Pluspunten

Snelle levering Wij hebben en vraag gesteld via de mail en kregen meteen reactie.

Pluspunten

Goede service. Snelle afhandeling bestelling

Pluspunten

Snel reactie op mail en zeer snelle levering!

Pluspunten

Goede communicatie! Mooi product!

Pluspunten

snelle levering. Leuke traktatie vooral met naam op de flesjes

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Moest met spoed geleverd worden. Na email contact werd het super snel geleverd en het product ziet er super uit !

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en snelle service

Op dit moment geen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

sehr schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Supersnel, klant is koning (zo vaak aanpassen totdat de klant helemaal tevreden is)

Bestelopties niet altijd duidelijk maar ik heb een aparte e-mail gestuurd en daarnaar verwezen in de opmerkingen

Pluspunten

Goede communicatie. Snelle service

Afmeting bij bepaalde proacucten zetten zodat je verwachtingen gelijk zijn aan wat je krijgt

Pluspunten

De levering was ontzettend snel. Het zou binnen 7 werkdagen binnenkomen, maar ik had het in 3 werkdagen al. Het product ziet er top uit. Ik was bang dat de foto er niet goed op zou komen, omdat het formaat niet aangegeven staat als je de foto upload, maar dit is helemaal goedgekomen, hij was er goed opgezet.

Ik twijfelde of ik mijn bestelling hier moest plaatsen, omdat ik de foto niet zelf bij kon snijden en dus onzeker was of het er wel goed op zou komen. Gelukkig was dit geen probleem achteraf!

Pluspunten

Leuke spullen, snelle levering!

Pluspunten

Snelle reactie op vragen en verzending en een super service!

Geen!

Pluspunten

Denken goed mee. Op verzoek snelle bezorging.

Pluspunten

Snelle en persoonlijke reactie. Snelle levering. Zeer positieve ervaring!

Pluspunten

Toen de kwaliteit tegenviel heeft Ilona gratis nieuwe producten geleverd. Ze heeft het heel vriendelijk en prettig opgelost.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en vlotte service. Snelle reactie op mails ! En een zeer mooi resultaat !

Geen, doe zo verder !

Pluspunten

Ik heb bij Traktatiecorner gepersonaliseerde bellenblaas besteld. Ik kreeg een zeer snelle reactie bij vragen. Na het bestellen werden de flesjes bellenblaas snel geleverd. Alles was goed verpakt. Ook de bellenblaas zelf is prima, het is echt goed 'bellenblaassop'.

Ik had zelf de etiketten voor de bellenblaas ontworpen, deze werden alleen een stuk minder fel afgedrukt dan hoe ik ze gemaakt had. Dat is voor mij duidelijk een minunt. Maar al met al: een dikke ruime voldoende voor dit bedrijf.

Pluspunten

Snel en mooie spullen

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

Pluspunten

Snel en zorgvuldig

Pluspunten

Snelle levering, goed contact.

Pluspunten

Na het ontvangen van een mooie bestelling een aantal jaar geleden heb ik opnieuw een bestelling bij Traktatiecorner.nl geplaatst. De bestelde bellenblaaspotjes met foto zijn helemaal naar wens. De kwaliteit is goed en de kinderen waren blij verrast hoe groot de bellen zijn die er mee geblazen kunnen worden. Het contact met Traktatiecorner.nl verloopt snel en heel vriendelijk. Uit het mailcontact blijkt dat ze er alles aan willen doen om het eindresultaat helemaal naar wens te maken. Zeker een aanrader!

Frits Peutzstraat 22

5915 JB Venlo