Super snel en goeie levering

De bestelling deed volledig aan mijn verwachtingen. Het product zag er goed uit en het werd zeer snel geleverd. Een echte aanrader dus!

Zeer klantvriendelijk!

Een aantal pennen hebben door dat ze los in de verpakking zitten wat schade opgelopen bjj de tekst.

Leuk tasje

Leuk tasje besteld en snel geleverd

Snelle bezorging

Leuk shirt met opdruk vaderdag. Snelle bezorging. Shirt wel dunne kwaliteit

Boven mijn verwachtingen!

Super mooi gemaakt! Bedankt

Snelle reactie en snelle verzending. Goede kwaliteit. Alles top geregeld.

Mooie afwerking en snelle levering

Bij de bestelling had ik gevraagd of het mogelijk was om het tegen een bepaalde datum ten laatste te leveren. Dit was geen probleem! Ik kreeg mijn bestelling zelfs vroeger. Ik bestelde de balpennen met opschrift. Zeer tevreden! Heel mooie afwerking!

Snel

Mooi producten en snelle service! Top!

Super snelle en attente service!

Ik had een bestelling geplaatst die ik moest aanpassen, gauw een mail gestuurd, binnen het uur een oplossing & betaling geregeld! Volgende dag alles in huis! Top! Thks!

Leuk en mooi cadeau!

De service was heel goed! Persoonlijk mailcontact bij vragen, snelle bezorging, mooie kwaliteit en een blij gezicht bij het geven van het cadeau!

Super goede service

In ben zeer tevreden over traktatiecorner. Nl, ze zijn zeer vriendelijk, snelle service, duidelijke informatie over waar het pakketje zich bevind,...! Enkel jammer dat de tekst schuin op het T-shirt is gedrukt... maar dat zal vast nieg opvallen als men vader hem aan heeft, heel erg bedankt!

Mooi

Mooi, alleen jammer dat er geen haakje bij zit om op te hangen. Ik kreeg meteen antwoord op de vraag naar levertijd.

Snelle en professionele aanpak

De stickers om van appels gekke gezichten te maken waren een groot succes. Alleen maar blije gezichtjes gezien bij de klasgenootjes.

De webshop is uitstekend en de service ook

Helemaal top!

Snel en goed geleverd! Er zat haast achter mijn bestelling. Goede communicatie.

Leuke polsbandjes met mooie opdruk!!

De bestelling ging gemakkelijk en professioneel. Ziet er verzorgd en is met zorg ingepakt. Goede service!!

Snel en goed produkt volgens beschrijving

Korte levering en goed produkt.

Snelle levering en precies wat ik wilde

Goede service, snelle levering

Super service!

Super leuke betaalbare traktatiestickers besteld. Super snelle service wat ideaal is voor last minuten traktaties.

Snelle uitvoering opdracht

Onze zoon was heel blij met zijn nieuw uitgevoerde looppolsbandjes. Wim Wollendorf

Klantvriendelijk en meedenkend

We hadden wat vragen die zijn snel en correct afgehandeld. En daarna de pennen besteld en ook zeer snel ontvangen.

Een goede snelle ervaring

Een goede ervaring snel en netjes afgeleverd. Het is een aanbeveling.

Frits Peutzstraat 22

5915 JB Venlo