blij mee!!!

Pluspunten

Ik bestelde vrijdag onverwachts de campingtas voor vaderdag... en ik had hem zaterdag in huis... helemaal gaaf!!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service Echt naar je wensen

Pluspunten

Alles was perfect

Pluspunten

Zeer tevreden over de service en communicatie. Leuke mok voor vaderdag!

Nvt

Pluspunten

Zeer snelle en duidelijke communicatie. Er wordt goed meegedacht naar de mogelijkheden

Pluspunten

Snelle reactie op vraag. Hoodie exact zoals op foto afgebeeld.

Pluspunten

Goede service. Bedankt voor het meedenken.

Frits Peutzstraat 22

5915 JB Venlo