super snelle service

mijn bestelling was een paar persoonlijke pennen voor de collega's. ik heb ze besteld en twee dagen waren ze binnen. Collega's en ik zijn erg blij met deze service.

Geweldig!!!

Wat een super service hebben jullie geboden. Ik had gevraagd of er spoed achter de bestelling gezet kon worden en de volgende dag is het al geleverd. Mijn collega had mede hierdoor weer een klein lichtpuntje in haar weekend; bedankt!!

Super snelle levering

Alles zoals afgesproken

Goed product niet te duur

Goede kwaliteit niet te duur

Uitstekend!

Snelle persoonlijke service. Top!

Helemaal geweldig echt een aanrader!

Heel snelle levering, er werd mij de tip gegeven om de lay-out van de stickers te veranderen, was uiteindelijk veel beter en de kwaliteit is geweldig van de stickers. Echt een aanrader!

Fantastisch!

Echt heel erg tevreden!

Uitstekende service door o.a. snelle en heldere mailberichten

Altijd vriendelijk en gastvrij.

Altijd vriendelijk en gastvrij. Je bent altijd welkom en het ontvangst is super. Alles wat er gemaakt wordt is TOP en betaalbaar. Bestel graag bij jullie.

Ik vond het geweldig

Ik was op zoek naar pennen met naam toen kwam ik deze site tegen was er erg blij mee en ben zeer tevreden over de verdere afhandeling heb al een iemand blij gemaakt met de pen

Super snelle goede service

Maandag bellen of het dezelfde dag verzonden kan worden. Dat was mogelijk. Dinsdag stickers binnen gekregen en woensdag de traktatie gemaakt! Wat super zeg!

Snel geleverd. Had bestelling op korte termijn nodig. Mail gestuurd en gelijk reactie terug dat ze besteing gelijk in orde gingen maken. Top!

Leuke attentie

Leuke attentie om kado te doen, snelle service.

Goed en snel

Ik had mijn bestelling geplaatst en na 5 dagen nog niets binnen. Gelijk een mail eruit van hoe een wat bleek er iets mis te zijn gegaan met de betaling. Ik zou het dan fijn vinden dat dat gecommuniceerd wordt want ik wist van niets. Toen gelijk weer besteld en deze keer ging het super en heel snel geleverd. Vandaar de 7,5

Ging allemaal prima

Leuk product supersnelle levering

Als bedankje voor mijn stage voor alle collega's een open met naam besteld. Dinsdag besteld en donderdag in huis nadat ik had aangegeven dat ik ze vrijdag nodig had. Heel erg fijn!

teleurgesteld

Helaas waren de wasco krijtjes heel klein (jammer dat er geen maten bij stonden ) en de namen van de kinderen waren op stickers geprint en er op gedaan en dat was toch wel teleurstellend. Een betere beschrijving en de maten zouden fijner zijn want dan weet je precies wat je koopt. De bezorgtijd enz. was prima en ik weet niet hoe hun andere producten zijn dus ik ben alleen teleurgesteld in de wasco krijtjes

Goede service. Zeer tevreden

Ziet er top uit!

Hele goede service

Pennen besteld met namen erop. 1 pen zat een beschadiging op, kreeg 2 dagen later een nieuwe thuis gestuurd. Hele goede service dus en geen moeilijk gedoe om een oplossing gevonden te krijgen.

Helemaal top!

Super blij met de bestelling, goede service. ik had gevraagd of het pakketje sneller bezorgd kon worden en toen was het pakketje er de volgende dag al! zeker aan te raden :)

Fijne en supersnelle levering ivm spoed!

Fijne en supersnelle levering ivm spoed!

Wordt altijd fijn geholpen

vlotte levering en kwaliteit

pennen zien er god uit, zijn keurig bedrukt, voor te kleine foto was ik gewaarschuwd, prijs was goed

Frits Peutzstraat 22

5915 JB Venlo