Pluspunten

Heel fijn mail contact gehad. Prima product geleverd

Even op de site aangeven dat jullie de afbeelding aanpassen aan de bellenblaas. Ik durfde nu niet zo te bestellen zonder eerst te mailen omdat ik bang was dat ik dan een bellenblaas kreeg met een te groot of te kleine afbeelding.

Pluspunten

Prima verpakt,volgende dag pakket al in huis!

Pluspunten

Snel en efficiënt

Pluspunten

Heldere communicatie! duidelijke prijsafspraken!

Pluspunten

Snelle service. Mooi product geleverd.

Pluspunten

Giede service Mooi resultaat!!

... .... ..... GEEN!!

Pluspunten

Zeer snelle service en de prijzen zijn ook nog eens goed

Pluspunten

Super! Webshop gesloten wegens vakantie maar toch open gedaan zodat we nog wat konden bestellen!!

Pluspunten

Ik ben HEEL BEHULPZAAM geholpen door Ilona. Daar zij vakantie had. Heeft zij voor mijn de site geopend om een bestelling te doen. Ik zag dat je een button van diploma A kon bestellen. Het lukte mijn in de 1 ste instantie niet. Volgende dag gebeld en kreeg te horen dat de site gesloten was. Ik had gezegd dat ik het jammer vond omdat mijn klein dochtertje op 7 juli moest af zwemmen. Vandaar de OPENING. Ook zag ik een leuke roze gymtas met een unicorne erop. Ook later dit te hebben bij besteld. DUS KRIJGT ILONA EEN DIKKE PLUIM VOOR HAAR INZET TIJDENS HAAR VAKANTIE. Ik had deze info al eerder door gegeven maar ik kon het niet door mailen.

NIET VAN TOEPASSING.

Pluspunten

leuk product voor een schappelijke prijs snelle (re)actie

Pluspunten

Meestal vul ik geen reviews in, maar voor dit bedrijf maak ik graag een uitzondering! Ik ben een moeder met een drukke baan en 2 kleine kids. Ik wilde wel de mooie, verzorgde traktatie, maar heb helaas de tijd niet om het zelf te maken. Wat was ik blij verrast toen de Dora rugzakjes binnen kwamen. Wat een precisie! Ik ben erg blij met de traktatie en kan iedereen die wel een groot hart heeft voor zijn/haar kind, maar niet de tijd om zelf dagenlang te knutselen, dit bedrijf van harte aanbevelen!

Geen verbetertips! En iedereen die mij kent weet dat ik kritisch genoeg ben om dat wel te noemen als ze er zijn. Nogmaals: dit is de moeite die ik zelf ook voor mijn kind had gedaan. Top, bedankt!

Pluspunten

Wederom een geweldige (snelle) service van TraktatieCorner. Dankjewel en tot de volgende keer.

Pluspunten

Prima service en klantvriendelijkheid.

Pluspunten

Snelle reactie en snelle service

Pluspunten

Bestelling is prima verlopen. Kleding was van goede kwaliteit en de opdruk super. Heel blij mee

Pluspunten

Leuke persoonlijke traktatie voor goede prijs en met snelle levering!

Pluspunten

Snelle reactie op mail, super service en goede kwaliteit

Niets

Pluspunten

Snel geleverd! En ziet er erg leuk! Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

Zeer vriendelijk. Aanpassing ontwerp geen probleem. T-shirts en koeltasjes zien er gaaf uit.

Pluspunten

Super goeie service

Niks

Pluspunten

Snelle actie en persoonlijke ondersteuning! Mooie kwaliteit.

Frits Peutzstraat 22

5915 JB Venlo