Pluspunten

Super service. Moesten de traktatie snel hebben en ik had de levertijd niet goed gelezen. Gelukkig hielp traktatiecorner mij super en had ik de volgende dag mijn traktatie in huis... Ga zo door!!!

Pluspunten

Superleuke rugzakjes van Dora besteld!! Kant en klaar besteld. Zijn mijn mooi in elkaar gezet en snel geleverd! Erg fijn, ga zeker nog in de toekomst bij jullie bestellen. Dank je wel

Pluspunten

Super leuke stickers besteld voor mijn dochter. Vind het leuk dat er verschillende stickers op 1 vel zitten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, leuk kadootje erbij

Erg hoge verzendkosten voor iets dat in een envelop verstuurt wordt

Pluspunten

snelle levering prettig contact

Pluspunten

Je wordt netjes op de hoogte gehouden over je bestelling en snel geleverd. Product is helemaal top!

Pluspunten

Pluspunten

Top goede communicatie . Gelijk gereageerd op mijn mail. Daarnaast ook waar gemaakt wat er was beloofd. Kado boor de kerst geleverd en mooie kwaliteit.

Ga zo door

Pluspunten

Altijd vriendelijk snelle reactie en snelle levering vd kado'tjes

Pluspunten

Wauw, wat snel geleverd. Ik heb een super kado gescoord. Een houten plank met foto en een bijpassende tas. Ik kom gauw terug voor het volgende kadootje. wat leuk dat er ook nog een presentje bij mijn bestelling zat. Bedankt.

Pluspunten

Snelle bediening

Pluspunten

Leuke traktatie ideeën en hele snelle levering

Pluspunten

Tijd tussen bestellen en levering was ultrakort! Superservice.

Pluspunten

Ik was zoals gewoonlijk veelte laat met een bestelling plaatsen.Maar ik kreeg op dinsdag keurig mijn bestelling, precies zoals ik het mij had voorgesteld.Echt fantastisch wat een service!!

GEEN

Pluspunten

Snel, vriendelijk, persoonlijke aandacht en duidelijk!

Pluspunten

Heel blij met het eindresultaat. Ook vanwege even een contactmomentje waardoor het eindresultaat precies zo is geworden als dat ik me had voorgesteld.

Pluspunten

Prima communicatie, snelle levering en geode kwaliteit

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen Vriendelijke service Goede prijs-kwaliteit

Pluspunten

Pluspunten

Ik heb een verjaardagsslingers besteld, hele mooie kwaliteit. Erg goede service. We wilden de slinger heel snel hebben en doordat er gelijk persoonlijk contact is via de mail, wordt dat perfect geregeld!

Misschien een soort overzicht qua kleuren en tussenstukken voor de slinger, ipv voorbeelden. Dat zou het kiezen wat makkelijker maken.

Pluspunten

Denkt goed mee aan het ontwerp. Heel leuk dat je ook je eigen ontwerp kan aanleveren!

Afstemmen over tijd waarbinnen besteld moet zijn.

Pluspunten

Snelle verzending. De stikker op de bellenbaas was erg mooi en we kregen er één extra cadeau!

Misschien duidelijker vermelden dat het knipwerk echt alleen maar losse onderdelen bevat en dat al het plakwerk zelf gedaan moet worden. Gelukkig hadden wij er niet zoveel, waardoor het meeviel om de onderdelen aan elkaar te plakken. Verder vonden wij de aapjes in het echt kleiner dan op de foto op jullie site. Maar leuk zijn ze zeker wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering Snelle reactie op de mail.

Pluspunten

Snelle levering,nette service

Frits Peutzstraat 22

5915 JB Venlo