Twijfelachtig

2 dezelfde tassen besteld. 1 was helemaal goed en 1 had een foutje waardoor deze er niet mooi uitzag. Meteen een mail met foto gestuud en de vraag of ik de ene tas terug kan sturen en een nieuwe kan ontvangen. Helaas (nog) geen reactie. Of ik traktatiecorner aanbeveel hangt ook af van de afhandeling van mijn mail. Inmiddels reactie gekregen en heel vlot een nieuwe tas mogen ontvangen.

Snelle service. Precies zoals afbeelding ook toont.

Makkelijk, snel verzonden goed contact

Prachtige penne laten bedrukken voor de kids uit mijn klas. Snel, professioneel en makkelijk te bereiken via whatsapp

Top service!

Ze proberen altijd met je mee te denken! super service en altijd precies zoals gewenst! TOP!

Na fijn contact een hele snelle levering. Product is helemaal naar verwachting.

Snelle en goede service

Snel bezorgd en leuke stickers

Helemaal top

Wij hadden spoed aangegeven. Dat hebben ze waargemaakt. Pakketje was de volgende dag al in huis.

Vlotte, correcte, vriendelijke service !

Er was 1 bestelling stuk bij ontvangst. Hier een mailtje over gestuurd, dezelfde week heb ik een nieuw exemplaar ontvangen. Top service en super vriendelijk! Dankjewel.

Teleurgesteld

Ik heb balpenen met naam bedrukking besteld en bij 4 van de 9 balpennen zijn er stukken van de bedrukking weg en dat nog maar op het moment dat ik ze net uit de doos haalde

Leuk cadeautje!

Vlotte reactie en levering. Fijn contact via de mail.

Ik had traktatiestickers besteld voor mijn dochter. Ze zagen eruit zoals ik had verwacht en zijn van goede kwaliteit (ik moet er iets stevig mee dichtplakken). We waren er dus allebei blij mee!

Top product en zeer snelle levering.

Gewoon supergoed en betrouwbaar!

Super en erg klantvriendelijk. Levering was op tijd.

Goed bevallen, volgende keer weer

Leuke pennen, meegedacht over lettergrootte. Top volgende keer weer

Het zijn 2 mooie en leuke pennetjes geworden

Het T-Shirt is geweldig in de smaak gevallen

Uitstekende service

Snelle reactie en erg vriendelijk

Precies wat ik had besteld

Binnen de aangegeven tijd kreeg ik mijn aankoop thuis gestuurd. Ziet er netjes en verzorgd uit. Fijn dat er een mail verstuurd werd om aan te geven dat het pakketje onderweg was.

Fijn contact, mooi product!

Fijn contact, mooi product!

Vlotte communicatie en mooie taart topper

Ik had een paar dagen later een taart topper nodig en dit vermeld waarna ik vlot een reactie kreeg. De topper was op tijd binnen en mooi.

Top en goed geregeld

Top en goed geregeld ! Bedankt!

Uitstekende service

Ik ben erg tevreden over de mooie traktatie stickers voor mijn dochter. Snelle service en goede kwaliteit Gewoon geweldig, ik kom zeker vaker bestellen

Fantastische service en geweldige producten. Zeker een aanrader!

Op het laatste moment, besloot ik het anders te doen en had ik dus stickers nodig. Na een mailtje dat het toch enige spoed had, kreeg ik binnen enkele minuten antwoord en had ik mijn bestelling binnen 2 werkdagen in huis!

Top bedrijf, ik zou het aanraden! Ik vroeg of ze het maandag konden opsturen aangezien ik het woensdag nog had. Dit hebben ze gedaan en kreeg het optijd binnen. Blij mee! Heel erg bedankt.

Frits Peutzstraat 22

5915 JB Venlo